Je očkovanie detí nebezpečné?
Ahojte baby v pondelok som na markize pozerala palbu a davali tam reportaz o ockovani deti ake je to nebezpecne som z toho v pomykove a v soku co sa vsetko moze detom stat ked ho zaockuju hovorili tam matky deti co im ockovali deti,ze dostali z toho cukrovku a podobne a hovorili tam lekari a odbornici,ze je to riziko a ze kazdym ockovanim nastava v tele reakcia a opuch mozgu ze je to len trik na rodicov vytiahnut nam z penazeniek peniaze aj proti pneumokokom,ze to tu nikdy nebolo a ze to je dosledok ockovania 8 jula idem s dcerkou na ockovanie v druhom roku,ale mam z toho zmiesane pocity 😒 co si o tom myslite vy?
@lalinko2010 diabetes je uvedený ako nežiaduci účinok pri mmr vakcíne, samozrejme nie v EU, ale tie čo sú USA, myslim aj v austrálskom letáku - výrobca priznáva ze vakcina môže spôsobiť cukrovku! Vakcíny sú rovnaké, pribalove informácie rozdielne.
@mirkaaa80 musíš mať predipozíciu na diabetes. určite diabtes nezískaš vďaka vakcíne. ale nepozeraj len jednu generáciu, ale aj xy generácií dozadu.
a usa už je len príklad.....
@mirkaaa80 mate pravdu vakcina uz sposobila cukrovku u dietata.
baby ale cuktovku vam može vyvoť prave aj zapalova reakcia napr pri infekcii . Tak ako moze byt spustatc vakcína rovnako tak može byt spustac infekcia. To ze nebudete ockovat v podsatate nič nevyriešite pretoze pokial je clovek nachylny je otazka casu co bude spustac.
@pectore veď to nikto nepopiera, že tých faktorov, ktoré môžu spustiť ochorenie je viac. Ale nikto z kompetentných nechce priznať, že aj vakcíny patria medzi tie spúšťače. Vieš, poviem ti príklad mojej kamarátky: malu jej zaockovali mmr, po 2 mesiacoch jej začali napuchat prsty na rukách, nozickach, kolienka mala spuchnute....Kričala, plakala že ju bolia nožičky....Dg: artritida!!!! Malé dieťa má v 19 mes.Takúto diagnózu, od 2r.berie metotrexat a ďalšie svinstvá. Na genetike im potvrdili dedičnosť , ale....Spustacom bola vakcina - samozrejme jej dr. povedala že to nemôže napísať do záznamov. A teraz sa pýtam, ako by si sa ty tvárila v jej koži??? By si sa zmierila s tým, že vlastne tá artritida je menšie zlo, akoby si dieťa radšej neockkvali? Ona by sa spustila pravdepodobne aj tak. Len to nemuselo byť v 18 mesiacoch, mohlo to byť v 18 rokoch, v 30., 45.....Vieš a toto je problém, ktorý neockujuci rodičia riešia!
Ak vieme, že spúšťačom ochorenia môže byť vakcina, prečo nerobia deťom povinné genetiku?
A už keď sme pri tom: štát mi káže očkovať, chrániť seba aj okolie, aby sme nepomreli alebo nemali následky po chorobách. Ale to, že kamoška mala predĺžený rodicak do 6r.dietata, takže nemohla pracovať, a bola odkázaná na almužnu 200€ od štátu už je fajn, nech aj skapú - to už nikoho nezaujíma, hlavne že sa zaockovali. Keby nemala rodicov, skončila by v azylovom dome alebo na ulici, pretože aj chlap od nej odišiel a výživné 80€ je fakt terno!!!
Takže môj záver: zaockovala malú, lebo to je povinnosť. Kvôli tomu nemohla ísť do práce, a zivorila z almužny!!! Toto sa niekomu zdá v pohode?
A toľko som si hovorila, že sa nezapojim do diskusie, aj tak to nikam nevedie😉
@fivecat a vies z coho vzniká ten neutisitelny plac? Z opuchu mozgu ktory vakcina spôsobí. Spravme tento stav dietatu 6x...tak zbohom rodina. Niektore dieta zo zvládne prvy, druhy, treti krat niektore to položí a ma nasledky cely zivot.
