(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@zuzkaanicka som rada ,že aspoň niekto to pochopil...je zjavné ,že teória húb ležala viacerým v žalúdku a v téme zodpovednosť sme liečbu vit-c preberali niekoľkokrát..aj v iných témach...
@kaja73 vidis, a ja sa mu cudujem, lebo ak je naozaj informatik, tak ma vediet dedukovat lepsie 😉
@zuzkaanicka aristtka chodi do prace kde ma pc, internet a zrejme vela casu kedze pise v ktorukolvek nocnu a dennu hodinu. Ak jej verim ze pracuje, tak jej musim verit aj to, ze ma dva pc a dva pristupy k netu, inak by klamala v tom ze pracuje. Dufam ze zatial je to jasne. A ak ma dva pc a dva pristupy k netu, vie mat aj dve registracie bez toho zeby sa to dalo odsledovat. Obvinit niekoho z dvoch nickov je sice trufale, ale casto tu padaju zamyslenia sa ci ma dotycna vsatkych 5pohromade a to len na zaklade jej pisomneho prejavu, (ne)vedomosti, roznych protichodnych informacii ktore dava a aj na zaklade jej arogantnosti. Takze ospravedlnit sa jej za domnienku ktoru vyvolala svojim spravanim aj ked nebol dokazany opak je 😨 ...prinajmensom zaujimave. Opak, pre vyssie spomenute, nemoze byt dokazany. Je to ako vernost, sice sa dokazat neda, ale ak sa dotycny sprava ako hovado, uz je otazka ze ci klame aj v tom konkretom jednom alebo je len hovado ale verne, totalne jedno
@zuzkaanicka aristka spomína av dámy, tak neviem či tou dámou myslela petota. Ja osobne som nikoho z ničoho neobvinila, pozri si moje príspevky, píšem že si vôbec nemyslím že aristka a stardust je rovnaká osoba. Ale asi mám naozaj problém s pochopením písaného textu... 🙂
@zuzkaanicka ale ked ti niekto napise, ze na konretnej strane ta vyzyva k niecomu a tam ta pritom vyzvya len JEDINY nick.... ale iny....tak zas tak prekvapive to nie je....a on sa vtedy na to ozval,no aristka nereagovala a nenapisala ze si pomylila strany.
Inak overit duplicitu sa len ak si z jednej IP prihlasena-ak nie si...tak je to neoveritelne.
@sissmiss chodí do práce ,kde ma pc internet a má zrejme veľa času ,keďže prispeje v akúkoľvek denné a nočnú hodinu .....ja o tebe neviem nič ,pracuješ ...koľko máš detí ak tu máš čas sedieť a písať niečo o mojom anonym nicku ...lebo o inom nemôžeš ,keďže ma nepoznáš ....,kde sme spolu komunikovali....inak vieš ,že mám už uvarené a upratané a stihla som toho ešte viac....pozri môj album ,čo stíham ,aké krásne vianočné gule som si porobila ,bolo ich okolo 40 kusov...a dokonca mám čas upiecť aj torty a to som sem nedala gelové nechty a háčkované veci....tj ďalšie moje práce.....ako to prežiješ ,že ja to dokážem.... 😕
@zuzkaanicka vaše poznámky o pocikanej plienke a vit. C boli tiež cez... ale proti gustu žiaden dišputát 😉
@sanym ono to moze vyzerat tak, ze ak ma niekto vela prispevkov, ze iba sedi na MK a nic nerobi ... ja pracujem a obcas mrknem, co je nove, odpisem a zase sa plne venujem uplne inej cinnosti ... ak niekto ale potrebuje nad kazdou vetou premyslat hodinu, tak potom musi nutne na MK travit vela casu 😉
@zuzkaanicka a ja opakujem ze sa duplicita ak ma dva nicky z dvoch roznych miest potvrdit neda...takze aj ked obvinenie je urazkou, tak ako mnohe urazky ktore pusta z ust ona a nemieni sa ospravedlnit, ospravedlnit sa za to ze nie je moznost overit jej nicky je nonsens. Ak tak len za prchkost a neudrzanie emocii na uzde to je ine. Ale na zaklade kontroly ktora je uplne derava je to nezmysel
@zuzkaanicka ja som naozaj velmi nesikovna a zvladam viac...sikovna by sa tym nechvalila
@natas4 osobne som dala 3 prispevky na tuto temu.........3 strany tu robi niekot iny 😉
A mala som potrebu to sem napista,pretoze som to vtedy tiez sledovala a prekvapilo ma to iste co petota-ale mne sa nezda ze su jedna osoba-len pricina omylu aristky mi je neznama....to ozaj nechapem...
