icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
buckeye
28. máj 2016

@peter952 pretoze danu matku urazas, imunizacny program navrhuju lekari az potom to do zakona pretavia politici, ale ide to z navrhu lekarov, komisie a hlavneho imunologa

aristka
28. máj 2016

@peter952 to .ze sa to podarilo pri kiahniach je bonus ocka .tak ako kolektivna imunita ...ale je usmevne .ze to tu udava av .kedze u vas to nie je pravda a za vsetkym je vit.c a hygiena ...inak na prave kiahne sa veselo zomieralo ...ci banujes .ze ich tu nemame ...inak .kde sa zacalo ockovat proti pravym kiahniam ...

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
28. máj 2016

@peter952 pod do spitala a uvidis kolko ludi ma hepB a to nespominam C ...inak si si isty .ze ty ju nemas ...kedze k antum ludi ani nevie .ze ju ma ...

peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
28. máj 2016

@peter952 trosku si treba otvorit oci, studovat odbornu literaturu a doplnit informacie https://dennikn.sk/110177/ockovanie-autizmus-ne...

peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
28. máj 2016

ano, hrôzostrašné zazitky rodicov nicim nepotvrdene a odborne neoverene su skutocne doveryhodnym zdrojom informacii... ale nejdem sa tu s nikym dotahovat, mam svoj nazor, nikoho o nom nepotrebujem presviedcat, reagovala som len preto ze sa tu ohanate Wakefieldom a jeho "odbornymi" studiami.

buckeye
28. máj 2016

@peter952 ty si nastuduj surodenecku studiu (neockovsni surodenci autistov), ktora preukazala, ze suvis s ockovanim autizmus nema

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
28. máj 2016

@peter952 ano, je vela novych chorob, ktore nas mozu zabit, tak preco sa nenechat zabit napriklad takymi osypkami, ktore sa uz vobec nemuseli vyskytovat... nemas chut zajst si s rodinou do Nemecka kde sa osypky vyskytuju coraz castejsie a smrteľné pripady tam su na beznom poriadku? nemusis na mna uz reagovat mna tvoje argumenty nezaujimaju ja si na všetko robim vlastny nazor.

peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
28. máj 2016

@peter952 inak si v poriadku? ja som nieco take napisala? prosím nevkladaj mi do ust tvoje slova.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
ivka225
28. máj 2016

@peter952 Ze si ty citatelom "casopisu" Zem a Vek, nehanbi sa, priznaj sa 🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
28. máj 2016

@peter952 spravne, tieto - to naozaj si myslis ze je mozne pichat do deti kolkokolvek a cohokolvek len tak bez nasledkov

peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
28. máj 2016

@peter952 😀 ako som uz pisala nebudem s tebou o tom diskutovat ani sa viac k tejto teme vyjadrovat reagovala som kvoli tomu ze zavadzas ludi studiami od cloveka, ktory bol podvodnik.

peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
28. máj 2016

@peter952 ale jedno sa ti musi nechat, vyborne som sa pobavila 😉

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
28. máj 2016

@peter952 tak to máš rovnake ako antivakcinistov, tí, tiež nepreberaju zodpovednosť za svoje názory. maju to uvedene na spodku stránky.

© 2010–2016 Sloboda v očkovaní | Tento článok môžete voľne použiť na nekomerčné účely, ak uvediete zdroj.
Obsah článku je názorom autora a je určený výlučne na informovanie verejnosti.
Nesmie sa chápať ako lekárske odporúčanie. Autori nepreberajú zodpovednosť za prípadné škody.

Viac tu: http://www.slobodavockovani.sk/

čiže mafia podla teba asi?

aristka
28. máj 2016

@peter952 nastuduj si co znamena komplikacie ochoreni ...staci co znamena ten termin..ak od teba nechcem moc...

adsumus
28. máj 2016

prípadne škody podčiarkujem, čiže oni už dopredu počítaju so škodami, asi vedie prečo.