icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
zuzkaanicka
4. feb 2014

@sissmiss len admini maju aj viac informacii o prispievatelkach ako IP pocitaca ... ale fakt je zbytocne sa o tom hadat, je jasne, ze kto chce podvadzat, tak podvadzat bude, to nie je ziadne tajomstvo ... v kazdom pripade, ja si pockam na vyjadrenie adminov 😉

saska.t
4. feb 2014

@martinjasen myslim,ze je nacase tuto temu na nejaky cas uzavriet,nema to uz totiz nic spolocne ani s temou,ani s diskusiou....

zuzkaanicka
4. feb 2014

@saska.t ja by som navrhovala uzavriet az potom, ked sa vyriesi ta udajna duplicita 😉

nugat
4. feb 2014

petot , Ahoj, môžeš si byť istý, že užívateľka aristka nemá druhý nick s názvom stardust. Skontrolovali sme to a žiadna zhoda medzi osobami aristka a stardust nie je. Túto vec považujeme za uzavretú, prajem pekný deň.

aristka
4. feb 2014

@nugat ďakujem ....

zuzkaanicka
4. feb 2014

@nugat dakujeme za informaciu 😉
@sissmiss ja uz len doplnim-ja som nikde nepisala, ze to budu zistovat na zaklade IP adresy, presne ako pisala @natas4, dnes uz nie je problem mat viac pocitacov (ja osobne keby som mala tolko nickov, co pocitacov, tak by som to nestihala odsledovat 😉 ) ... ale su informacie, ktore sa daju overit ... ktore prispievatelky o sebe poskytuju ... proste verim tomu, ze adimini vedia, co maju robit, aby toto zistili ... navyse to, ze sa nejedna o jednu osobu s dvomi nickmi, to som vedela aj bez overovania 😉 ... cele toto vsak bolo zahrane len preto, aby sa aspon na chvilu odputala pozornost od pripadu Amalka a aby bolo vsetkym jasne, ze aj na druhej strane su duplicity 😉

stardust
4. feb 2014

@aristka ahoj, praveze som poctena, ked ma spajaju s tvojou osobou, lebo patris medzi nicky, ktorych prispevky si rada precitam 😀 😉

zuzkaanicka
4. feb 2014

@stardust som rada, ze si aj Ty zavitala 😉

stardust
4. feb 2014

@zuzkaanicka skoda, ze vec adminka velmi rychlo skoncila, bola som zvedava na dalsie vymysly a konspiracne teorie 😎

aristka
4. feb 2014

@stardust ďakujem ,ale sama vidíš ako sa tu dodržujú pravidlá ....niekto môže na nás hodiť špinu najväčšieho zrna ,tak ako sa to dialo teraz a prejde im alebo mu to bez postihu ...nech, na ich zhovadenie to stačilo....inak po nemecky viem dokopy 5 slov... 😉

zuzkaanicka
4. feb 2014

@stardust ja myslim, ze akurat stacilo 😅 ... teraz este aby sa pan @petot ospravedlnil Tebe a @aristka 😉

aristka
4. feb 2014

@zuzkaanicka ha ha ..uvidíme s čím ite príde s akou teóriou blesku a jeho spolok....

sissmiss
4. feb 2014

@natas4 suhlasim. Mna len zarazilo ze niekto sa ma ospravedlnit na zaklade kontroly ktora kontrolou nie je. Resp.ze vyjadreniu admina ktory to nema ako skontrolovat sa priklada dolezitost a vyznam akoby to mal ako skonrolovat. Stale plati to co som pisala ze ospravedlnit sa je mozne jedine na zaklade pocitu toho kto obvinil, ze sa neudrzal a podobne. Ale nie na zaklade toho ze ten co vie skontrolovat jednu moznost z desat sa vyjadri ze ta jedna moznost je ok.

sissmiss
4. feb 2014

@zuzkaanicka nastastie temu necitam uz dlhsi cas, tak neviem o com hovoris. Ale vdaka za vysvetlenie. Kazdopadne. Ja som taka hnusoba, ze davam o sebe uz par rokov cez net rozne info. Som naucena byt paranoidna a poznam mnohych takych ako som ja, od vymyslenych konickov, cez pocet deti az po pracu a oblubenu literaturu.

aristka
4. feb 2014

@nugat no mám pocit ,že to neskončilo ....to ,že to petotovi prešlo ,neviem z akého dôvodu ,očiernil tu 2 nicky a dosť hrubo ...iný by mali za to stopku ....no prežijem ,že tu nie je rovný meter pre každého ,ale to ,že aj napriek vašemu príspevku tu znovu niekto vyťahuje nejaké fantasy a špinu ,to sa nedá prehliadnuť...tj diskutujúcou
@sissmiss .....

