Môžem odmietnuť povinné očkovanie dieťaťa?
Ahojte. viem, že je tu veľa maminiek, čo ônedali očkovať svoje dietky. Chcela by som odmietnuť očkovanie - tretie dávku povinného plus MMR. P o prvých dvoch dávkach sme mali tri dni teploty, a bojím sa toho, pretože tretia dávka je vraj najhoršia.. a MMr nechcem ... Len neviem, aký spôsob odmietnutia zvoliť, aby nám neprišla vysoká pokuta, ktorú nemám z čoho zaplatiť :/ ako ste to riešili? Resp. platili ste? môžete aj do IP
neviem, ci som dementna, ci co, ale myslim, ze zalozena tema bola absolutne o inom a myslim, ze tieto vase dotahovacky su uz trapne, maximalne, je to az nechutne, ake su na oboch stranach zabednene osob, vytortte si svoju spolocnu skupinu a tam sa dotahujte, vypisujte, hadzte tam linky, ale myslim, ze toto je uz nad.... Trochu IQ by bolo fajn, kebyze pridate do svojho zmyslania a vypisovania, silna kavaaaaa co tu predvadzate. Nechutne, trapne, fanatisticke...
@maciatkolulu skoda, že si to nepochopila, je tu muž proti očkovaniu, ktorý tu už na sto stránkach presviedča, okrem ineho, že hiv nesposobuje aids. že je v poriadku mať sex s hiv pozitívnym človekom, nechránený, pretože hiv virus je neškodny, sám o sebe uvádza, že je hiv pozitívny a je v poriadku, takže žiadne doťahovačky toto je choré a mali by to riešiť admini.
@adsumus chore je, a chori su aj ti, ktori nanho reaguju, myslim, ze si pochopila.....a ked nie, tak nevadi...😉 Inak skoda, ze si ty nepochopila moj prispevok, ale ok
@maciatkolulu možeš neragovať ked niekto tvrdí, že sex s hiv pozitívnym človekom nesposobuje prenos infekcie a podobne veci? vieš si predstaviť ake toto može mať následky
@maciatkolulu okrem prispevku mimo temu si co urobila ,aby nick ,na ktoreho by mali reagovat aj admini bol rieseni.....nahlasila si ho...tieto stranky su plne teenegerov a dufam ,ze si jeho posledne prispevky nezobrali k srdcu...preco .lebo na rozdiel od teba viem co maju kocky inych med.oborov na svojich ambul...tych petrov je tam mesiac ,co mesiac viac...a potom placu...
@adsumus
@aristka prepacte, ale obidve ste rovnako trapne ako on, riesite veci v teme, ktoru zalozila niekto iny a zaujimal sa o nieco ine, kebyze, ako to ineteligentne stvory😅, nebudete reagovat, tak si tu nebude asi sam sebe argumentovt, ale vy ste proste priam az rozkosne, ako musite stale a dokola reagovat a pridavat "smece" a argumetnovat a mat pocit, ze idete spasit celu civilizaciu.... ste uplne rovnako smiesne ako druha strana a inteligentny, rozumny clovek vie co a ako....
@aristka akoze to vazne ty mne pises, ze som pridala prispevok mimo temy?????😅 Prepanajana, uz staciiiiiii👏
@peter952 urcite nie, ale myslim, zeby si si mal zalozit vlastnu temu, alebo si riadne precitat nazov tejto.....
@maciatkolulu od toho je tu amdinistrácia aby riešila tieto veci, prečo to riešič s nami, ja som hlásila tento problém, už ho hlásim asi pol roka, bez odozvy, tak ak sa ti peťove príspevky nepáčia a myslíš si, že tu nemajú čo robiť, tak to rieš rovnako a nerieš ludí, ktorí reaguju na klamstvá a zavádzania, rieš tých, čo zavadzaju a klamu.
@adsumus ty si podla mna clovek s nejakym vaznym problemom..... Musis mat posledne slovo, alebo ja neviem, normalne som napisala, ze kebyze si trosku inteligentna, co sorry zjavne nie si, tak nebudes reagovat na nic, co nema zmysel.... skus sa zamysliet a ked ti to nepojde, tak nevadi, nic sa nedeje, ale poprosim ta, naozaj uz na mna nereaguj, bude to dobreeeee, neboj, kludne si este raz teda napis, nech mas posledne slovo😅 ja uz urcite nebudem😉
Inak clovek, normalny, co si precital co somnapisala, tak mu dojde co som chcela, ten komu to nedoslo, tak to tiez nevadi, tato tema nie je stara pol roku, zalozila ju matka, ktoru nieco zaujimalo a nebola to HIV pozitivita atd.....Takze maj sa pekne a kludne si teda odpis, nech mas pocit, ze ty si taaaaaaa levandulovaaaaa😅
@maciatkolulu škoda, že sa svojich rád nedržíš sama, ale sa ich snažíš aplikovať na vylučne mna 😒 a nie nie je choré reagovať na klamárov.
Aktuálna poznámka: v Rumunsku a v Maďarsku je momentálne epidémia osýpok, dôvod - klesla zaočkovanosť u detí. najväčšie riziko je pritom u malých detí a starších ľudí, pretože u nás sa začalo očkovať až v 70-tych rokoch. Očkovanie osýpky vyhubilo, dnes ľudia odmietajú zaočkovať deti, choroba sa vracia. Nech si každý odpovie, či očkovanie je/nie je prínosom.
@elenita74 aktualna poznamka v madarsku je nakazenych mozno pat zamestnancov nemocnice, tazko hovorit o epidemii a navyse, ako to je mozne, ked boli urcite zaockovani, ale teda ucinnost nie je zjavne dozivotna a povinne ockovanie je iba u deti, hmmm, zaujimave, velmi zaujimave, dospeli mozu prenasat choroby, chytat ich a deti nesmu, nuz co uz, pokial su to len dovlecene osypky, tak to nie je taky des, zachvilu tu mame inu exotiku a zvieratka proti ktorym uz zaockovani nebudeme...

@aristka toto čo tu predviedol tento človek proti očkovaniu je uplne cez, je to hroza. navadzať ludí aby sa nechránili pred virusom hiv je choré a to na fore pre matky a deti, nemám slov. nikdy som nič horšie na tomto fore nezažila a to tu už bol teda kde kto. aj ked navádzať ludí aby sa nechránili pred inými vírusmi ja považujem za rovnako choré.