Môžem odmietnuť povinné očkovanie dieťaťa?
Ahojte. viem, že je tu veľa maminiek, čo ônedali očkovať svoje dietky. Chcela by som odmietnuť očkovanie - tretie dávku povinného plus MMR. P o prvých dvoch dávkach sme mali tri dni teploty, a bojím sa toho, pretože tretia dávka je vraj najhoršia.. a MMr nechcem ... Len neviem, aký spôsob odmietnutia zvoliť, aby nám neprišla vysoká pokuta, ktorú nemám z čoho zaplatiť :/ ako ste to riešili? Resp. platili ste? môžete aj do IP
@maciatkolulu skoda, že si to nepochopila, je tu muž proti očkovaniu, ktorý tu už na sto stránkach presviedča, okrem ineho, že hiv nesposobuje aids. že je v poriadku mať sex s hiv pozitívnym človekom, nechránený, pretože hiv virus je neškodny, sám o sebe uvádza, že je hiv pozitívny a je v poriadku, takže žiadne doťahovačky toto je choré a mali by to riešiť admini.
@maciatkolulu možeš neragovať ked niekto tvrdí, že sex s hiv pozitívnym človekom nesposobuje prenos infekcie a podobne veci? vieš si predstaviť ake toto može mať následky
@maciatkolulu okrem prispevku mimo temu si co urobila ,aby nick ,na ktoreho by mali reagovat aj admini bol rieseni.....nahlasila si ho...tieto stranky su plne teenegerov a dufam ,ze si jeho posledne prispevky nezobrali k srdcu...preco .lebo na rozdiel od teba viem co maju kocky inych med.oborov na svojich ambul...tych petrov je tam mesiac ,co mesiac viac...a potom placu...
@maciatkolulu od toho je tu amdinistrácia aby riešila tieto veci, prečo to riešič s nami, ja som hlásila tento problém, už ho hlásim asi pol roka, bez odozvy, tak ak sa ti peťove príspevky nepáčia a myslíš si, že tu nemajú čo robiť, tak to rieš rovnako a nerieš ludí, ktorí reaguju na klamstvá a zavádzania, rieš tých, čo zavadzaju a klamu.
@maciatkolulu škoda, že sa svojich rád nedržíš sama, ale sa ich snažíš aplikovať na vylučne mna 😒 a nie nie je choré reagovať na klamárov.
Aktuálna poznámka: v Rumunsku a v Maďarsku je momentálne epidémia osýpok, dôvod - klesla zaočkovanosť u detí. najväčšie riziko je pritom u malých detí a starších ľudí, pretože u nás sa začalo očkovať až v 70-tych rokoch. Očkovanie osýpky vyhubilo, dnes ľudia odmietajú zaočkovať deti, choroba sa vracia. Nech si každý odpovie, či očkovanie je/nie je prínosom.

@aristka toto čo tu predviedol tento človek proti očkovaniu je uplne cez, je to hroza. navadzať ludí aby sa nechránili pred virusom hiv je choré a to na fore pre matky a deti, nemám slov. nikdy som nič horšie na tomto fore nezažila a to tu už bol teda kde kto. aj ked navádzať ludí aby sa nechránili pred inými vírusmi ja považujem za rovnako choré.