icon

Ako zvládajú deti preočkovanie na tetanus, záškrt a čierny kašeľ?

Včera o 16:18

Ahojte, chcela by som sa opytat ake mali vase deti reakcie na preockovanie na tetanus/zaskrt/cierny kasel, ktore sa dava v 6. roku. Mojej dcere bolo zo zdravotnych dovodov prelozene, ale na buduci tyzden mame termin, uz ma 8 rokov a citala som, ze cim je dieta starsie, tym je reakcia horsia. Dakujem za skusenosti.

anonym_af7385
Včera o 16:19

@anonym_autor tetanovka až v 12 ,nemal reakcie žiadne , bolesť ruky , ako si pamätáme my z detstva. Fungoval normálne

martinmmartin
Včera o 16:50

mna preockovali po 30 ke a ani som si nevsimol

euka210
Včera o 16:51

@anonym_autor bolest ramena, nic viac. Preockuvava sa aj v 12-13r.

autor
Včera o 16:53
@martinmmartin

mna preockovali po 30 ke a ani som si nevsimol

@martinmmartin Aj ja som bola v 30 ale to bola len cista tetanovka, toto je kombinacia co ockuju detom

autor
Včera o 16:55
@euka210

@anonym_autor bolest ramena, nic viac. Preockuvava sa aj v 12-13r.

@euka210 Dakujem. Preockovava sa v 6. roku potom znova tetanovka/... v 13. roku?

martinmmartin
Včera o 16:57
@anonym_autor

@martinmmartin Aj ja som bola v 30 ale to bola len cista tetanovka, toto je kombinacia co ockuju detom

@anonym_autor ja som mal trojkombinaciu tetanus polio zaskrt

autor
Včera o 16:57
@martinmmartin

@anonym_autor ja som mal trojkombinaciu tetanus polio zaskrt

@martinmmartin Aha ouky vdaka za skusenost

euka210
Včera o 17:09
@anonym_autor

@euka210 Dakujem. Preockovava sa v 6. roku potom znova tetanovka/... v 13. roku?

@anonym_autor syn bol nedavno ocko a nie len tetanovka, este dalsie 2 choroby tusim.

jeennyv
Včera o 17:15

Ked na 6 r mna ocko to klasicke…boha to bolo..do zadku a supa to bola nohu som vlacila pomaly za sebou a mala teplotu…to doslova hastag nezabudnem….inak som preocko vsetko za decka…teraz…hej ked mnou prejde hrdzavy klinec ci nieco naj daju tetanovku…od 18 som si nic nepichla

ariannazara
Včera o 17:31
@jeennyv

Ked na 6 r mna ocko to klasicke…boha to bolo..do zadku a supa to bola nohu som vlacila pomaly za sebou a mala teplotu…to doslova hastag nezabudnem….inak som preocko vsetko za decka…teraz…hej ked mnou prejde hrdzavy klinec ci nieco naj daju tetanovku…od 18 som si nic nepichla

@jeennyv vies ze to nieje len od hrdzaveho klinca?

jeennyv
Včera o 18:01
@ariannazara

@jeennyv vies ze to nieje len od hrdzaveho klinca?

@ariannazara obrazne pomenovanie.. vies ako to myslim, ked povedia, ze treba tetanovku dostanem…inak v dnesnej dobe ocko eee…alergicka som az az…a co bolo u nas po ocko ludom …ked je to nevyhnutne ok …inak kym nemusim, tak nie

anonym_b6dfa9
Včera o 18:15

tetanovka sa dáva každých 15 rokov,dala som si nedávno spolu s čiernym kašľom,len hrčku som mala,prešlo to,ani som si nevšimla....

anonym_fcaf74
Včera o 18:49
@jeennyv

@ariannazara obrazne pomenovanie.. vies ako to myslim, ked povedia, ze treba tetanovku dostanem…inak v dnesnej dobe ocko eee…alergicka som az az…a co bolo u nas po ocko ludom …ked je to nevyhnutne ok …inak kym nemusim, tak nie

@jeennyv no mňa na tetanovku uz len tak nikto nedostane,vznikla mi alergia na slnko a to vies ako dokázateľne- nijako
A po 10 rokoch od očko prechádza alergia, našťastie 🤧
Choroby sú nič moc ale aj byt ako netopier v lete tiež nieje nič moc 😅

myrra81
Včera o 19:32
@anonym_fcaf74

@jeennyv no mňa na tetanovku uz len tak nikto nedostane,vznikla mi alergia na slnko a to vies ako dokázateľne- nijako
A po 10 rokoch od očko prechádza alergia, našťastie 🤧
Choroby sú nič moc ale aj byt ako netopier v lete tiež nieje nič moc 😅

@anonym_fcaf74 presne mam to iste..

anonym_fcaf74
Včera o 19:41
@myrra81

@anonym_fcaf74 presne mam to iste..

@myrra81 nič moc čo?😅