Je očkovanie detí nebezpečné?
Ahojte baby v pondelok som na markize pozerala palbu a davali tam reportaz o ockovani deti ake je to nebezpecne som z toho v pomykove a v soku co sa vsetko moze detom stat ked ho zaockuju hovorili tam matky deti co im ockovali deti,ze dostali z toho cukrovku a podobne a hovorili tam lekari a odbornici,ze je to riziko a ze kazdym ockovanim nastava v tele reakcia a opuch mozgu ze je to len trik na rodicov vytiahnut nam z penazeniek peniaze aj proti pneumokokom,ze to tu nikdy nebolo a ze to je dosledok ockovania 8 jula idem s dcerkou na ockovanie v druhom roku,ale mam z toho zmiesane pocity 😒 co si o tom myslite vy?
@lucia147852 cukrovka je dedičná a potom starecká, neni z očkovania.
nikto nevie čo sa nachádza v jeho DNA.
čiže dali ma očkovať keď som bola dieťa a preto mám teraz rakovinu? prosím ťa.
očkovanie je spúšťač poškodenej dna o ktorej nevieš, ale dieťa bolo očkované tak spostilo poškodenú dna, ak by malo chrípku, vysoké teploty, aj tie môžu byť spúšťačom ochorení o ktorých nevieme, že ich máme v dna.....
@senta_sofia homeopatiká proti teplote? to ju ako napadlo?
lekárka môjho syna je homeopatka ale nikdy ju takáto vec nenapadla.
@lucia147852 1 z 10 su velmi caste neziaduce ucinky konkretne u hexy: Nechutenstvo, plac, podrazdenost, nepokoj.
@lalinko2010 no lebo podat antipyretika je smrrrrt, si citala niekedy pribalovy letak? tak radsej da homeopatika, lebo tie nemaju neziaduce ucinky... a cul sa trase pri kazdej teplote, aby sa to neopakovalo. Ona to prave ma od pediatricky, ktora je zaroven homeopatkou, takze aspon vidime aj druhu stranu mince, kto z tohto vymyvania mozgov profituje a samozrejme, ze ani neockuje, to len btw.
@lauritka DIETA JE V PORIADKU,LEKAR ZAOCKUJE A V TEN DEN ZACNU PROBLEMY,ZAUJIMAVE...DOVTEDY NIC A ODRAZU DIETA LEZI NA ARE,DAJU HO DO UMELEHO SPANKU A PO PREBRATI POVEDIA,ZE DIETA JE POSKODENE... TAK TOURCITE BOLO ZO VZDUCHU,ZE?
@senta_sofia no ano...lebo placebo nema vedlajsie ucinky a homeopatika su placebo
@senta_sofia teraz neviem ci to myslis ironicky alebo vazne
@senta_sofia aha...uz som pochopila 😂
No zvalovat febrilne krce na cukrove tabletky ma svoje caro
@bobulazelena povodne to bolo myslene ironicky, aj ked mozno by sa to dalo rozpitvat aj vo vaznej rovine
@zdenka7887 juj a velkymi pismenami.antivax bingo 😺
To tvrdite vy na socialnej sieti.stale nevidim zmysel preco odradzat ludi od ockovania.
@senta_sofia myslim, ze netreba. 🙂
To je problem pisaneho textu, ze niekedy sa ironia a sarkazmus tazsie pochopi...alebo mozno bola chyba v tom, ze som prispata dnes 😀
@lauritka to nevies, ze capslock zmeni kazdu informaciu na pravdu. A ked chces presvedcit,co najviac ludi treba pridat este mnozstvo vykricnikov, vtedy by uz nema NIKTO ODPOROVAT!!!!!
😂
@bobulazelena v tychto temach je to este tazsie, casto nieco citam a hovorim si,ze to si robis prdel a ono je to myslene vazne
@senta_sofia no ved to, ze niekedy clovek je na 100% presvedceni, ze to nemoze ten druhy mysliet vazne a potom je celkom prekvapeny.
Naposledy som tak citala o nejakych cvokoch, co sa vsemozne presvedcit vsetkych ostatnych, ze zem je plocha a vsetky foto zo satelitov su podvrh 😂😂😂
@senta_sofia podať antipyretiká je smrť? to snáď nie.
homeopatiká - placebo dať na teplotu? tej lekárke kto dal diplom?
od tej lekárky by som bral akartu a obchádzala by som ju oblúkom.
@lalinko2010 smrt v tom zmysle, ze to nie je dobre, lebo su skodlive, paralen napr. ide na oblicky, ibuprofenove zase na pecen a podobne, keby moc chces, tu sa tiez dopatras k podobnym perlam... neviem ci konkretne v tejto diskusii, ale v jednej na margo toho, ze aj taky bezne pouzivany paralen ma neziaduce ucinky sa ozvalo zopar "aktivistiek", ako ho v ich rodine roky nepouzivaju a aj horucku zrazaju inak. Keby toho cloveka realne nepoznam, tak sama neverim, ze to moze mysliet vazne. A lekarku si starostlivo vyberala hlavne kvoli pristupu k ockovaniu, v preklade schvaluje neockovanie a nenahlasuje ho.