@zdenka7887 ako vies, že je dieťa poškodené vakcínou? Je lepšie ak dieťa dostane niektorú z tých chorôb a na následky zomrie? Je to lepšie? Ale matka má kľudné svedomie že nedala svoje dieťa zaočkovať, lebo počula, že vraj môže dieťa z očkovania mať nejaké poškodenia. Práve preto, že rodičia nedávajú deti zaočkovať znovu sa rozmáhajú choroby, o ktorých nebolo roky počuť. A teraz čo? zavrie sa rodič so svojím dieťaťom doma a budete dezinfikovať byt aby sa nenakazilo? alebo akú predstavu majú vlastne rodičia ktorí odmietajú zaočkovať svoje dieťa? momentálne je úplne reálne riziko nákazy osýpkami, ako budú postupovať rodičia detí, ktorí odmietajú očkovanie. Veľmi by som chcela vedieť odpoveď ak ju niekto má? Títo rodičia zaočkovaní sú, pretože voľakedy to naši rodičia neriešili, nebola takáto propaganda proti očkovaniu, my dospelí sme chránení ale nezaočkované deti nie, tak ako???
@lucia147852 iste plac je vzdy zapricineny opuchom mozgu, ako inak 🙈🙈🙈
@mirkaaa80 Ja som práve preto nedala svoje dieťa zaočkovať mmr vakcínou, lebo syn ma diabetes od 10 rokov a súrodenec má dosť veľkú preddispozíciu, že ho dostane tiež. A je sakra rozdiel či si 4* pichá inzulín v 2, 10, 15 rokoch alebo v dospelosti.☹
@peter952 iste aj prave kiahne zmizli len tak same od seba...vobec nic to nema s ockovanim 🙈
Pane boze ako niekto moze vypustat taketo zvasty.
@peter952 toto ziadnym sposobom nesuvisi.
Chcel pocut tvoj protiargument, kedze tedis ze ockovanie nefunguje a ani nikdy nefungovalo, ako to ze infekcna choroba prave kiahne, lat. variola major, ktora ma za nasledok snad najviac ludskych zivotov zo vsetkych infekcnych chorob sa po zavedeni celoplosnej vakcinacie proti tomuto ochoreniu vytratili a momentalne su povazovane za vyhubene.
*tvrdis
@zuzta1 myslim ze relevantnej odpovede sa od petra nedockame 🙂
Inak ospravedlnujem sa za preklepy, ale pisem na tel., ale predpokladam, ze je pochopitelne co pisem 🙂
Co ty vyzadujes je chote.chces robit pokusy na ludoch? 100 000 ocko versus 100 000 neocko? A hodit ich do centra epidemie a cakat kto z koho? Z9beries si tych ludi na svedomie?
Minulost ukazala ako tu boli ludia koseni chorobami.
😀 myslim ze to tu nevyriesime. Ja som za ockovanie, a svoje rozhodnutie zaočkovať deti by som nemenila. Ale ak by sa nieco po ockovani stalo mozno budem hladat vinnika a bude to prave to.neviem nebola som a dufam ze nikdy ani nebudem v takej situacii.Neodsudzujem rodičov ktorí sa rozhodnú inak.všetkym detičkam prajem len zdravíčko a rodičom pevne nervy pri akomkolvek rozhodovani ohľadne svojich deti, pretoze sila medii a obrobsky prisun informacii zneistia aj toho najodhodlanejšieho.kazdy rodic robi vsetko pre svoje dieta a iba s dobrym umyslom.iba toľko😃
@peter952presne.a nikto z tých, čo tu bojujú za očkovanie sa nezmysli nad tým, že ten fond na odškodnenie obetí vakcinacie neplatí týmto obetiam len tak.Asi je dokázané, že škody na zdraví poskodenych boli spôsobené vakcínou.Inak by predsa neplatili také prachy,každému, kto si o to požiada, ale overuju skutočnosti.A už tu je dôkaz, že to očkovanie spôsobilo ujmu na zdraví. A keď očkovanie je spúšťač napríklad takej cukrovky,prečo toto riziko podstupovať?
@peter952 ja neviem, zeby preto ze pred ockovanim nemizli ani len neklesal pocet nakazenych na prave kiahne a po ockovani rapidne zmizli ?
Si hlupy , sami antivax aktivisti dali vypracovat studiu ohladom autizmu a div sa svete, ani ich vlastna studia to nepotvrdila.
Je s tebou zbytocna debata. Nemas akekolvek relevantne argumenty.
Takze pa

@lauritka A NIE JE TAKYCH PRIPADOV MALO