Ako usporiadať byt pri vekovom rozdiele detí?
Ahojte. Mame 2,5 izbovy byt, 58m2 plus balkony, kuchyna spojena s obyvackou, jedna spalna a dalsia izba, kde je starsie 10 rocne dieta. Avsak mame zaroven aj 2 rocne ineho pohlavia. A teraz nastava dilema, ako sa zmestit. 2 rocak planovany nebol,cize poriadne nam to rozhadzalo nase plany. Vacsi byt momentalne neprichadza do uvahy (financne nas nechcem zrunovat). Mame ist my rodicia do obyvacky a detom prenechat izby? Horsie je,ze zo spalne je vchod do kupelne,cize tiez to narusa sukromie. Zatial mladsie spi pri nas, ratam tak do 5-6 rokov, kym neprejdu uplne detske choroby (starsie dieta spalo s nami tak dlho skrz dlhych a tazkych chorob zo skolky). Dakujem za rady. Mozno stahovanie za 5-6 rokov, ale momentalne mame dobry este 6-rocny fix splatok.
@biba_18 dajú do obyvačky dvere? Dieťa (malé) s nami spí v posteli a normálne to takto riešime. Tak ako mi môže malé dieťa vbehnúť do obývačky tak vie aj do spálne. Ako ideal to nie je, to nevravím, ale ľutovať teraz chlapa mi príde mimo.
@anonym_832d03 a prečo je chudák iba chlap? Žena si dieťa robí sama? Ľutujme ho a ospravedlňujme keď bude slintať po kolegyniach. To je tak primitívny komentár ako keby napíšem, že chúďa žena, nečudo ak bude pokukovať po bohatých kolegoch čo sú schopní kúpiť väčšie bývanie. Obe sú sprostosti. Je to ich dieťa a ich problém. Bez uskromnenia to nejde. Ale ľutovať hneď chlapa… ako keby ženy nemali svoje potreby.
@anonym_8e7c04 ak s vami spí. čo znamená že tam dáte dvere??
@anonym_832d03 mate sex len v posteli? Lebo ak ano, tak potom sa necudujem, ze sa tvoj chlap zapozera do slobodnych kolegyn. Troska fantazie tomu treba dat a vyuzivat to, co byt da. A mame 2 samostatne izby a obyvacko-kuchyna, bez balkonov 58m2. Ano, maly kvazi 3-izbak.
@anonym_autor ide o to, že vy možno máte sex všade len nie v posteli. ako by ste mohli v posteli, keď je tam dieťa 😏
Otazka do plena tym, ktore pisu o sexe 🙂 : kolkokrat tyzdenne mate sex a kolkokrat z toho v posteli v spalni?
Otazka do plena tym, ktore pisu o sexe 🙂 : kolkokrat tyzdenne mate sex a kolkokrat z toho v posteli v spalni?
@eva8 sex 3-4x, v spalni. ked niekde inde, to je k tomu.
@anonym_8e7c04 ak s vami spí. čo znamená že tam dáte dvere??
@biba_18 vravím o nich, že môžu dať dvere do obyvačky. Podľa pôdorysu tam dvere nemajú. To hneď urobí veľa na súkromí.
@anonym_5adbb1 Sex je zaklad manzelstva, tak je normalne ze tu riesime aj kde maju sex. Tak zbytocne sa tu pohorsujes. Ak u teba je sex, iba za ucelom mat deti a tym to konci, je to len tvoja vec.
@anonym_5adbb1 Sex mozes mat s hocikym? Zaujimave uvahy mas. U mna je zaklad manzelstva sex, ktory mam len s manzelom ktoreho milujem. A tak isto deti mam len s manzelom, ktoreho milujem. Na zaujimavu sa tu hras len ty. My tu rozoberame normalnu temu, kde mat sex v malom byte a ty sem dobehnes, a zacnes ako mozeme nieco take vobec riesit 😃. Si smiesna naozaj.
@anonym_5adbb1 Si smiesna, ze ti vadi v teme o rozlozeni izieb v byte, kde mat sex. Vies normalne ludia v manzelstve sexuju, a je to uplne normalne sa zamyslat nad tym, ze kde.
@anonym_5adbb1 A co tak prestat byt drza a ked ti nieco vadi scrollovat nizsie? Lebo si jedina co sa sem prisla rozdrapovat. Ak ti vadi tema sex, zajdi za odbornikom. Aj tvoj priatel (pochybujem, ze mas manzela) sa potesi, ked svoje traumy z temy sex zacnes riesit. Uz len tym, ze sex nazyvas kopulacia, ako ked sa paria zvierata, nie si normalna. Normalni ludia to volaju sex. Nikto normalny nepovie ze rad kopuluje. Povie normalne, ze rad sexuje. Mna laskavo viac neoznacuj, a bez do izby kde spavate styria 😃.
@anonym_autor my sme boli 3 v 1 izbe v panelaku a prezili sme. Ja a 2 starsi bratia. Kym dcera pride do puberty, kedy jej to zacne vadit, tak syn uz bude mozno niekde prec alebo chodit domov len spat. Teraz by som to neriesila.

@anonym_8e7c04 nepochybne. V 2 izbovom mini byte, za 6 rokov si uzivali inde. Nepochybne. Mam takych kolegov, ktori maju popri detoch sex len pocas vianoc a narodenin ako darcek, lebo zeny porodom su len matkami.
@biba_18 dajú do obyvačky dvere? Dieťa (malé) s nami spí v posteli a normálne to takto riešime. Tak ako mi môže malé dieťa vbehnúť do obývačky tak vie aj do spálne. Ako ideal to nie je, to nevravím, ale ľutovať teraz chlapa mi príde mimo.
@anonym_832d03 a prečo je chudák iba chlap? Žena si dieťa robí sama? Ľutujme ho a ospravedlňujme keď bude slintať po kolegyniach. To je tak primitívny komentár ako keby napíšem, že chúďa žena, nečudo ak bude pokukovať po bohatých kolegoch čo sú schopní kúpiť väčšie bývanie. Obe sú sprostosti. Je to ich dieťa a ich problém. Bez uskromnenia to nejde. Ale ľutovať hneď chlapa… ako keby ženy nemali svoje potreby.