(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@aristka a keby si náhodou mala málo ty dôkaz
@aristka a keby si náhodou toho mala ako dôkaz málo
@aristka nestačilo? tak tu máš ešte
@zuzu1122 ideme porovnávať kolko umrtí tavinil antivax a ina alternatíva, dennodenne zomieraju ludia, lebo odmietli klasicku liečbu a dali sa nakecať aby platili alternatívcom, akurát sa nemaju na koho obrátiť so sťažnosťami, alternatíva nenesia žiadnu zodpovednosť, iba trestnoprávnu, ale to tuším len v zahraničí. u nás si šafaria ko uznaju za vhodne. ešte mamky im podakuju, že im deti pochoreli.
@aristka len si daj a dôveru lekárom
@aristka tu máš ty hviezda, vzdelaná a vševedúca
takže rizika alternatívnych postupov, neposkytnutie potrebnej liečby dieťatko zomiera, na vine su rodičia, nie tí, ktorí ich okalmali.
@aristka a podotýkam, že články som nemusela ani dlho hľadať, práca na pol minúty ale ja mám veriť lekárovi a zožrať mu všetko čo mi povie o vakcínach... a už som ti povedala, aby si si nebrala do papule moju rodinu keď mi nemieniš veriť, tak mi never ale prestaň s tými útokmi... aaaa ozaj ešte niečo... si chcela dôkaz, tak tu ti ešte niečo posielam z našej krajskej a podotýkam fakultnej nemocnice - tú tvoju čistotu, fotky sú z gynekologického oddelenia...
@adsumus veľmi sa mýliš, ak si myslíš, že som vyťažená proti očkovaniu... ja som napísala, že ak sa po očkovaní môjmu dieťaťu nič nestane... lenže ak má dieťa predispozíciu na nejakú chorobou a nie sú na to nejaké testy, prečo by som ho mala vystavovať riziku, že danú chorobu vyprovokujem očkovaním? jasné, môže ju dostať, ale je rozdiel či ju dostane ako dieťa alebo ako starší človek, nie? s očkovaním nebudem mať problém, keď budú vakcíny založené na nie zdraviu škodlivých zložkách... očkovanie svojho dieťaťa som odložila, kým nebudem naozaj presvedčená, že očkovanie je tá správna cesta...
@evittam No a čo, možeme sa baviť dalej tuná antivaxer takmer odpravil sovjimi radami čloevka a ide do vezenia.
Antivaxer, Christopher Savage, vinný za ublíženie na zdraví, ked diabetikovi odporučil nebrať inzulín a miesto toho mu naordinoval dietu a pichol neznámu látku, chlapíka museli kriesiť v nemocnici. Predtým ako sa začal zaoberať alternatívnou liečbou, pracoval 20 rokov ako policajt. Co vedie týchto ludí k tomu, že beru do vlastných neschopných paprč, ludske životy?
http://m.nzherald.co.nz/hawkes-bay-today/news/a...
Tak by to malo byť, ublížiš človeku svojimi dezinformáciami, sup do basy.
@evittam ale keď mi tu nejaká, nechcem povedať čo napíše, že neviem o čom hovorím a pritom viem, kde je pravda, tak už mám toho plné zuby, čo je ona nafajčená? však sa pozri na tie fotky... myšami prehryzené matrace, fľakaté, namiesto balkóna nič, jednoducho východ na balkón ktorý neexistoval lebo spadol, omietky opadávali a potom aby sa človek bál, že v nemocnici dostane nejakú prašinu... už ma tak nasrala, že som preliezla celý pc - nevedela som, kde tie fotky mám uložené, aby som jej ten dôkaz dala... ale verím tomu, že ona si zas niečo vymyslí, photoshop a pod...
@adsumus V poriadku ja sa vôbec o tomto nehádam a ani o ničom inom. Ja nechodím k žiadnym "šarlatánom" a ani neverím alternatívnej medicíne, ani homeopatii. A áno ten človek zabil druhého človeka - len trošku nechápem jedno - prečo sa ten diabetik nechal ukecať a zveril mu svoj život do vlastných rúk....tiež na tom má svoj podiel viny - a to musíš uznať - a zase nepíš, že slepo niekomu uveril. To sa dá aj lekárovi.....
@zuzu1122 to je ta kanyla .....vies v akych podmienkach zavadzaju a pracuju z rychlej a sepsu nesposobia a inak obdobne vyzera mickievicka v ba a tam sa umrelo na sepsu ......inak furt nechapem.preco ma obvinujes .ze ti neverim .ze ti bliizka osoba umrela na sepsu ...nonstop sa pytam o aku kanylu islo .ako zistili .ze to bolo z kanyle .na zaklade co obvinujes dr.ved ti nie su zodpovedny za stav nemocnic .obuchane zarubne od postele .cu deravu plachtu .inak tebe sa nikdy doma neprederavila .treba len slusne poprosit o vymenu .....inak cez leto aj mne chceli dat po sekcii natiahnutu deku .kedze je tensia ako paplon .ale bolo mi tak horko .ze som ich poprosila len o navlecku .....
