(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@mariuskaa Preco este stale riesis thimerosal? Sak ten sa v Infanrixe, MMR-ke ani v Prevenari nenachadza. Len v niektorych vakcinach proti chripke.
@aristka mna neurazíš tiež, to čo tu ty predvádzaš je zastrašovanie a robenie bu bu bu, ty ked ideš na prechádzku s detmi zrejme nosíš pri sebe celu dezinfekčnu výbavu ved čo ak si dieta oškrie kolienku a vírusy a bakterie a nedajbože besnota a tetanus začnu utočiť....zrejme nosíš pri sebe aj resuscitačný set ved čo ak bude treba niekoho zachranovať všade je taka hrozba nebezpečenstva,pomoc potrebuješ zrejme ty si paranoidná a prosím ťa nestraš tu ludí, asi to je u teba profesionalna deformácia ak si od fachu ako tvrdíš alebo je to uplne ináč?hlavne že vieš že vakcíny su 100%bezpečné...a pokial ide o mna nehambím sa za svoje príspevky toto forum nie je vedecké a o vzdelanosti ja si napíšem svoje pocity a skúsenosti s najlepším svedomím a ak ti nie sme dobrý my "sprostí nevzdelaní obyčajní ludia"tak chod inám kde je to na tvoej vzdelanostnej urovni, ja som nikdy hehazardovala a nepodcenovala ani banalne zranenia mojich detí a ich zdravie a životy a odteraz u ž nebudem reagovať na tvoje príspevky pani najmúdrejšia klaniam sa pred vami ale svoje mudrosti si chod šíriť niekam inam, ty toto potrebuješ rypať a aby ludia živili tvoje ego a reagovali dookola na tvoje múdrosti toto ti dvíha sebavedomie a doplna energiu, cítiš sa tak velmi užitočná ked informuješ svet o nebezpečenstve všade, zrejme v realnom živote sa cítiš zúfalo nedocenená a takto si to kompenzuješ,najlepšie bude ta ignorovať 😀 a vieš aká je moja najlepšia dezinfecia čo u mna 100%zaberá ked mám otlaky alebo drobné poranenia moj pes mi to ošetrí najlepšie vyoblizuje mi to...... 😀 😀 😀
@honeybadger odkial berieš tu istotu že sa to tam nenachádza daš mi dokaz a poskytneš mi vieryhodne informácie čo sa vo vakcíne naozaj nachadza?si odborník v tejto oblasti?alebo to máš len ako zábavku?
@prevenar suhasím s tebou ale nič sa nedeje v živote náhodou a možno tomu neuveríš ale potrebujeme k životu ludí všakovatých s rozdielnymi povahami názormi a tak ako títo ludia maju ako to pomenovať určitý prínos pre nás tak aj mi pre nich a vieš prečo nuti nas to premýšlať a i ked nesuhlasím s aristkou a mam jej niekedy plné zuby zrejme tiež je len človek a to čo tu predvádza má svoj dovod, ludia su všeliaký tak ako ja aj ostatný mame svoje za a proti, a ja osobne ked mi nevyhovuje budem ju ignorovať a ostatný sa rozhodnite podla seba aspon v tomto mame slobodu kto s kým chce komunikovať, ale aj tak sa necháme vyprovokovať a niekedy komunikujeme lebo nam to neda nereagovať..... 😀 😀 😔 😀
@aristka ? asi mysli ze pacient je po exite budeme alebo nebudeme resuscitovat?
@tatko_bebe poviem ti neviem čo myslí ,v jednom má smolu ja na resuscitáciu do prírody nepotrebujem nič ,lebo viem čo robiť a aj improvizovať pokiaľ príde pomoc ,ktovie či to ovláda aj daná aj osoba...inak tej osobe neustála kritika a citový vylev ide najlepšie ,ale neviem čo očakáva ,pochopenie, lútosť ..neviem...
@tatko_bebe pravdupovediac, Tvoje odpovede aj v inych temach maju hlavu aj patu, a takych je tu velmi malo. Ake mas prosim vzdelanie?
@kreativna Nie je to v pribalovom letaku, takze to tam neni.
