(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@pectore http://diva.aktuality.sk/clanok/38001/koncentro... waaau, lekari zacali liecit vit C. 😉
@tara hovoríš ,že otec pracuje v zdravotníctve ,tak by ti mal aj ozrejmiť kedy prišlo očko na chrípku ,ktorej si písala a prečo sa nemalo význam očkovať a príkazom nám to nebolo dané ,ďalej hovoríš o karcinogénných prvkoch čo ste mali na toxikológii a čo s karcinogénmi ,ktoré denne naše telo príjme čo s tým ,ktoré vdýchneme ťažké olová a duplovane na to ,aby vznikla rakovina musí byť predizpozícia alebo dlhodobo vystavovaný vysokým dávkam týchto kovov kedy náš organizmus vyčerpá všetky mechanizmy ochrany a nevie tieto látky vylúčiťa vo veľkom sú ukladané v našom org. aj to vám hovorili na toxikológii utrčite ,potom na to mysli keď budeš piť minerálku z plastovej flaše ,ktorá je plná ftalátov s karcinogénnym účinkom....
@mano5 asi vieš veľmi málo o politickej situácii a problémoch s financovaním hum.pomoci týmto krajinám a čo sa týka zdr.pomoci ,ak tam idú zdr.pracovníci ,čo slováci majú na tom veľký podieľ idú aj s liekmi a veškerou výbavou čo im je dovolená ,ak nájdeš prostriedky alebo nejaký konvoj ako tam tú balenú vodu v takom množstve dostať a bude ti to dovolené ,tak ťa vyhlásia určite na nobelovku ....
@tara takze ziadne riesenie celosvetoveho vakcinacneho roblemu s tvojej strany nezaznelo.... 😉
"onkologickí pacienti dostávajú POPRI klasickej liečbe aj liečbu infúzne podaným vitamínom C. Vitamín C dokonca zosilňuje účinok niektorých cytostatík, a tak pomáha pacientom úspešnejšie prekonať onkologické ochorenie, "
a tu je aj nieco novsie : http://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prevencia/cl...
" Najefektívnejším postupom je chirurgická liečba. Tá však často nestačí, preto sa v liečbe uplatňujú aj rádioterapia, chemoterapia a biologická liečba. .......Cytostatická liečba, rádioterapia i biologická liečba svojimi vedľajšími účinkami v podobe zníženej chuti do jedla, nevoľnosti, vracania, nespavosti, depresívnych stavov, únavou atď. ešte napomáha významnejšiemu rozkolísaniu rovnovážneho stavu tela. Sú však možnosti, ktoré znižujú toxické pôsobenie takejto liečby. V praxi používame niektoré doplnky výživy, prípravky tlmiace vracanie, rôzne krémy. Od minulého roka som vo svojej praxi začal používať aj infúznu terapiu vitamínom C, ktorá pacientovi pomáha lepšie zvládať nepriaznivé vplyvy onkologických liečebných postupov........Odporúčam pacientom, aby využívali možnosť kombinovanej onkologickej liečby s infúznou terapiou vitamínom C, keď sa dosahujú lepšie výsledky. Pacienti túto liečbu veľmi dobre tolerujú. Podmienkou podávania je však správna funkcia obličiek."
"komentár: ..tato DOPLNKOVA liecba sa v Nemecku pouziva uz dlhsie, podavany preparat je oficialne registrovany ak liek, ALE treba to podavat pod dozorom, musi sa dopredu vylucit poskodenie obliciek,vylocit niektore plucne ochorenia, sledovat hladinu vit C v krvi a vysetrit pacienta ci nahodou nema nedostatok glukoza-6-dehydrogenazy...."
.... ale co to ma s ockovanim?
http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s... tu je ako pomáha slovensko ,čo sa týka aj potravinovej pomoci ,treba si prečítať a je ti len odrobinka...
@aristka stare otrepane frazy. opakujeme tu uz dokola to iste. tak bud necitate, alebo neviete citat, alebo nechcete. poslem ti skripta a pozri si prosim, aky OBROVSKY rozdiel je prijatie tychto mnozstiev peroralne, vdychnutim, pokozkou, a rovno do svalu. ja nerozumiem, ako taku banalnu vec nemozete chapat. ktoru cast z toho co pisem si nepochopila? prepac, ale z tvojich vyjadreni mam pocit, ze nemam dalej o com diskutovat. s pectore si rozumiete vyborne. na rovnakej urovni.
http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s... a ešte tu ,aj keď to neni priamo o očku ,ale aby mano vedel ,že to nie je také ľahké ,čo sa tretích krajín týka alebo krajín ,kde sú vojnové konflikty ...takže si pozri aj túto stránku lekári bez hraníc ...
