(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
..nech mi nikto nehovorí, že niektoré prispievateľky tu niesú zaplatené, keď tu sedia od rána do večera a vypisujú litánie a ódy na očkovanie..
..mňa to už nebaví reagovať, lebo to nikam nevedie..viem svoj čas využiť efektívnejšie..ako hovorím svojím deťom "múdrejší ustúpi, hlúpy ostane".. Dievčatá ak sa chcete vecne a normálne porozprávať k tejto téme, zriaďte si súkromnú skupinu bez určitých ľudí, s ktorými sa nedá normálne diskutovať..neničte si tu nervy s niekým kto za to nestojí..utekám dievčatá moje..držte sa a želám veľa zdravíčka Vám aj Vašim detičkám 😉
@buckeye áno, máme ideálne prípady a potom atypické. Neviem, kolko a kaych deti sa sledovalo v štúdii, ja z praxe si dovolím povedať, že neexistuje žiadne pravidlo, ktoré by nemalo výnimku a ze bohuzial niekedy nevinne zákroky súhrou rôznych činiteľov môžu končiť zle atď, atď... Takze sa vrátim na začiatok, nemožno porovnávať hrušky s vakcinami. Odķial je tá tabuľka?
@sirinka stupidna či nie, je to legitímna otázka a prrrr mna sa nepýtaju, mna priamo obvinuju a ja nemá aj milionkrát problém napísať, že som tu len za seba a za nikoho iného, nikto ma neplatí, neplatil a platiť nebude, tak ako ty....mormoni, svedkovia jehovovi, krajný islam? mna by fakt zaujímalo kto ma presviedča neočkovať a prečo antropozofka?
@adsumus tvoja otazka je postavena tak, ze ani ty sa nepytas, ci patrim k sekte, ale ze ku ktorej sekte patrim, teda ktoru tu zastupujem. To jest, nevidim v tom rozdiel, ci niekto priamo obvinuje teba, ale ty priamo obvinujes mna.
A dalsi preslap v tvojom prispevku. Nikdy som teba nepresviedcala vo veci ockovania. Dnes je debata vylucne o vstrebavani hlinika roznymi cestami v organizme a to dokonca som ani nemala zaujem diskutovat s tebou. A nepamatam sa ani v minulosti, ze by som ja tebe davala taketo odporucania, ale ty si urcite budes pamatat 😉
@adsumus a zopakujem, podpor svoje tvrdenia voci mne aj nejakymi konkretnymi faktami. Neviem preco, odbocila si od temy a snazis sa tu zrazu recami o sekte navodit o mne volajaky zly obraz. Ale ako tu niekto uz spominal, mozno ked dojdu argumenty, pridu na rad utoky a kopanie okolo seba.
aj ja žiadam o zhodnotenie všetkých, čo označuju maminky za očkovanie že su podplatene. a podotýkam, že sirinka som sa len spýtala do akej sekty patrí a nepísala nikde, že patrí do sekty. nakolko mi tato vedomsť nie je dostupná, pretože odmietla odpovedať. dakujem
@aristka tak toto veru radšej skušať nebudem 😖
@adsumus ked sa niekoho pýtaš do akej sekty patrí, z toho jasne vyplýva, že ho považuješ za sektára... len teda sa chceš dozvedieť konkretne, ktorá sekta to je. To akoby som sa ťa spýtala, kto ťa platí... A keby som šla podla tvojho vzorca, tak by som sa ohradila že však ja som nenapísala, že si platená, ja sa len pýtam kto ťa platí...
Takže tvoje reči o tom ako ťa ohovaram a ako ti to vadí a teraz robiš to iste.. či ešte horšie, kedže ja som viac krát opakovala, že na mna pôsobíš tým dojmom a nie ako ty teraz sirinke už narovno, že do ktorej sekty patri
@vejula ja ti odpoviem lahko nikto ma neplatí som tu sama za seba, moje myslenie, cítenie nič viac a tebe nedojde zvláštne, že sirinka nezareagovala rovnako, a nenapísala, že nie je členom žiadnej sekty, mne ano, ona sa išla rovno sťažovať adminom, že som sa spýtala vobec na taku vec a krivo ma obvinila, že ju priradujem k sekte ale ja som nič take nepísala, to je rovnako ako ked sa filla spýtaju, či má vzdelanie tak to považuje za urážku 😨
hento hore je osobný názor antivaxera, za ktorý zodpovednosť nepreberá ani za škody ním sposobene a ktorý ma navyše vo zvyku svoje traktáty prepracovávať podla toho, kto ho upozorní na ake omyly.
vyjadrenia lekárky http://www.ockovacienoviny.sk/wp-content/upload...
Nazor/clanok Dr. Pertinacovej v ockovacich novinach sa opiera o.i. hlavne o studiu Flarend-a "In
vivo absorption of aluminum-containing vaccine adjuvants using 26Al." Tu je cela studia: http://vaccinepapers.org/wp-content/uploads/In-...
Vo svojom clanku Pertinacova nepise o tom, ze Flarend pri pokuse pouzil 6, slovom sest kralikov, ktorym aplikoval hlinikovy adjuvant. A ti kralici nedostali vsetko rovnake, dostali rozdielne adjuvanty.
A zda sa mi, ze sa pani doktorka vyrazne inspirovala clankom dr. Petrasa http://www.vakciny.net/AKTUALITY/akt_2011_31.htm (poznamka: Zdroje na vyziadane), ktory sa tiez vo vyznamnej miere opiera o Flarendovu pracu.
a este mozeme dodat, ze pani doktorka nijako neprebera zodpovednost za pripadne poskodenie zdravia vakcinami obsahujucimi hlinikove soli....

@buckeye tu nejde o porovanie hlinika v roznych vakcinach ale o jeho scitanie, kedze tieto vakciny sa podavaju sucasne, navyse ako soravne pises, hlinikove soli sa vo svale tazsie a postupne rozpustaju aby sa predlzil aj ucinok vakciny, moze nastat situacia, kedy pri podani druhej davky s mesacnym odstupom sa este stale zo svalu uvolnuje prva davka. Je super, ze hematoencefalicka bariera takto ucinne funguje, avsak urcite nie u 10tyzdnovych deti.