(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@kbeata
No aspon je vidiet .co ste za ludi .davate sem linky na nejake stranky a pritom same sa nimi neriadite .dokonca si z toho robite srandu .ako z nejakej prkotiny a pritom realne sa nimi niekto lieci a realne aj tu mamicka na mk sa dostala z prveho stadia CA do stvrteho .kedy je šanca na vyliecenie CA nulova a zomrela ....nejak nechapem .ci v realite je vyplach vaginy .ci ineho ustrojenstva nejake tabu a vtipne .je to normalny liecebny vykon a casto pri nejakej dg .ucinny .samozrejme po porade alebo ordinacii dr.ci farmaceuta ....takze sa len bavite na svojich linkoch a normalne je na zamyslenie .do ktorej cenovej triedy patrite .lebo taky slovnik urcite nepatri do pusy jednej dospelej inteligentnej zene ....
@aristka Ja sa tu nebavím o chorých ženách s nejakou diagnózou, ktoré potrebujú lekára a vyplachovať si niečím vagínu a robia to čo im poradí nejaký šarlatán. Aby sme si rozumeli - si sa ma pýtala čím si ju vyplachujem - no bez srandy - ničím - umývam sa čistou vodou a detským mydlom - už si spokojná?!! Mňa vonkoncom nezaujímajú nejaké "trúby" čo veria nejakým šarlatánom a sú si schopné vypláchnuť vlastnú vagínu aj kyselinou - ich problém. Ja som len normálna matka dvoch normálnych detí a jediné čo patrí k tejto téme je, že proste neverím dnešným vakcínam - to je z mojej strany všetko.
A do, ktorej "cenovej triedy" patríš ty?! Len pre zaujímavosť. Ja som inteligentná, krásna a zdravá žena a múdra k tomu - a nijak inak som sa tu nikdy nevyjadrila - ak tak som len reagovala na nejaký podnet. Lebo mňa si do "huby" (pardón za výraz) nejaký link na nejakom fóre brať nebude. Pekný deň ti prajem.
@aristka A to, že nezdieľam tvoj názor na vakcíny a podobne a nie som zdravotníčka neznamená, že som nejaká "trúba z hornej-dolnej" - rozumieme si?! A na čo by som sa mala riadiť nejakými radami čím si mám vyplachovať moju vagínu ak ju mám odjakživa len zdravú?!!! 😀 😀 😀
A inak - mať tvoje problémy a ministrov plat - že čím si dnešné ženy vyplachujú vagínu - no nech čím len chcú ak tomu veria. 😀 😀 😀 😀
@evittam tak teraz so trafila klinec po hlave ....propagujes stranku nejakeho sarlatansa a zeny co to citaju a riadia sa radami su truby ....bingo inak bohuzial je to problem v dnesnom zdr . .ze ludia su nainfikovany dezinfo z netu .velmi si dokazu ublizit a medicina potom moc nezmoze .takze je to problem obrovsky a sama sa podielas .ze tieto problemy su svojim propagovanim sarlatanskej stranky ....bohuzial bez akejkolvek zodpovednosti .ci mozno vedomosti .ze co tym mozes sposobit ...ci z toho nieco mas alebo nie netusim .....
@aristka Môj posledný link bol k tomu ako súd priznal aj po rokoch, že vakcína mmr bohužiaľ spôsobila čo spôsobila. Kde je v tom článku niečo o vyplachovaní tvojej fune niečím?! A ozaj, keď už ty vieš čím si ju ja umývam tak ty čím? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ale vieš čo - radšej sa prosím ťa už nenamáhaj a nestrápňuj, lebo je to zbytočné. Ďakujem.
Však sa sem teda kuknem, keď už malá spí a ja akosi nemám, čo a kde a som sa aspoň dobre zasmiala. Díky baby 😀
@adsumus Nie nehanbím - už som musela a som sa aj ospravedlnila - nepoužívam nadávky tohto typu, ale ako som už napísala - musela som. Takže ešte raz sa ospravedlňujem. 😉 Čo je koho do toho čím si ja čo umývam v tejto diskusii?! A kľudne aj mňa môžeš nahlásiť nech to admin zmaže. 😀
@evittam a ty si si neni vedoma, že nikto tu na tvoje intímne partie nebol zvedavý? diskusia bola o postupoch, ktoré propaguje stránka, ktoru si tu zavesila, o dosť pochybných postupoch. napríklad vyplach pošvy jedlou sodou.....ale aj iná desivosti. napríklad aj vyplach vlastným močom, si neviem predstaviť, že si niekto takto začne liečiť karcinom krčka maternice, ja mám dve kamošky, pekne išli podla doktorov a su v poriadku, keby si miesto toho stiekali moč do vagíny, tak ja neviem, ale ja take kamošky našťastie nemám, asi to nebude náhoda.
@adsumus Nie - nikto?! Že by aristka sa ma vypytovala, čím si vyplachujem vagínu?!
Toto som na tej stránke nečítala, to je všetko. Ešte raz - dala som sem relevantný článok k diskusii. A je tak dôveryhodný ako aj tie tvoje napríklad z topiek alebo odkiaľkolvek. Končím túto debatu. Ja som s ňou nezačala. Ďakujem za rešpektovanie.
A tiež nemám také kamošky čo to robia a ani ja to nerobím - ako som už napísala osobe, ktorá sa o to zaujímala.
@evittam ona sa pýtala, čo si myslíš o takom postupe, je to tam na tej stránke celý postup, niekomu to možno napovie aký relevantný zdroj to je, čo si dala. a k veci, sud dieťa odškodnil za encefalitídu po očkovaní, ktorá bola dodatočne potvrdená nejakým lekárom ked s dieťaťom cestovali po europe, nie za autizmus a môžem sa ešte dotázať prečo tento klamlivý článok spred troch rokov stale dávate kolem dokola? je predsa dokázane, že vakcíny a autizmus nono.
Antivax mamina urguje iných aby sa očkovali, potom čo si nakazila babetko čiernym kašľom.
ahojte. počula som info, že pediatrička má povinnosť na prihlášku do škôlky napísať, či bolo dieťa očkované, alebo nie.. viete o tom niečo? ďakujem