(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@peter952 aha takze ten maly Spaniel zakladosolak bol vlastne nedoziveny zo zlych hygienickych pomerov a jeho ockovani spoluziaci sa nenakazili nie pret, ze boli ockovani, ale ze mali lepsiu hygienu a v skole asi ujedali tomu chudakovi desiate a on bol tak ten jediny nedoziveny, skoda, ze aj neockovany
V pribalovych letakoch v USA su nuteni napisat aspon naznak pravdy , v slovenskych ? - nehrozi. Tu je vsetko "neskodne" a 100% "bezpecne". Priznane neziaduce ucinky v ich vlastnej studii - SIDS a Autizmus .
@prevenar TO CO TU UVáDZAš AKO AKESI PRIZNANE NEžIADUCE UčINKY VAKCINY TripEDIA (KTO SA TýM OčKUJE A KDE?) SU V SKUTOčNOSTI OCHORENIA KTORé BOLI ZAZNAMENANE A nahlásené PO OčKOVANI A NIE JE A ANI NEBOLA STANOVENA PRíčINNA SUVISLOSť IBA čASOVA (kedže choroby sa vyskytuju počas prvých rokov života, vyskytuju sa aj po očkovaní). NáSLEDNE BOLI AUTIZMUS A SIDS AKO NáSLEDOK očkovania V MNOHO POčETNýCH STUDIACH VYLUčENé, OSPRAVEDLNUJEM SA ZA CAPS LOCK, NEJDE MI TO VYPNUť, TAK NEMAžTE. DAKUJEM.
P.S. Ešte si tam zabudol zakrúžkovať, že príčiny tých 13 úmrtí po očkovaní boli okrem iného aj utopenie a dopravná nehoda, ktoré sa udiali do dvoch týždňov po očkovaní, to za následok očkovania nepovažuje ani krajný antivax. dúfam
ešte k tomu zdroju, čo tu dal prevenar viac informácii http://www.snopes.com/autism-is-now-disclosed-a...
@adsumus mila agenturnicka 😀 svoj zivot si budes musiet zariadit bezomna - mojej skupiny, mojho blogu , atd. ci to nejak zvladnes to neviem ..na druhej strane ma to ani nejak specialne nezaujima 😀
(mila administracia , snad som nenapisal nic urazlive, poburujuce a neviem ake ..uz neviem ako pisat , aby ste moje reakcie nemazali - prosim zaslite mi zoznam povolenych slov na MK , som uz bezradny 🙂 )
@prevenar nemusíš sa obávať svoj život mám zariadený bez teba, pridávaš príspevky do diskusie, ktorá ma zaujíma, tak na ne reagujem, ale vidím, že ty o diskusiu nemáš záujem a nie nie som agenturnička, len maminka, čo nepríjma antivaxerske infografky bez vysvetlenia, možno by som ocenila ak by neboli len puhou kopiou z alternatívnych zdrojov zo zahraničia.
@adsumus precitaj si nejaku odbornu literaturu
OD NEZNAMEHO SLOVA K USPESNEMU PREDAJU.
( -vyuzit novost slova rotavirus a neznalost temy rotavirusovych infekcii na vyvolanie zaujmu medii
-vyuzit komunikacny potencial „aktivnych matiek” a poskytnut im na webe informacne zdroje a publikovany obsah na zdielanie
-vyuzit „snowball effect” sirenia informacii na internete a socialnych sietach )
Ja som určite za očkovanie nie ? My keď sme boli maly sme boli očkovaní nikomu to neublizilo a ani teraz to neubližuje ... Zatiaľ som davala len povinné le chystám sa ísť s malym na očkovanie na meningitídu je to hnusná a záväzná choroba a keď sa jej da predísť tak radšej ko si potom vyčítať e som nič nespravila preto aby to bolo aspoň v ľahšej forme...viem že očkovanie neznamená že človek nedostane tu chorobu ale proste pred 5 timi mesiacmi som videla na vlastné oči vo dokáže táto choroba spraviť a ako rýchlo dokáže zdravého víťazného človeka dostať do hrobu... Potrebujem mať pocit že som spravila max pre svoje dieťa..
@adsumus mila agenturnicka 🙂 svoj zivot si budes musiet zariadit bezomna - mojej skupiny, mojho blogu , atd. ci to nejak zvladnes to neviem ..na druhej strane ma to ani nejak specialne nezaujima 🙂
MUMPS pre kazdeho 😵
" Nejvyšší výskyt příušnic za posledních pět let zaznamenali hygienici na jižní Moravě. Už nyní hlásí víc než trojnásobek případů oproti celému loňskému roku. Nemocní jsou hlavně náctiletí. Zřejmě u nich přestala působit očkovací látka. "
Zřejmě u nich přestala působit očkovací látka.
http://brno.idnes.cz/na-jizni-morave-se-rozsiri...
................................................................................................
Obrovská epidemie se šíří Českem! Dospělí v ohrožení!
Čechách už na 1500 lidí, a jak se zdá, nemá to konce! Není vyloučeno, že problémy mohou nastat i v dalších krajích.
„Jde o největší výskyt onemocnění příušnicemi od roku 1987, kdy se začalo s celoplošným očkováním,“ přiznala krajská epidemioložka Jitka Luňáčková.
Podle všeho selhala očkovací vakcína u některých ročníků a onemocnění se šíří mezi studenty, sportovci či dalšími většími skupinami mladých lidí.
Podle všeho selhala očkovací vakcína u některých ročníků a onemocnění se šíří mezi studenty, sportovci či dalšími většími skupinami mladých lidí.
http://bleskove.cz/zpravy/2894-obrovska-epidemi...
.................................................................................................................
40 pripadov mumpsu na jednom mieste
"Last month, the public health department in Cambridge, where Harvard is located, said all students affected had been immunized against mumps before they contracted it."
VSETCI nakazeni boli zaroven aj OCKOVANI proti mumpsu.
kto nema zaujem o pripravene "informacie" od agenturnikov a zaujima ho skutocnost v ramci ockovania najde ju v skupine - https://www.modrykonik.sk/group/1799/

@peter952 tak to si nebol ty, čo tu vypisoval, že ani jeho babka, dedko, otec, nikto z rodiny sa nebude očkovať ani keby čo bolo? vnímaj ma ako chceš, je to tvoja vec, ale nezmení to nič natom, že propagátor nie som, kto sa ako očkuje mi je jedno a v diskusii o očko som preto, že ma tema zaujíma a rozhodujem sa či budem očkovať seba a svoje dieťa, nakolko chcem mať všetky dostupne informácie, ale potvrdene a overené fakty nie bludy.