@zuzkaanicka prepac ak to vyznelo ze ty si sa chvalila, ja len dotycnu neviem zobrat do ust bez sprsky vulgarizmov a tlak mam mmt ok, tak sa nechcem rozculit a aj ked by mi male blokovanie tak na mesiac prospelo, nechcem sa znizit k tomu...skusim sa bloknut sama
Neviem uplne ako si to myslela s tym nemeckom, necitam to tu, nepoznam, zaujal ma len nelogizmus o tych nickoch a kontrole a ospravedlneni. Ak som spravne pochopila tuna z tejto jednej strany to bude ta dotycna ktora ma byt ten dvojnick? Ja sa IT nerozumiem ale viem ze je lacnejsie mat stranky v inych statoch, aj mk nie je na sk...neviem ako sa to presne vola. Ale je to dohladatelne a asi aj nick, aj ked neviem ci neexistuje nejake kodovanie alebo este lepsie, oklamanie toho systemu overenia. Viem ze kamarati riesia taketo srandy, kodovanie, pustanie nepravdivych info o svojich polohach a take. Ale skoda, fakt tomu nerozumiem, len viem ze sa s tym vymysla vselico. Kazdopadne neviem ci sa neda v jednom pc mat nastavenie take ze to posielas akoze z nemecka a v druhom ze z sk a ci je to teda dokazom. Ale to uz je len teoria. Inak, kamarat sa bezne v jednom tyzdni nachadza v dvoch statoch, za stolom, pri pc, nie je letusko. Ma take povolanie. Plus cestuje sam pre seba, takze niekedy su to aj 4 staty. To je pre zaujimavost, ze je mozne behom kratkeho casu vystriedat viac krajin
@natas4 vidis teraz si ty ironicka a podpichujes 😝 ..a to vycitas potom druhej strane---ake fanynky aky guru-aj mna si tam totiz teraz zaradila a nie som jeho fanynka a ani nie je moj guru. 😉
To mozem teba napisat ze so fanynka Dloholudskeho a je tvoj guru aj so Spanikovou na cele......sa trochu kontroluj aj ty. 😉
A konsipracky si uz nechaj-aj juvenilka sa tam totiz podla mnohych rata a tej veris.......pokial si dobre pamatam.
Alebo budeme delit konsipracky na tie v ktore veri natasa-tie su OK -a v ktore neveri..??
@sissmiss ano, da sa vseliako podvadzat ... ale ja by som to potvrdenie alebo vyvratenie nechala na adminoch 😉
@zuzkaanicka hmmm...tak asi sa nepochopime. Staci mat pristup k dvom pc a kontrola dopadne v prospech. To nie je ziadna kontrola.
@sissmiss nemas celkom pravdu, ale hadat sa s Tebou nebudem ... ja si osobne pockam na vyjadrenie admina, aj ked vysledok v podstate poznam 😉
@kaja73 pre mna za mna napis, ze som fanynka koho chces, mne je to jedno 😉 ono to totiz presne tak vyzera, zbehli ste sa tu ako krdel ...., co sa tyka konspiracii, tak nad tymto http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/na-slov... sa mozem len pousmiat...moj nazor na toto vystihuje tento clanok http://pietruchova.blog.sme.sk/c/336137/Juvenil...
ja nie som vyznavacom ziadnych konspiraciek
@zuzkaanicka toto ma celkom zaujima. Aj tak to vymazu, ved je to ich praca. A off topic je uz tusim povolene.
Hovoris ze existuje moznost ze sa pripojis v jednom meste z jedneho pc pod nickom A a z druheho mesta, z druheho pc pod nickom B a admin stranky to vie zistit?
Nemam na mysli teraz to ze sa niekto pozrie na styl pisania a podobne. Ale ako sa da take nieco zistit? A inak...teraz ma napadlo...policia nevedela zistit v jednom medialne znamom pripade polohu pachatela ktory pisal z domu z pc aj ked mali k disp asi inu techniku ako modry konik.
@sissmiss no to mas sice pravdu, ze ak ma niekto dva pc , tak je to nedokazatelne...tak o com su tu potom tieto tri strany ? mozem s kludnym svedomim napisat, ze jedna z tych spominanych zien sedi momentalne na zadku v Nemecku a druha v Bratislave...je velmi lahke niekoho ociernit a o to Vam zrejme ide..dva pocitace ma uz v dnesnej dobe skoro kazdy (ci doma dva, alebo jeden doma a druhy v praci) dva nicky mozes mat ty, petot, sanym, kaja....teraz tu mame my zacat ociernovat Vas? a budeme hrat hru kto z koho? cela tato diskusia na poslednych 3-4 stranach je smiesna

@sanym @stardust obvinil hned rano pan @petot, lebo ju obvinil z duplicity 😉 ... a potom sa k nemu niektore pridali 😉