icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
mano5
25. nov 2013

@prevenar Dakujem za povolenie. Ked budem mat trochu casu, tak to skusim dat dokopy.

prevenar
25. nov 2013

@mano5 to by bolo super 🙂

aristka
25. nov 2013

aká je spokojnosť av ,keď sa na scénu dá sa povedať politickú dostal pán Kotleba ,ktorý je propagátorom iniciátvy slobody v očku http://www.naseslovensko.net/casopis/nasesloven... čím to je,že ho tá otázka zaujíma len mi to nejak nejde v spojitosti z KDH ...kto vie čo za tým je .... 😝

saska.t
25. nov 2013

@aristka Kotleba sa stal zupanom nie preto,ze je za slobodu,ale preto,ze uz ma slovensky narod plne zuby zivenia ciganov (neodsudzujem slusnych romov),ktori dostanu vsetko zadarmo z nasich dani a este to aj znicia,rozkradnu a predaju,namiesto tohho,aby isli robit,takze sa v skutocnosti nie je co divit,takze si najdi lepsi Argument,tento bol dost chaby 😉

natas4
25. nov 2013

Kotlebu normalny inteligentny clovek nemoze volit...a ten kto tak ucinil si nevidi dalej od nosa

fidka79
Odpoveď bola odstránená
daneso
25. nov 2013

http://laurakovalova.blog.sme.sk/c/343002/Coho-.... Skuste sa niekto prestahovat do blizkosti ciganov viem o com hovorim a nejde o nich rozkrada to tu uz kazdy cerveny, modry, a pod.

aristka
25. nov 2013

@saska.t žiješ v nemecku a ako ovládaš čo sa robí na slovensku ,len jedno si si zabudla pozrieť ,že ako župan ,bude mať malý dosah na riešenie róm.situácie ,ja mám skôr pocit,že to bolo dobrým volebným ťahom a aj úspešným ....,ale to je môj názor a tak ako by mamičky mali vedieť ,kto je za iniciatívou slobody v očkovaní ,len je to taký kontrast neonacista a KDH,ale aj to je môj názor a pocit....

natas4
25. nov 2013

@fidka79 moc velky vyber nie je to je pravda, ale Kotleba je ta najhorsia moznost

kvieta
25. nov 2013

@natas4 Doteraz Slováci volili menšie zlo, odteraz to bude asi horšie zlo ☹

sorciera24
25. nov 2013

ja by som chcela vediet koho volila
@natas4 .....neviem, ci prave toto je meritko inteligencie a normalnosti 😉

zuzana723
25. nov 2013

po prečítaní poslednej strany z tejto témy mám pocit, že sme v inej téme... ked chcete kritizovať kto koho volil a prečo a čo bude a bla, bla, bla... založte si na to skupinu "Kotleba" a riešte to tam

natas4
25. nov 2013

@sorciera24 teba do toho koho som volila nic nie je 😉

S tymto vyrokom sa plne stotoznujem "Marian Kotleba nie je náhradou za Jána Slotu. Je to niečo oveľa horšie. Zatiaľ čo Ján Slota bol občas smiešny, občas hlúpy a niekedy nechutne urážajúci nacionalista, Marian Kotleba...je čistokrvný neonacista," napísal Palata.

natas4
Odpoveď bola odstránená
sorciera24
25. nov 2013

@natas4 presne som vedela, ze takto odpovies.....odpoved hodna !inteligenta! ...ja som len chcela vediet, ze koho podla teba ma volit inteligentny nromalny clovek, nic viac 😉
podla tohto by ti malo dojst, ze ty ma nezaujimas....ale mozno sa treba zamysliet nad tym, ci osudzovanie patri do sklay normalnosti a inteligentonosti 😉 pekny vecer (ale neskalmala si...ty "inteligentka") 😎

P:S:: ja nikoho neobhajujem, ale halvne nesudim, kym trt viem

natas4
25. nov 2013

Ako krasne tu svieti sloboda v ockovani a rizika ockovania

http://www.naseslovensko.net/

natas4
25. nov 2013

@sorciera24 si smiesna, pani ucitelka, len tolko k tebe 😵

sorciera24
25. nov 2013

@natas4 aspon neodsudzujem a neponizujem ludi! ...a kludne sa na mne zabav, ked ta nema kto a cim inym pobavit.....mne to nevadi..... 😎 ja nepotrebujem riesit inych, ani to ako konaju ci volia...... 🤐

natas4
25. nov 2013

@sorciera24 😀 prosim ta kde koho ponizujem? 😀 kam to nase skolstvo speje ☹

sorciera24
25. nov 2013

@natas4 to sa spytaj ministra....a hlavne sama seba (ano, priznavam, ucim v skole deti nesudit inych, neurazat, neponizovat.... a ak ti toto vadi na nasom skolstve......a vies co...mne je to jedno.....sme mimo temu...takze offf)......ps.: ak sa budes chciet nabuduce zasmiat ci zanbavit radsej si precitaj vtip ako sa ukajat na ludoch.......(hlavne, ze si normlna....to je dolezite!!! 😉 😀 )you! dobru noc...

saska.t
25. nov 2013

@aristka to ked niekto zije v DE nemoze mat prehlad co sa deje na SK? Som nevedela,no neuveris ale aj v DE existuje satelit cez ktory chytam vsetky SK a CZ programy,takze prehlad veliky a okrem ineho cela moja rodina zije v BA takze info z prvej ruky zarucene a dokonca si predstav,skoro vzdy som na SK ked su volby a chodim volit,kedze SR mi nie je lahostajna este stale som zakonny obcan SR 😒
@natas4 kde kto napisal ze obhajuje Kotlebu? vyjadruj sa k napisanemu, nie vymyslenemu a domyslenemu,kde koho ponizujes? prispevok na @sociera24 z 20,20 a z 20,10 sstaci si po sebe precitat,jedine zeby si nevedela co znamena Slovo ponizovat

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
petot
25. nov 2013

Musim sa podelit. Aby bolo vidiet vyvoj v case zavedenia ockovania, museli ho zvacsit do samostatneho grafu, inac uz bol z historickeho pohladu pod rozlisovaciu schopnost. Rok zavedenia ockovania som opat vyznacil hviezdickou. Zdroj: Kriz et al. Epidemiol. Mikrobiol. Imunol. 56, 2007, č. 2, s. 51–65

kbeata
25. nov 2013

@natas4 to prosim ta, co tu davas do podvedomia ludi takuto foto? ☹ uz som sa zlakla,ze kde som 😔

aristka
25. nov 2013

@saska.t absolútne si mimo ,ja tých ľudí chápem a aj rómsku problematiku ,len ak si znalá či vieš ,že ako župan kraja moc nenarobí a jeho kampaň či antirómskeho charakteru alebo v populárnom neočku mu len pomohlo vo výhre vo voľbách ..a je zaujímavé aký ľudia za touto iniciatívou stoja tu na slovensku a myslím ,že to majú právo ľudia vedieť pretože to či očko alebo neočko nič nemá ....

norwayka
26. nov 2013

@natas4 Milacik, len aby si vedela, ze som to bola ja, co nahlasila tu fotku. Nebudem sa tu pozerat na hakove krize. Oki?