To, že ked to nie je v príbalovom letáku uvedené, neznamená, že to tam neni....Výrobca to tam nemusí uviesť, (a teda ani neuvádza, načo by aj), spadá to vraj pod Výrobné tajomstvo......a na SK to tam nikto nehľadá, kontrolujú len papiere.... 😝
niečo by som chcela vedieť ,zablúdila som na český konik len tak a úplne náhodou som narazila na zaujímavú informáciu ..keďže toto je téma o očku a hádam niekto bude vedieť povedať viac a to ,že existuje očkovacie homeopatikum ,že vraj je mamičkám ponúkané ako alternatíva očka ,ale neškodná a mamičke je zasielaná na základe očka čo malo malinké absolvovať ...chcem len vedieť či aj tu na sk je taká alternatíva ,ako to funguje ....,myslím ,že by maminky mali byť info aj o tejto alternatíve...
toto môžu potvrdiť jedine testy.( myslím riadne otestovanie a rozbor v nezávislom labáku).....lebo čo ja viem......to ja viem....to sú len hádanky, domienky, odhady.....A samozrejme na tieto podozrivé "liečivá" hned zrušiť výrobné tajomstvo....Lebo už len to slovo TAJOMSTVO.....môže znamenať * všeličo*..... 😖 😖
@aristka pokial viem u nas sa to nepovazuje za adekvatnu nahradu za ockovanie.
teda, ak to aj maminka da,dieta je stale ofice vedene ako neockovane.
Pre zaujimavost existuje aj homeo -potencovane vakciny-co je zas na odstranenie negativ po ockovani-vyraba sa priamo z realnej vakciny-home postupom-staci prazdna flasticka po vakcine a homeopat to vie z nej vyrobit.
A da sa to aj zohat napr z rakuska -myslim cez firmu remedia.
@nikimax tvoj príspevok je ako science fiction,nie je nič smerodajné len tvoje presvedčenie ,neviem či to bol tu alebo v inej téme ako bolo povedané ,že plánujú naše vyhubenie a ako nás budú ovládať vďaka nejakým mikročipom ..už neviem či to písal mano alebo nejaký iný diskutujúci mužského pohlavia .... 😝
@aristka nie kazdy homeopat sa zobera aj homeo vakcinami-napr potenconave vakciny na detox po ockovani je pomerne problem na sk zohnat-ale da sa to.
Samotne homeo vakciny na "ockovanie" neviem-to som nezistovala.
Niekedy sa stane, ze ti poradia potencie,postup,ale potencovanu vakcinu na detox si musis zohnat napr cez tu remediu potom sama.
proste asi to nebude ze len nabehnes k homeopatovi a daj mi homeo vakcinu-to tak asi nebude-ale to len tipujem.
Homeopati sa v prvom rade zameriavaju na uz existujuce priznaky choroby u konkretneho cloveka a na ich odstranenie a pri prevencii clovek nama ziadne priznaky choroby-teda neviem ci to bezny homeopat vobec riesi-tie homeo vakciny na prevenciu.
@nikimax citujem lebo čo ja viem ..to ja viem ....alebo čo ti niekto povedal... 😀 to je to fiction ,aj ja si myslím, že je existujú mimozemšťania....inak nezávislí rozbor si môžeš dať spraviť ,kúp si očko a najdi so chem .laboratórium a daj si spraviť rozbor ako súkromná osoba a potom bude realita a nie tvoje fiction ,čo si ty myslíš a potom daj vedieť....
vesmirny lideeeeee 😀 😀 😀 😀
vs Vas ovladam a milujem Vas Aštar Šeran
@tatko_bebe 😅
@aristka "no čo viem" si použila TY( 13:58) a ty si daj spraviť rozbor, na všetky zložky a prímesy. Ja vakcíny nepotrebujem,nepoužívam ani neočkujem .....až to budeš mať (až vieš čo sa používa na SK- USA je mimo našu oblasť), potom sa tu dohaduj, zatiaľ tvoje "čo viem" stojí fajku dymu.....Môžeš sa obrátiť aj na SUKL- oddelenie bezpečnosti liekov (BLKS) ako sa "skúmajú" prímesy, ako sa kontrolujú všetky zložky vakcíny. na Slovensku.....takže to fiction-patrí tebe.... 😖

@aristka uz zase miesas hrusky s jablkami,kazdy tvoj prispevok je len proti a ty si ta najlepsia a ty vies vsetko,napriek tomu,ze ti tu udavaju vsetky argumenty a zdovodnenia lekarov a ty chces odoberat diplomy? Teba by som ani za doktorku ani sestricku nechcela s tvojim pristupom a mimochodom sa debata zacala o skrabancoch a poraneniach koze,nie o hlbokych ranach,ktore potrebuju lek. osetrenie,takze opät rozpravas o niecom o com sa vobec debata neviedla 😝