icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
adsumus
15. sep 2016

@peter952 jediný klamár si tu ty, ja nie.

kikusa999
15. sep 2016

ale opýtať by som sa chcela tých čo nedávajú očkovať či sa aj s niekým radili alebo čo ich k tomu viedlo???

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
15. sep 2016

@peter952 držím ti palce chlapček a hlavne tvojim detom 😢

kikusa999
15. sep 2016

@peter952 môžem sa opýtať Vás,preco ste nechceli očkovanie????

adsumus
15. sep 2016

@kikusa999 už tu mesiac dáva antivax propagandu

kikusa999
15. sep 2016

ja???

adsumus
15. sep 2016

@kikusa999 nie ty, anivaxeri, ludia proti očkvaniu, keby im mali deti pomrieť, aj tak nedaju zaočkovať.

peter952
Odpoveď bola odstránená
kikusa999
15. sep 2016

aha, no a prečo??? čo ich presvedčilo že je to lepšie???

adsumus
15. sep 2016

@peter952 nie su zrdavšie, my máme neočko dieťa v skolke a je aj chorlava aj nevie komunikovať ani chodiť poriadne a všety očko su v pohode, prestan vymyvať mozgy ludom.

kikusa999
15. sep 2016

@peter952 a poznáte aj Vy osobne takéto dieťa??? dá sa tomu veriť??? lebo napr. internet pre mňa nie je doverihodny zdroj ....

adsumus
15. sep 2016

@kikusa999 adresuj s kým komunikuješ, lebo pre mnohých píšeš od veci.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
15. sep 2016

@kikusa999 nepozná žiadne take dieťa predáva antivax literaturu

kikusa999
15. sep 2016

@peter952 ale sú to nejaký vedci alebo lekári,alebo len tiež zarábajú na vydávaní takýchto kníh???

kikusa999
15. sep 2016

@adsumus oki už budem....🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
15. sep 2016

@kikusa999 zarabaju na klamstvách

kikusa999
15. sep 2016

@kikusa999
@adsumus ale to by potom znamenalo, že tiež má profit z toho keď niekto uverí,nie???

adsumus
15. sep 2016

@peter952 ty mi nevypisuj tvoje chorbne predstavy, jediní kto sa podiela na smrti deti je nativax. a to priamo. a ja dufam, že si to vyžeriete jedneho dna.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
kikusa999
15. sep 2016

no nie lebo to môžu byť kľudne obyčajný ľudia,rodicia napríklad ktorý sa rozhodli publikovať svoje názory, nemyslím že ich poznáte osobné aby ste mohol svistotou tvrdiť že sú kompetentní..

adsumus
15. sep 2016

@peter952 len aby to nespočítali tebe ked si ich na základe klamsiev odhovoril od prevenecie aspon ja by som ti to spočítala riadne ešte že mna si nevydesil.

peter952
Odpoveď bola odstránená
sozannah
15. sep 2016

@peter952 je to smola, ale je to tak, na stat. metody, kt. pouzili: zhlukova analyza a Fisherov test je minimalny pocet 20 jednotiek, takze sto uz je ajaaaaj, samozrejme, cim vacsi subor, tym lepsie... Ja sa vyjdrujem len k tej statistike, co pouzili, ze je ok. Zrejme jej velmi nerozumies a to ako si to tam prirovnal je velmi chybna predstava. Navyse je clanok odpublikovany v casopise s dost vysokym ipakt faktorom, cize v nom neodpublikuje len tak hoc co. Ale to neznamena, ze sa neda vyvratit jeho vysledok, avsak statistika v nom bola spravena spravne a to co si tam uviedol ako priklad, len zaci, ze do statistiky nevidis, to je cele...

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
15. sep 2016

@peter952 ty tu len trepeš už aj homeopati, čo su príčetní upozornuju, že treba očkovať pod aj do nich http://www.vitalia.cz/clanky/detska-homeopatie/

adsumus
15. sep 2016

@peter952 aspon reaguj na toho, kto na teba reaguje