(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@lucus83 Tá veta nielenže nie je v žiadnej zverejnenej verzii knihy. Medzitým som overil, že sa nenachádza ani v zázname zmien v mojich rukopisných súboroch.
Možno to mal byť pôvodne tvoj uštipačný komentár a do priameho citátu si ho vsunula vlastnou nešikovnosťou. V takom prípade si prepásla šancu uviesť veci na pravú mieru, pretože opakovane trváš na tom, že je to moja pôvodná veta, a to je lož.
V každom prípade si vymyslenú vetu použila ako súčasť útoku na mňa. Keď som ťa odhalil, teraz sa tváriš ukrivdene a ešte dokonca tvrdíš, že som ju tam mal a následne odstránil, čo je ďalšia lož.
Už si klamala priveľa (ďalšie príklady som uviedol 3.júla o 00:02) a zrejme to už nepriznáš, či už preto že nemôžeš alebo preto že nedokážeš. Preto z útočníčky sa zrazu hráš na "obeť"; zlodej kričí "chyťte zlodeja".
Myslím že všetko podstatné už bolo povedané a nemám potrebu sa k tomu viac vracať.
Milé mamičky!
Obraciam sa na Vás s prosbou odpovedať na niekoľko otázok týkajúcich sa očkovania, ktoré sú dôležitou časťou mojej diplomovej práce. Všetky údaje sú anonymné a vyplnené údaje budú použité len pre účely diplomovej práce. Ďakujem pekne za Váš čas a pomoc.
Monika Adamová
@adamova145 ako mozes robit dotaznik ohladne ockovania v bankosbystrickom kraji ked ti ten dotaznik vyplnaju respondenti z celeho Slovenska???? v dotazniku nezistujes kraj tak ako to potom mozes vztahovat iba na banskobystricky???
alebo co tam po relevancii udajov, hlavne aby si mala dost dat....?
@diocka všimni si, že ludia proti očkovaniu neargumentujú, ale útočia, tak ako ty, miesto aby si normálne upozornila kočku na podla teba "nezhodu", tak ju nepriamo obvinuješ, že jej ide o nejakú zákernosť. Ja som pochopila,že nemám prispievať, kedže nie som banskobystričanka. Aj ked moj názor je, že SK je jedna veľká dedina a čo v bystrici, aj v senici.
@adamova145 podla mna daj iný názov, bez toho v banskej bystrici alebo teda vyzývaj len banskobystričanky.
@diocka toto je pokial viem slobodné forum a každý može reagovať na čo chce a mne sa nepáči, že kočku tu (19:40) označuješ za nejakú lajdáčku alebo dokonca falšovatelku udajov(18:07), bez toho aby si s nou aspon prehodila pár slov, pritom stačilo prečítať pre koho je dotazník určený v nadpise dotazníku.
@adsumus O čom mi tu vypisujes? Písala som dotyčnej dáme svoj názor na jej dotazník. Vysokoškolák by mal byť schopný zostaviť jednoduchý dotazník tak, aby bolo možné odpovedať podľa pravdy respondenta. A to sa konkrétne v tomto dotazníku v mnohých otázkach nedalo. Ako následne správne vyhodnotí svoj prieskum, ked núti respondenta odpovedať podľa vopred stanovených možnosti, ktoré nemusia korespondovat s pravdou?
Ak ti môj nick, fotoblog,... vyčaria úsmev na tvári, nech sa páči.
Ale stojím si za svojim, že diplom nemá byť zadarmo.
adsumus@abbey1 Ďakujem Vám veľmi pekne za Váš prístup.
Je mi to ľúto ak sa niektorým môj dotazník zdá byť smiešny. A nemyslím si, že by som bola lajdáčka, keďže štátnice mám až o rok a každú moju voľnú chvíľku trávim rozdávaním a zbieraním dotazníkov. Priznávam bola to chyba a obrovská chyba že som nezapla filter na banskobytrickýkraj, ale prvýkrát v živote som vytvárala online dotazník. Tak pardon!

@petot ten citát bol v tom príspevku vtedy v novembri len jeden. Skutočne tažko uveriť, ze si si vtedy nevšimol, ze nie je z Tvojej "vedeckej" štúdie. Ked hneď nato píšeš, ze ho treba brat v koncepte.
Skutočne pôsobivé, ako sa snažíš presvedčiť, ze biela je čierna. Uz som konečne pochopila Tvoju taktiku. Svojich kritikov zdiskreditovať- urobiť z nich debilov. Veď aj tak nikto z Tvojich obdivovateľov nebude čítať ako to v skutočnosti bolo.
Ale vieš čo, aj tak som rada, ze si to odtiaľ odstránil, či to už priznáš alebo nie.