(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@peter952 nikto ta nenuti... mozes to odkladaaaat donekonecna zo zdravotných dôvodov... mozno sa ti potom syn ako dospely podakuje ze si mohol vyskúšať co to je mat mumps v plnej sile a skomplikovalo sa to neplodnostou... alebo dcera otehotnie a zrazu ju nejake neockovane dieta nakazi rubeolou... to bude radosti... pevne verim ze nic take nehrozi, lebo vsakze su to iba vyplody podvodnikov z WHO...
@aristka O tom, že vitamín C spoľahlivo likviduje všetky dosiaľ testované druhy vírusov mám v zbierke asi dva tucty štúdií a s tým tvoje popieranie nič nenarobí.
Ale vieš čo, keď si máš ublížiť ešte aj vitamínom C a navyše podľa teba nefunguje tak načo si ho picháš? Daj si niečo bezpečnejšie. Hm, aj keď ma nič bezpečnejšie s porovnateľným protivírusovým účinkom nenapadá.
Ale to je jedno, veď sa lieč ako chceš. Len mi vysvetli, ako mohol Dr. Klenner alebo Cathcart rutinne a k tomu v pohode aj ambulantne podávať infúzie s 60g vitamínu C na fľašu (a to aj 3 fľaše denne) a obišlo sa to bez ťažkostí, a ty si dokážeš poškodiť žilu už po 15 gramoch. Napadá ma len jedno vysvetlenie - kdo umí, ten umí. Inými slovami, asi si nedodržala metodiku.
Čo je zároveň vysvetlenie, prečo sa ti zdá, že to nefunguje - základný Klennerov protokol pre vírusové infekcie bol 400mg/kg 3x denne, pre bakteriálne 700mg/kg 3x denne, pri ťažších priebehoch aj viac. Takže nie som prekvapený, že 2x7,5g jednorazovo tvoj problém nevyriešilo. Tie dávky totiž majú svoj význam. Ani amoxicilín si nepokrájaš jednu tabletu na celý týždeň.
@petot ja som si dala 1000 mg a tieklo mi to 2,5 hodky a zila riadne bolela ...inak v zdr.sa snazime nejak samoliecit len sa mi nonstop ukazuje .ze vit.c na mna nefunguje ...plus trikrat denne taku davku jedna zila nevydrzi ..takze kolko ich ma byt rozbitych...inak ty si to niekedy na sebe skusal ..trikrat denne tvoje davky iv...
@aristka Takže len 1g? Veď základný Klennerov IV protokol na vírusové infekcie zahŕňal takmer 100g denne u dospelého človeka. Ty sa divíš, že 1g nefunguje? Je teda nie.
Divím sa však, ako si si dokázala s 1g tečúcim 2,5h spôsobiť bolesť žily. Takáto dávka by pri riedení aspoň 1:18 mala v pohode stiecť aj za 2 minúty bez akejkoľvek nepohody. Vo fľaši infúzie je 1g skoro nič, nemá významný vplyv ani na osmolaritu, ani na pH.
Clever kid v akcii. Chlapča zhormaždilo vo svojom zakladači dokazy, že vakcíny sposobuju autizmus. 😉
http://aplus.com/a/marco-artuo-evidence-vaccine...
MEXIKO – Dvanásťročný chlapec je múdrejší ako mnohí rodičia, ktorí patria medzi zarytých odporcov očkovania, pretože si myslia, že sérum môže vyvolať autizmus. Mexičan im ukázal dôkazy.
http://www.topky.sk/cl/13/1551143/Chlapec--12--...

Vsimnite si lexikalnu stranku celej veci - podobne ako putinovi obdivovatelia maju takmer povinne slova ako "prestituti, chazarsky, juvenilna justicia", tak zasa tu je dobrym rozpoznavacim znakom pouzivanie terminu "farmafirmy".