icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

aristka
17. apr 2017

@peter952 testes je zlaza z vnutornym vylucovanim ,nie vonkajsi znak ...

aristka
17. apr 2017

@peter952 no nemal byt ani jeden ...ci v dobe antiky nieco ockovali ...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
17. apr 2017

@peter952 co som pisala ,ze ano ...

sykorkauhliarka
17. apr 2017

@peter952 vsimla som si. ako podla teba vznika homosexualita ...pcheeee :D radsej si nastuduj nejake dejiny...najlepsie dejiny umenia ;P

peter952
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
17. apr 2017

@peter952 v davnych casoch ,fakt som to pisala a nie pasivne v starej cine ...hm

sykorkauhliarka
17. apr 2017

@peter952 to su dejiny umenia ;) nemusela som hrabat mam ako taky vseobecny prehlad

peter952
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
17. apr 2017

@peter952 zabudol si na prevenar

teegreen
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
17. apr 2017

@teegreen hlavne ze tvoj prispevok bol uplne brutalne k teme a v sulade s kodexom, raz darmo,si dokonala

teegreen
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
17. apr 2017

@teegreen som rada,ze si pridala aj tie svoje podobizne,citila som sa znacne nesvoja

soldi
17. apr 2017

@teegreen ja som sa tu len nahodne ocitla a vidim ako osocujes @lauritka . tak Ti len chcem napisat ze ju "poznam" uz cca 7 rokov tu z fora a za ten cas pomaha a pomohla mnohym "snazilkam" a ovu a tehu testy urcite nepredava so zastitou ziadnej farma firmy.

senta_sofia
17. apr 2017

👏

teegreen
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
17. apr 2017

@teegreen az po tebe, snad sa dozijem aj niecoho k teme, nie len vyryvania a posmeskovania

teegreen
Odpoveď bola odstránená
baumka
18. apr 2017

@teegreen,ty si teda riadne útočná. Teraz mám na mysli @lauritka. Je tu dlhšie ako ty,venuje svoj čas cudzím ženám,neviem,či by si to ty bola ochotná urobiť. A nie,nepíš my,že to kvôli testom. Dlhé roky tu testy nepredávala,len radila - zadarmo. A nepíš mi,že som jej kamarátka,že sa jej zastávam,že som nebodaj niečo od nej kupovala. Ona ma vôbec nepozná,len tu čítam už dlhé roky i keď som nebola prihlásená.

Urazila si jednu z najlepších žien tu na MK. Mala by si sa ospravedlniť.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
baumka
18. apr 2017

@teegreen nemrkaj tu na mňa láskavo,je to smiešnotrápne. Keď nemáš argumenty,tak to chceš "zabiť" tými smailami.

Zase si si to vybrala,čo si chcela, neobkecávaj to ako Peter. Ja ti píšem,aby si sa ospravedlnila za tvrdenie,že je financovaná farmamafiou. Máš dôkazy? A nepíš mi,že či ja nemám dôkazy,že to tak nie je. TY musíš dokázať,ty si ju obvinila.
Zober si,že by niekto na teba napísal.že si krkavčia mať ( ak máš deti), že ťa videl,ako mlátiš svoje deti,nedávaš im jesť a podobne. To by sa ti páčilo? Neohradila by si sa voči tomu? Tiež by si chcela,aby to ten človek podložil dôkazmi.

Tak priznaj,že si si to vymyslela,potrebovala si niekomu ublížiť,kopnúť si. Urobilo ti to radosť?
Ak sa neospravedlníš,tak to značí o tvojom charaktere. A obraz si urobia aj tvoje kamošky,aj keď ti možno o tom nepovedia.
Dokáž,že ešte tu na MK panuje slušnosť.

A aby som bola v téme,tak u môjho dieťaťa bola reakcia po vakcinácii v pohode.

lauritka
18. apr 2017

@baumka všetci, čo sa vyjadrime k očkovaniu a za neho, musime zakonite byt niekym podplatení. 🙂 Možno si aj ty a ani o tom nevieš. 😀
Nechaj tak, ja si nič nevyžadujem. Na tu osobu reagovat nemienim. Treba si zvyknuť na ich praktiky, už ma na to upozornili dievčatá, že na to treba pevné nervy a vidim, že je to naozaj tak. A poviem ti- nezávidim pediatrom... Ved buducnosť ukaže a dufam, že zdravý rozum zvíťazí.

adsumus
18. apr 2017

@lauritka to je tak akonahle sa vyjadríš za očkovanie idu po tebe, treba s apripraviť a nebrať si osobne, robia to uplne každemu kto je za očkovanie, osobne utoky, zosmiešnovanie, ale chyba lávky to je velmi zlá taktika, iba si popudzuju proti sebe dalších a dalších ludí, ale zas čo maju robiť, bez argumentov.

baumka
18. apr 2017

Však mne už aj Peter napísal,že nech sa obrátim na svoje farmakamarátky,ale ja žiadne nemám a ani nik mi nič neplatí,asi robím niekde chybu. 🙂
A presne ako píšeš,teraz je byť za trest lekárom,učiteľom,úradníkom a podobne,lebo každý tu má vyštudovanú ( USV) - Univerzitu Svätého Googla,takže tým pádom má svätú pravdu vo všetkom. Najhoršie je,že sú osoby,čo už ani nežijú realitou,ale ten prebytok informácií ich úplne zahltil a žijú v ireálnom svete čísel,tabuliek a fabulácií . Vedela by som ich menovať,ale nebudem. Oni sa možno v mojej poznámke nájdu sami a možno sa aj ozvú. Však trafená hus zagága.