@adsumus Ešte raz ťa žiadam, ak sú vakcíny také účinné - sú vyrobené na to aby ma ochránili a moje deti pred danou chorobou - čiže mi konečne napíš názov tej vakcíny, ktorá mi to zaručí. Uľahčím ti to - nenapíšeš - nakoľko taká neexistuje. Čiže nie sú účinné. A áno ja sa znovu opakujem a o tomto sa aj stále budem. A nemusíš sa tiež obťažovať s lepším priebehom chorôb po podaní vakcíny a podobnými vecami. 😉
@zuzu1122 to je ta kanyla .....vies v akych podmienkach zavadzaju a pracuju z rychlej a sepsu nesposobia a inak obdobne vyzera mickievicka v ba a tam sa umrelo na sepsu ......inak furt nechapem.preco ma obvinujes .ze ti neverim .ze ti bliizka osoba umrela na sepsu ...nonstop sa pytam o aku kanylu islo .ako zistili .ze to bolo z kanyle .na zaklade co obvinujes dr.ved ti nie su zodpovedny za stav nemocnic .obuchane zarubne od postele .cu deravu plachtu .inak tebe sa nikdy doma neprederavila .treba len slusne poprosit o vymenu .....inak cez leto aj mne chceli dat po sekcii natiahnutu deku .kedze je tensia ako paplon .ale bolo mi tak horko .ze som ich poprosila len o navlecku .....
@zuzu1122 nechapem ten clanok ...co to ma s touto temou .plus co vies viac o tomto pripade .plus mi popis kto akoze pochybil.kedze si tam dvaja odbornici .plus aky je standartny postup pri uspavani deticiek ......cakam
@adsumus uhm... jasné... ja si zlosť na nikom nevybíjam a keď nevieš čítať, tak sa vráť do školy, alebo si aj ty mimo??? ja som napísala, že všetci doktori sú rovnakí? ak som to niekde napísala, tak mi hoď link... a keď tu niekto tak obhajuje zdravotníctvo ako tá tvoja kamoška do dažďa, ktorá ani len štipku neprizná, že áno, sme ľudia a pochybenie môže byť aj v zdravotníctve, tak ma ide šľak trafiť... namiesto toho tu bude vkuse útočiť jak retardovaná... napísala som, kto nechce veriť, nech neverí a nech mi dá pokoj... ďalšia vec, máte to zvláštne potriedené, mám dôverovať lekárom, ktorí mi povedia, že vakcíny sú bezpečné a zároveň lekári, ktorí majú ten istý titul pred menom, vyštudovali takú istú školu a zložili tú istú prísahu a vyjadria pochybnosti ohľadom očkovania sú podľa vás šarlatáni a ako to voláte, antivaxeri, a chcú zarobiť...
@zuzu1122 a k tomu testovaniu .kazdy pac.ma vediet aj svoje prava .aj povinnosti .vacsinou vedia len svoje prava ....ak mu lekar nedal podpisat protokol .ze suhlasi s testovanim .tak lekar robil protizakonne.....takze co to ma s kanylou a sepsou ....psychopati sa najdu v kazdom odbore ....
@evittam aj ja chcem to čo berie ona... joj či sú tí ľudia už načisto zaslepení alebo im fakt za to platia... chcela dôkaz, dala som jej dôkaz a aj tak jej to nestačí..... ja neviem, čo by tvrdila, keby sa ocitla v našej nemocnici a s doktormi čo sú tam - česť výnimkam... ale aj ten arogantný prístup by si isto nejak ospravedlnila niečim... kašľať na to... mám aj dôležitejšiu prácu ako tu sa handrkovať s nejakou... 😀 😀 😀
@zuzu1122 ale ved neplytvaj .ale nehovor nieco o com nemas paru ....ved ani netusis ake kanyly sa v zdr.pouzivaju veci okolo toho a pokial dovolite .aby sa kradlo ako doteraz vid.ct .ci obrovske odstupne riaditelom po par mesiacoch .ci nemocnice afunkcne v kazdom meste .potial budu budovy v stave akom su .....ale to je na inu temu ....

@aristka Nie nie je to podstatou tejto témy - len som ťa chcela vyviesť z tvojho omylu, že si ma s niekým mýliš. A ty si začala všade vypisovať, že veľmi dobre vieš kde bývam a kto som - takže klameš.
A my moc ľutujeme, že vôbec nejaké očkovania môj syn dostal - nemali sme v tej dobe ešte toľko informácii a tiež sa priznám ani sme sa o to moc nezaujímali a našťastie sme sa začali o uvedenú problematiku zaujímať a zvolili sme si inú cestu a to je všetko čo k tomu môžem dodať. A nie je už preočkovaný a dcérka nemá žiadne očkovania - ale tebe nič dokazovať nemusím, ja neklamem. A nemienim ti tu scanovať zdravotnú kartu mojej dcéry len aby si mi ty verila - kde má červeným napísané neočkovaná a mala to aj na prihláške do škôlky. A som na to hrdá.