zuzkaanicka
4. feb 2014

@sissmiss nebudem sa s Tebou hadat, su veci, ktore o sebe nezatajis ... aj keby si robila neviem co 😉 ... proste sa prezradis ... ale kludne si mysli, ze si neodhalitelna a kopec dalsich s Tebou ... ked uz by sme chceli byt taki paranoidni, tak ani potvrdenie duplicity nemusi byt take 100% ako si tu prezentovala ... tak ako niekto moze mat n pocitacov a n>1, tak isto mozu mat dvaja rozni ludia ten isty pocitac ... ale aj tak su znaky, podla ktorych ich lahko odhalis 😉 ... kedysi (v minulom storoci) som sa tomu celkom venovala (upozornujem, ze nie ako konicku, ale seriozne), takze viem, ze to az taky problem nie je a navyse doba pokrocila ... ale tak jasne, Ty si pis dalej to svoje 😉

natas4
4. feb 2014

@sissmiss ospravedlnit by sa mal uz len preto, ze ociernil dve osoby, ze spajal aristku a sturdust dokopy, pritom sa jedna o dve osoby..je to slusnost a nevidim na tom nic ponizujuce priznat si chybu..dokonca by som povedala, ze je to ludske...no, ale to uz necham na neho ako sa zachova

zita19
4. feb 2014

@sissmiss ja sa napriklad hlasim z dvoch PC, lenze obidve su v jednom meste a da sa to overit z IP adresy. Ale je absolutne mimo realitu aby sa ta ista osoba hlasila naraz pod roznymi nickmi z dvoch roznach PC, ked jedno PC ma slovensku IP adresu a druhe nemecku IP adresu. Na teleportinyg akosi neverim...
Kym veciam okolo informatiky az tak prudko nerozumies, tak sa nimi neohanaj. Pockame co zistia admini, pevne verim, ze nan to daju sem do temy...

zuzkaanicka
4. feb 2014

@zita19 je to zbytocne, admini uz zistili, ale ona ma aj tak svoju pravdu 😉

zita19
4. feb 2014

@zuzkaanicka nestihalasom docitavat, ale som rada, ze sa pravda ukazala... Takto to dopadne, ked o IT diskutuju amateri ako @sissmiss
Ale dost ma prekvapuje, ze pan informatik @petot si prv mez zacal o duplicte @artiska trepat si to najprv nedal overit.
Je asi v IT rovnaky amater ako v zdravotnickej oblasti. Ale jedno mu upriet nemozem, ma dar manipulacie s masami. To ake tu ma zazemie ukazuje, ze ho vyuziva. Ci ho vyuziva adekvatne je uz len na posudeni vyssej moci. Ja som rada, ze mam ten dar, ze viem takychto manipulatorov odhalit a napriek akejkolvek histerii a modnym vlnam stale pouzivam svoju vlastnu hlavu na rozmyslenie.
Takze sa mozme zas vratit k povodnej teme za cca poslednxh par dni... Udajne mrtva Amalka... Vyjadri sa konecne zo zastancov slobody v ockovani a zaujme nejake stanovisko? Ospravedlni sa niekto z nich verejne vsetkym tym mamickam, ktore vystrasili?

zuzkaanicka
4. feb 2014

@zita19 a pritom okolie Banskej Bystrice je ako stvorene na prechadzky s batohom 😉

zuzkaanicka
4. feb 2014

@zita19 co sa tyka ospravedlnenia, tak s tym by som nepocitala ... su ludia, ktori si chyby priznat nechcu a ospravedlnenim by si chybu vlastne priznali 😝 ... ale budem rada, ak sa mylim a milo nas prekvapia 😉

aristka
4. feb 2014

@zita19 no čo ti poviem, ja som mu to napísala ,že prv ako také niečo vypustil ,mal si to potichu overiť...,ale na pokrivenie jeho osobnosti a dôveryhodnosti to stačilo ... do počítača ako ite pracovníka by som ho nepustila ...po tomto tu ...,ale spravil si to sám...a amálku ,veľké bum ...a bu..bu a zrazu ticho ...nejak im to nevyšlo...smutné...

petot
4. feb 2014

@zita19 Technicky nie je nijaký problém byť prihlásený z PC na Slovensku a zároveň v Nemecku.

aristka
4. feb 2014

@zita19
@zuzkaanicka
@natas4
@stardust pozrite ,jemu nestačilo ...

zuzkaanicka
4. feb 2014

@petot ano, toto sa samozrejme da 😉 ... ale su aj ine paky, ako overit, ze sa jedna o dve rozne osoby ... adminka uz napisala, ze su to dve rozne osoby ... namiesto toho, aby ste si uznali chybu, ospravedlnili sa obom zenam, tak teraz sa tu idete dalej vykrucat?

zita19
4. feb 2014

@petot Ano, ale zas hadam tu nebudes rozvijat dalsiu konspiracnu teoriu o plavajucich IP adresach? Alebo o prihlasovani sa cez remote control? Len preto, ze sa ukazalo, ze si nejak splapol vedla s tmi duplicitnymi nikmi nemusis zahmlievat.
A to porekadlo?

zuhana2
4. feb 2014

@petot presne mas pravdu, aristka pred mesiacom vedela , ze o mesiac ju obvinis z toho, ze ma 2 nicky, a preventivne sa prihlasila aj z Nemecka aj zo Slovenska.Gratulujem TI! Takto funguju AV, konspiarcne teorie...