@tara vieš ,ono je v tom rozdieľ ,ale ak vieš niečo o imunite ,tak aj to vpichnutie do svalu ,neznamená ,že náš imunitný systém nechá len tak behať nejaké kovy po našom org. ,bráni sa ,tak ako sa bráni ak sa dostane vdýchnutím do krvičky ,trávením do krvičky ,tá imunita pracuje stále....toto treba pochopiť ....
@aristka si predstav, ze hlinik je pre nas organizmus obrovska neznama. ked sa hlinik dostane do tela, IS nevie co s nim. nevie rozpoznat tuto latku. robil sa pokus s cistym hlinikom a dalsou latkou na zvieratach. injekcne podali hlinik + "vajecny bielok", zviera ostalo alergicke na vajecny bielok. dalej podali hlinik + orechy, zviera ostalo alergicke na orechy. hlinik + pel, alergia na pel. hlinik sposobuje autoimunitne ochorenia, pretoze ked sa hlinik aplikuje do svalu, okamzite devastuje tkanivo a miliony buniek IS prichadzaju na "pomoc". nevedia vsak rozpoznat hlinik, tak likviduju vsetko, co je okolo. a teda dochadza k boju proti vlastnemu telu. a ano, IS pracuje stale, ale dokola, dokola, proti vlastnemu organizmu. ak mas aspon zaklady z imunologie, tak vies preco. ak si mala biochemiu, tak to bude este lahsie pochopenie. niektori vedci uz teraz pracuju na vyrobe vakcin bez hlinika. takze nase telo sa nevie branit proti hliniku a len tak tento "kov" veru beha po tele a sprava sa ako nieco, za co nemoze, pretoze IS si najde nahradu. dufam, ze uz toto laicke vysvetlenie staci.
po prvé nejde o čistý hliník ,ale o jeho zlúčeninu ,to je prvý rozdieľ ,po druhé ak sa robia pokusi na zvieratách ide o opakované podávanie danej látky ,to podotýkam a to devastovanie okolitého tkaniva to je ale termín .....a zlúčenina hliníka a oslabený bycil alebo m´tvy bacil očko látky je pre náš organizmus anatigén proti ,ktorému naša imunita bojuje ,a to nezáleží či je poznaný alebo nepoznaný ,keby to bolo ako ty píšeš ,tak by sme sa nedožili ani roka ,pretože už od narodenia sa do náško org.dostávajú ťažké kovy pre decký org.nepoznané aj do krvičky aj tie zlúčeniny hliníka nepoznané ....všetko čo sa v org.nemá fyziologicky nachádzať sa náš org.snaží toho zbaviť či imunitou alebo metabolizmom......nie je to také jednoduché ako ty píšeš ....
@tanapeta kde niesu choroby?... na slovensku... neviem ako ty ale ja zvyknem cestovat... aj napr do rumunska....polska....nesedim doma kde mi nic nehrozi... a tak to robi v dnesnej dobe vacsina... ten kto vycestuje moze nieco doniest.... rubeola je vysoko infekcne ochorenie ktore je dlhu dobu infekcne aj ked clovek este nevie ze ho vobec ma... to ze rubeola poskodzuje plod dietata neznamena ze ju chalan nemoze preniest na tehotnu.... pri tejto chorobe je najlepsie aby vobec v populaci necirkulovala aj ked je lahko liecitelna pretoze poskodenie plodu je pri nej takmer 100% ... a ako zabranis cirkulacii virusu...jedine tak ze nam populacia nebude vnimava.... a vnimava nebude v tedy ked bude mat proti nemu vybudovane protilatky.... je jedno ci chalani alebo dievcata.... neviem ake choroby davno vymyzli ???... viem len o pravych kiahnach ale proti tym sa neockuje.... ostatne nevymyzli.... taketo nazory mam najradsej... vidim max po prah svojho domu.... a co miesta kde je zla hygiena a zle stravovanie...aj v takych mame prestat ockovat?...ci tam je to uz opodstatnene?.... tak ma ockovanie zmysel alebo nema?.....dobra hygiena ti nepomoze vid samotnu chripku... kazdorocne tu mame jej epidemie hoc sa stravujeme zdravo a dbame na hygienu...jak je to mozne???.... ze by hygiena a zdrava strava zrazu nestacila?.....a niektore infekcne ochorenia sa siria takym sposobom ako chrípka.... a dalsia vec.... tu mas pribeh od zenskej s afriky..kde pekne vysvetluje pojem civilizacne choroby.... aj v afrike sa ockuje...ten kto ma to statsie.... a ako hovori " "Len my Európania sme zdegenerovaní a zhýčkaní civilizáciou, čistotou a technickými vymoženosťami, ktoré nás udržiavajú pri živote aj vtedy, keď už by sme v iných podmienkach dávno boli mŕtvi. Platíme za to však vysokú cenu v podobe pokazenej imunity a chronických ochorení. Nie nadarmo sa im vraví civilizačné. Nikdy som tu nevidela vysoký krvný tlak, obézneho človeka, autoimunitné choroby ani mozgovú mŕtvicu. Za to som tu však videla ochorenia, ktoré vďaka očkovaniam (a môže si antivax hnutie hovoriť čo len chce) vidíme u nás len v hrubých učebniciach, ktoré sa nikomu nechce čítať.
