icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
mahatma772
9. feb 2014

osobne

natas4
9. feb 2014

@mahatma772 to si tu robis zadara reklamu?

mahatma772
9. feb 2014

zadara je rozbor aj návod ako riešiť očkovanie. máš s tým nejaký problém?

natas4
9. feb 2014

@mahatma772 ano za antiparazitarnu kuru uz beries 50 euro

mahatma772
9. feb 2014

dal som odkaz na očkovanie, v téme o očkovaní. nič viac.

zita19
9. feb 2014

@mahatma772 Stacilo nakopirovat konkretny clanok...

brumca
9. feb 2014

Bozemoj baby, ved to uz co tu riesite...niekto pridal clanok k teme ockovanie a uz sa tu nanho vrhnete 🙂 fakt smiesne...naozaj neviem, kto je pan hetenyi, ale myslim, ze pridal clanok, ktory patri do tejto temy, nie?

zuzkaanicka
Odpoveď bola odstránená
brumca
10. feb 2014

@zuzkaanicka tyka sa to ockovania co pridal? ano...to som myslela, ostatne kto nechce nemusi citat, ja som necitala, lebo ma to vôbec nezaujima...par stran dozadu tu skoro nic nieje k teme, len same osocovanie

zuzkaanicka
10. feb 2014

@brumca keby bol skopiroval len to, co sa tyka ockovania, tak by to bolo v poriadku ... takto je to v podstate reklama 😉 ... ale tak reklama na nieco co rozosmeje, takze vlastne fajn, ze to tu je, aspon to zlepsilo naladu a verim, ze neielen mne 😅

brumca
10. feb 2014

@zuzkaanicka veru, hadam to tu zlepsi naladu a potom by sa mohla zlepsit aj uroven komunikacie vsetkych prispievatelov 😀

natas4
10. feb 2014

@mahatma772 mas zaujimavu stranku vzneseny ...velmi ma zaujalo, ze odporucas ludom uzivat ivermectin, pastu pre kone http://www.equistyle.sk/katalog/action/productd... 😀 😀

zuzkaanicka
10. feb 2014

@natas4 ved som pisala, ze je to vyborna stranka ... oplati sa prejst celu 😅

sirinka
Odpoveď bola odstránená
aristka
10. feb 2014

@sirinka náhodou ty nemáš zákaz prispievať do tejto témy..... 😕

aristka
10. feb 2014

https://www.modrykonik.sk/forum/ockovanie-deti/neockovanie-na-modrom-koniku/ už si mala aj zblokovaný účet pre porušenie zákazu...
@sirinka ..poprosila by som adminov aby to vyriešili ..nech je tu rovný meter a nech môžu prispievať aj zvyšný ,ktorý majú zákaz ...,keďže jedna napriek zákazu tu neustále prispieva....

demo
10. feb 2014

@aristka aby si nebola prekvapena, ked ti zakaze na toto forum prispievat tvoj zamestnavatel. nerobis velmi dobre meno zdravotnictvu

mahatma772
10. feb 2014

@natas4 berieš halucinogény? nikomu nič neodporúčam, píšem o svojich skúsenostiach. asi sa veľmi nudíš, keď máš potrebu sa realizovať takýmto nezmyselným vyrývaním. k téme očkovanie nemáš nič? to nevadí, zapindaj si na čokoľvek mimo témy, možno sa Ti uľaví...

aristka
10. feb 2014

@demo kto je môj zamestnávateľ...a kto je tvoj..... 😕 nemám pocit ,že toto je téma o zamestnanosti...tj profesiách...

natas4
Odpoveď bola odstránená
sirinka
Odpoveď bola odstránená
aristka
10. feb 2014

@natas4 50 eur plus poštovné... 😀

zuzkaanicka
10. feb 2014

@natas4 on neodporuca, on len ponuka ... odporucania su zadarmo 😅

natas4
10. feb 2014

@zuzkaanicka hej vyrobna cena 5 eur, 45 eur cisty zisk 😉

mahatma772
10. feb 2014

drahé dámy... niečo k téme o očkovaní nemáte? mám v mojom rozbore, alebo k návrhu postupu pri očkovaní chybu?

zuzkaanicka
10. feb 2014

@mahatma772 drahy pane, aj k ockovaniu mame, ale odkedy sme sa pozreli na vasu web-stranku, tak sa nevieme odtrhnut ... take zaujimave citanie nam davno nebolo poskytnute 😅

natas4
Odpoveď bola odstránená
zuzkaanicka
Odpoveď bola odstránená
mahatma772
10. feb 2014

čo tak založiť tému : "infantilné kecy" a tam sa realizovať? tu sa má preberať (ne)očkovanie. asi som ešte nedorástol na vašu úroveň komunikácie, drahé dámy... vaše príspevky sú iste veľmi prínosné pre každého, kto hľadá informácie o (ne)očkovaní...

zuzkaanicka
10. feb 2014

@mahatma772 ano, zalozte 😉