@senta_sofia paralen, ibuprofen neberiem každý deň. sú to lieky, nie cukríky. a keď mám teplotu 37,5 tak si hádam nedám liek na teplotu.
a to čo inému škodí neznamená že to škodí ďalšiemu.
@lalinko2010 ved prave to bolo predmetom diskusie, ze predsa nikto to s prepacenim "nezerie" bezne, ale uz ked je nejaky problem, tak po tom siahne a tiez to ma vedlajsie ucinky... ale nie 🙂 znama dostala ten, tu casto sklonovany anafylakticky sok z obycajnych volnopredajnych kvapiek do oka a dalsia uzila tobolku kolostra... ja stale vravim, stat sa moze, ale nie v takom rozsahu, ako sa tu snazia niektori jedinci dokazat v pripade vakcin
@angd co ty vies o pridavnych latkach v ocko latkach ,ked ani nevies ,ci je myslene pod kolapsom a stratou vedomia ...kludne popis tie pridavne skodlive latky a siahodlho ....nech sa uz konecne nieco viac dozviem ako len nejake frazy ,ktore tu opakujete ako opakovaci papagaji a nic k tomu neviete povedat....
@senta_sofia ja som zazila anafylaxie z redkoviek ,vznikaju aj napr z medu a vidis av prevco ho odporuca v super kolaciku pre potravinovych alergikov ...
@aristka pevne verim, ze zacne thiomerzalom 🙂)
A ty ako vieš, že neviem čo je myslené pod kolapsom a stratou vedomia? ??,??A že neviem nič o prídavných látkach? ?????Na čo sem chodíš, keď nevies iné, len útočiť. Už som sa ťa to raz pytala, či sa nemáš doma s kým hádať? 🙂)))) A ty ma poznáš, keď si dovolujes tvrdiť, že nič neviem o tom a O tom? To si ako dovolujes??????
@senta_sofia nech zacne ....ved su to nabiflene,ale skus povedat ,ze tam nie je ...aj to NaCl je tam skodlive....inak by ma zaujmalo ako preberaju potraviny a citaju ,vies ten hlinik v roznych zluceninach je vsade....
@ aristka to patrilo tebe .....
@aristka hahaha......viem čo viem,čudovala by si sa a ver mi,veľmi by si sa čudovala.Ale je zbytocne tu niečo písať, keď sem chodia ľudia ako ty,neakceptuju iný názor,iba utocia.Ja tu nie som na žiadnej skúške, aby som tu niečo dokazovala a už vôbec nie tebe a na tvoje priblble pripomienky viac reagovať nemienim.Mysli si čo chceš, si mi ukradnuta. ....
ODPORUCAM VSETKYM, KTORI NECHCU BYT SLOVNE NAPADANI A URAZANI ABY SI NEPISALI S ARISTKOU. IGNORUJTE JU.
@angd myslim si ,ze ak napisem nieco ,ze je skodlive tj.pridavne latky ,viem o tom nieco povedat...od vas nedozviem nic....aky mas nazor na poskodeny gen ockom vyplaveny z bunky poskodenej ockom ,ktory sa nejakym systemom vraj dostane do krvi ...tod prevenarova teoria....kludne dopln aj tie skodlive latky lebo by som sa rada dozvedela viac a nielen dokola tu omielanu frazu ,su tam skodlive latky ....a tu nie si na skuske ...ale myslim si ,ze o tom je diskusia ty nieco povies ,ja sa pytam ,poviem svoj nazor ,ty mi na to povies svoj a ideme dalej.....no bohuzial ,tu je to len o hadzani fraz od neockujucich a napadani nickov ,ktore bud maju opacny nazor alebo sa pytaju....jednoducho diskusiou sa to neda nazvat....
@mathias23072014 a ty sa kludne pridaj o pod k teme ....skodlive latky v ocku ...myslis si ,ze aj Nacl je skodlive ,ci aqua pro injekcionem....a tvoj nazor o gene ala prevenar...
" Pořádně přemýšlejte nad tím, co použijete pro podporu svých tvrzení. Pokud jste odpůrce očkování, zkuste si vzít v příští debatě dané bingo k ruce. Ve chvíli, kdy budete chtít použít něco z něj, uvědomte si, jestli máte opravdu dobré zdroje pro podporu. A něco nepoužívejte vůbec. Po odkazu na Natural news vás téměř zaručeně přestane brát poučený oponent vážně. Andrew Wakefield to samé.
Když postavíte svou argumentaci na konspiracích a oponenta označíte za ovci s vymytým mozkem či zaměstnance farma lobby, počítejte s tím, že vás přestane brát vážně kdokoliv. "

@bobulazelena neziaduce ucinky som zatial necitala u homeopatik, aj ked zvazujem, ze by mali byt zaznamenane, lebo kamaratka podavala dietatu homeopatika proti horucke a skoncili v nemocnici v bezvedomi s febrilnymi krcami, si myslim, ze by to tam malo byt zaznamenane, nemyslis? 😉