Čítajte viac: http://mamova.blog.sme.sk/c/338036/Nedelne-uvah...
@tara koniec koncov som rada... a k tomu hliniku..pride mi to ako citacia s jedneho dokuemtiku "pripad hlinik" ... ktory ale taktiez ma iste nedostatky....
@tanapeta aké choroby vymizli ,proti ktorým sa očkuje ,očkovanie je preventívna záležitosť, ak príde k epidémii ,čomu očko predchádza a na slovensku chvalabohu epidémii zatiaľ nemáme ,je to už možno zbytočné očkovať ,lebo neviem ,ktorým smerom a epidémia môže uberať ,očkovať už možno nakazených ľudí nemá význam ....
@tara ake mas vzdelanie a aku dlhu prax? prepac, velmi bohorovne sa vyjadrujes a dost zhadzujes vsetkych tak ma to zaujima a verim ze nemas problem so zverejnenim tychto informacii😉
@tanapeta precitala si si tie texty - linky co pectore dala na predchadzajucej strane ? myslim tym tie anglicke texty...
@tanapeta lenže to je taká polemika ,to či sú tí ľudia už nakazený ,to ako rýchlo epidémia postúpi,tj.postih ľudí a aké množstvo a tvorba protilátok niečo trvá a čo ,kým sa vytvoria budeme izolovaný s čističkami vzduchu ....jednoducho ak vypukne choroba je už neskoro riešiť prevenciu vzniku choroby ,ale je možné riešiť jej šírenie ,ale to je veľmi obtiažna záležitosť a plus liečba s ekonomickej stránky aj drahšia záležitosť ,nehovoriac o možnom dopade zdr. komplikácii a ich následkov....
@tanapeta hm... myslim ze ockovanie je prave preto aby epidemia nevypukla, ked uz vypukne tak s ockovanim nic nezachranis, len zmiernis, obete uz budu...
skus teda citat aj ine nazory, ja si teda zvyknem kliknut aj na linky o ktorych viem ze s nimi asi nebudem suhlasit, len tak si mozes vytvorit nazor...
Bylinkari si opat zo svojich miliardovych ziskov zaplatili lekara, aby siril ich zli o vakcinacii . 😵
https://www.youtube.com/watch?v=Iaizhsb7dtg@tanapeta všetko má svoje za a proti ,vieš ,ale ono je to ťažko povedať ,máme tu prevenciu očko ,ak ju nevyužijeme ,tie choroby jednoducho budú epidémia za epidémiou a čo to spraví zo zdravím dieťatka ,aké následky môžu aj trvalé nechať na našich deťoch a to nehovorím len popisované následky ,ale možné rôzne ťažké následky ,začínajú nám vznikať rezistencie na atb ,vývoj nových je zdĺhavý proces a čo antivirotiká ,pri prasacine nám boli na prd ....len hygienou a vyš.štandartom žitia a bytia ,tiež nezabránime ich šíreniu ,budeme všetci nosiť rúšky ..jednoducho ako toto vyriešiť ,nebudeme očkovať a možno práve tvoje dieťatko ,ktoré už nemôže byť očkované a druhé dieťatko alebo detičky ,ktoré nemali príčinu byť neočkované ho nakazia a tvoje dieTatko ,ktoré má primárnu diagnózu bude mať možno fatálne následky .....a ak toto dokážeme vyriešiť ,je to veľmi ťažké .......
@prevenar no pán gynekológ by mohol vedieť ,že vo vojnových rokoch a povojnových rokoch sa neočkovalo proti hepatitíde a moc by som nehovorila ako bola dodržaná hygiena pri podávaní akýchkoľvek injekcií ,keď dotyčný aplikáteri injekcií vojakom nemali akékoľvek vzdelanie a nehovoriac ešte v 80 rokoch min .storočia bolo veľmi veˇkla ľudí nakaných hepatitídou počas transfúzie ,jednoducho sa moc o tejto chorobe nevedelo a dyzlexiu a tomu podobné poruchy rieši až novodobá psychol´gia a psychiatria a pán. doktor by mal vedieť ,že na vznik diabetu nestačí len jeden faktor na jej vznik ...ešte niečo....

hehe, tato tema poriadne upadla :P