icon

Je očkovanie detí nebezpečné?

otrivinkajanka
18. jún 2008

Ahojte baby v pondelok som na markize pozerala palbu a davali tam reportaz o ockovani deti ake je to nebezpecne som z toho v pomykove a v soku co sa vsetko moze detom stat ked ho zaockuju hovorili tam matky deti co im ockovali deti,ze dostali z toho cukrovku a podobne a hovorili tam lekari a odbornici,ze je to riziko a ze kazdym ockovanim nastava v tele reakcia a opuch mozgu ze je to len trik na rodicov vytiahnut nam z penazeniek peniaze aj proti pneumokokom,ze to tu nikdy nebolo a ze to je dosledok ockovania 8 jula idem s dcerkou na ockovanie v druhom roku,ale mam z toho zmiesane pocity 😒 co si o tom myslite vy?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
13. mar 2017

@peter952 bludarenie je ked hiv pozitívna osoba presviedača ludí, že hiv sa neširi sexom ako ty.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
13. mar 2017

@peter952 bagatelizuješ to, nevieš sa zmieriť s výsledkom, zmier sa a ber lieky, moja rada, uprimná, neexperimentuj s marihuanou, sposobuje paranoje.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
13. mar 2017

@peter952 kto ste vy?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
13. mar 2017

@peter952 isto? čo ked to su len zdvojene nicky?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
13. mar 2017

@peter952 ako si sa nakazil rok po narodení tvojej dcerky?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
13. mar 2017

@peter952 hiv, písal si to, že si nakazený už 15 rokov.

pe_pe
13. mar 2017

@peter952 ja som len reagoval na koment kde pracujes s linkom na abstrakt, tam vobec nejde totiz o autizmus ako uvadzas, tak som nevedel ci si si to nevsimol, alebo "nevsimol". ja osobne nemam rad manipulacie, nech su z akehokolvek brehu. podla abstraktu ide o sledovanie prevalencie atopy diseases. ja len tolko...🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
pe_pe
13. mar 2017

@peter952 fuuu...k. mullis? pcr reakcia ok, aj ked prave tato nobelovka patri ku kontroverznym, pracuje s taq polymerazou a to objavili davno pred mullisom ini a on sa akosi pozabudol zmienit o spoluautorstve. ale co tak k teme HIV ina nobelovka? Barre Sinoussi a Montagnier? inak mullis sa stretol s fluoroscencne aktivnym zvieratkom v 80tych rokoch, nie ze zle jazyky tvrdia, on sam tvrdi 🙂 ok, pekny vecr vsetkym, varim polentu, musim miesat

peter952
Odpoveď bola odstránená
pe_pe
13. mar 2017

@peter952 jednemu nositelovi NC veris, inemu nie? nie je to trochu roztopasne? 🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
13. mar 2017

Takto dieťa trpí pri záškre:

https://www.youtube.com/watch?v=mbATsba5EuE
kvieta
13. mar 2017

@kvieta Ďalej vo videu je čierny kašeľ malinkého bábätka☹

kvieta
13. mar 2017

@peter952 Prečo sa Ty so svojimi "znalosťami" a dedukciami zahrabávaš na MK? Samouk KUK-o

sticker
kvieta
13. mar 2017

Je dôležité sledovať, či si osýpky vyšľapú cez vakcinačné diery cestu na Slovensko. Obozretní by mali byť rodičia oblastí susediacimi s Maďarskom. je čas rozhodnúť sa pre PREVENCIU alebo pre AV

yanni
14. mar 2017

@kvieta ten kasel , to je nieco strasne. Muselo som to po minute vypnut. chudatko male. Ved uz normalny kasel, hlavne suchy, ked cloveka len drhne, je hrozny.

peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
14. mar 2017

@peter952 Nespôsobuje.

peter952
Odpoveď bola odstránená