(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@evittam no lebo nám tu masíruju mozgy aka je klasicka medicína zla a škodliva, big farma bububu, ludia už nevedia, kde je sever, myslia si kopec uplných hluposti. potom sa topiaci aj slamky chytá a ked ešte poslbšie uvažuje prípadne nevie rozlišovať info od dezinfo, tak podlahne.
@zuzu1122 tvoj slovník je otrasný asi ako evittam, čím dlhšie píšeš, tým viac ukazuješ aka si zaujatá, urážky, arogancia, lebo neveríme, že tvojich predkov zabili lekári a už vobec v tom nevidíme dovod neočkovať,ja napríklad som očkovala aj preto aby som nemusela behať s dieťaťom po nemockách, raz som bola a stačilo. ale ak by som musela, tak idem a nebudem pichať cečko z chladničky a dávať do ponožiek cibulu ako nám tu radia dve hlavné antivax osobnosti na MK. diagnostikuju a odporučaju cez klávesnice, dokonca nai foto nepotrebuju.
@adsumus a ešte niečo, ty ideš poukazovať na môj slovník, radšej sa pozri na svoje príspevky, najskôr útočíš, potom napíšeš, že si chápavý človek a mohlo sa niečo také stať... a to je podľa teba v poriadku? vy dve mi už nestojíte za to, aby som vám čokoľvek napísala a ľutujem, že som tu vôbec niečo napísala, lebo sú tu hyeny, ktoré radi ubližujú...
@zuzu1122 ty si strašne namýšľaš a hladáš veci tam kde nie su, nikto ta z ničoho neobvinil, ty si to kdesičosi vyčítala, už si to urobila niekolkokrát aj v tejto diskusii, samonasieraci typ, povedala by som. skus prestať riešiť seba aka si ty ukrivdena a ublížená a daj sa do temy, kde prispievaš....ockovanie.
@zuzu1122 inak čo by si písala na mojom mieste, každy den stokrát mi nejaký antivax debil napíše, ty nie si matka, ty si na drogách, chod sa zabiť, si podplatena, krava, hyena, lezba, retardovana, chlap, skupinka, všetko ultradebiliny a kvoli ničomu, že im neverím, lebo klamu ako vyšití, (teba by museli asi kriesiť) a som za očkovanie, toto keby niekto robil neočkomatkám tak koniec sveta nastane, ale do očkujucej samože kopať.
@adsumus To je len tvoj názor. A áno ak ma niekto osočuje a podobne tak mu to len vrátim, nie som typ osoby, o ktorú si bude iná cudzia osoba obtierať svoju pusu. Ak sa ku mne správa niekto slušne tak ja sa tiež správam slušne - a to vo väčšine prípadov....a väčšinou aj vtedy sa snažim ak ma niekto obťažuje - ale ak je toho moc tak je toho moc a aj ja sa viem vyjadrovať neslušne.
@evittam a tebe dojde normálne, že mamka napíše, že dieťa zomrelo z očkovania a ked sa jej spýtam nejake doplnujuce informácie, tak sa na mna vrhnu neočkujuci, že som to a hento, aby som sa nemohla nič pýtať a nakoniec sa zistí, že dieťa bolo vymyslene, ale som si zlízla lebo som hyena a urážam matku a pritom to bol bluf. tak to je o čom? som naozaj hyena?
@adsumus Nie to mi nepríde spravodlivé a ja som nikdy nič také nespravila, len som vždy vyjadrila svoj názor. A taktiež je pravda, že ak tu niekto napíše, že malo jeho dieťa problémy po očkovaní, tak ty alebo aristka po ňom chcete pomaly zdravotnú dokumentáciu inak ho obviníte, že klame lebo to nie je možné.....A vy ak sem dáte, že nejaké dieťa zomrelo lebo nebolo očkované a chcela by som to isté - tak je pravda to čo tvrdíte a žiadne dôkazy nie sú potrebné - takto to tu vnímam ja.
A neobviňujem ťa. A ani nič nespravodlivé na teba nepíšem , len píšem, že klameš v tom prípade ak tvrdíš, že si nikdy nikoho neosočovala a nič zlé na jeho osobu si nenapísala- to je všetko. Sama som si zažila tvoje útoky, takže ešte raz si dovolím tvrdiť, že v tomto prípade klameš. To je všetko z mojej strany.
@evittam stale si nepochopila jedno .nikdy som nenapisala .ze niekdo klame .to vy stale vkladate do pusy .....ja sa len pytam ....preco .lebo vy tu vystrasite mamicky svojimi domnenkami a pritom sa veci maju inak .....z av prispevkov mam pocit.ze vsetky choroby sveta sposobuje ockovanie ....ale vit.c vsetko vyriesu alebo badatel sk.vid mamicka z mk.ktora sa nim riadila a uz tu medzi nami nie je ....vo velkom sa tu nepriamo propaguje ciste sarlatanstvo a bohuzial sa aj klame .ze ako mate neocko deti......a pod do spitala a uvidis ako sa zomiera aj na tu sepsu .
@aristka Neviem, ale tento príspevok určite nepatril mne. Ja nikoho nestraším a ani nič podobné. Tvoje názory a domnienky ti neberiem a ani ti ich nevyhováram a ani to nerobím v mojom prípade - čiže nikomu nevnucujem svoj názor - len ho vyjadrím. Nie som žiadny AV a ani nič okolo. Nechodím k žiadnym šarlatánom a ani nič podobné-to som tu už tiež písala. A to s tým neočko môjho syna som už vysvetlila a viac k tomu nemám čo dodať.
A síce to nepatrí do tejto témy, ale stále si sa nevyjadrila k tomu ako si sa zmýlila v mojej osobe....Takže aspoň to priznaj, že si sa "sekla".... 😉
Čo sa týka tvojho tvrdenia, že niekto klame - no nemusíš to napísať presne a doslovne, ale bohužiaľ z tvojich niektorých komentov proste vyplýva ak tu niekto nedá neviem aké dôkazy tak proste klame, zavádza a vymýšľa si - a toto nie je len môj subjektívny názor.
@evittam ja nikoho neobvinujem že klame, len si vytváram obraz, ak rodič chce informovať nemal by zahmlievať ohladom toho, čo sa dieťatu stalo, ak to robí je mi to podozrive a klameš ty, ja som ani na teba ani na jednu jedinu matku neočkáčku neutočila, zistovanie informácii nie je utok. štveš tu proti mne nič viac a robíš to vedome, dovolím si tvrdiť.
@adsumus Ja ničomu "nepodlieham". Ty sem dáš link, že dieťa zomrelo na chorobu len preto lebo nebolo očkované - a už je to nezmeniteľný fakt. Ja napíšem, že som sa osobne stretla s nezvratnými NU po očkovaní a už chceš-te, dôkazy, kto sa pod to podpísal, či to nejaký lekár priznal a podobne.....
@evittam a vieš čo? ja som sklamana ked som petotovi napísala, že moj dobrý známy schytal obličkove kamene zo syntetickeho vitamínu c, jeho to vobec nezaujímalo, ani slovkom to nespomenul, nespýatal sa prečo si to myslím, na podrobnejšie info, ale on to prešiel mlčaním, vieš si domyslieť prečo?

@aristka hlavne že ty vieš všetko... aj to kto ti čo píše a hlavne čo ty píšeš komu...