(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@zuzu1122 prosím ťa pekne, ja som nikdy nepísala na základe čoho sa ty rozhoduješ, len som ti napísala aby si sa nerozhodovala na základe jedneho článku, ktorý si dala a doplnila som ti infomáciu, s tebou sa asi nedá normálne písať, za všetko ukrivdená a hned do utoku, aj ked ti nikto nič nerobí, poprosím ťa nepýtaj sa radšej na moj názor, ked budeš normálnu odoved dookola vyťahovať ako utok, nebol to utok, vobec som to nemyslela v zlom a nerobím z teba hlupanu, mám ine záujmy, napríklad očkovanie a nie tvoj profil.
@nada789 prosím ťa nerob tu z očkujucich rodičov debilov, ktorí si nevedia, respektíve nemaju záujem čítať letáky, ja čítam každy jeden poctivo, aj tie očkovacie a ked sa raz dokáže že niečo nie je z očkovania na vedeckom podklade, tak to z očkovania nie je aj keby to bolo milionkrát napísane v letáku, že sa nejake ochorenie vyskytlo po očkovaní, neznamená hned že z očkovania. tam bol príklad, že sa v letáku vyskytlo utopenie po očkovaní, tak to hádam je jasné a netreba ani dokazovať, že to nesuviselo, načo to dávali do letáku, lebo taký je zákon, že tam musí isť všetko, čo sa stalo po očkovaní počas skumania, aj ked sa dieťa utopilo.
@aristka vies co .koko neviem urcite ale z toho ma dake premie ako z kazdeho lieku kt mu dikeri ponukaju.Mala som exsvagrinu doktorku.kolko dostala sa nepriznala ale viem.ze to tak funguje.
@lucinka511 tak za vakcíny jej ťažko budu dileri niečo pchať do vačku, kedže su jednotne a povinne zo zákona.
@adsumus ako ja som tiez skor za ockovanie ako nie.urcite budem ockovat deti...ale nasi dr maju z toho tiez ksefty ako so vsetkymi .inymi liekmi.viacero firiem je nantrhu.nie len jedna. takze sa snazia ponukat ma trhu a dr svoje lieky.ved inak by nebola profesia medicinsky reprezentant.
@lucinka511 z očkovania hlboko pochybujem, lebo očkovať sa maju všetky deti a vakcíny nie su desať na vyber, takže neviem kto by jej strkal peniaze, ked to je tak či tak povinne, akurát proti kokom su dve vakcíny a mojej pedine to bolo vcelku jedno, ktoru chceme, nič mi nenanucovala.
@adsumus to je neuveriteľné, ty zaprieš aj to že máš nos medzi očami!!! Čo si napísala kviete? Že vieš na základe čoho som sa rozhodla.... Si ešte raz prečítaj čo si napísala a netrep sprostosti... Už sa nečudujem že ti evittam píše že klameš... A pýtať sa na tvoj názor? Nemaj strach, teba sa určite pýtať nebudem.... Poprieš este aj vlastné slová
adsumus @kvieta to som aj ja zvedavá, prečo neočkuje,ale obávam sa že sa nedozvieme, respektíve už vieme, lekarí zahubili babičku, plus článok v časopise.
@adsumus na Sk v inych krajinach ak chcu firmy predat vakciny.tak aj musia vesiet ako ich predat a ockovanie na chripku.tak z toho je pekny biznis.lebo povinne to nie je.
@lucinka511 tak ja chrípku zatial akosi neriešim, nakolko nie sme rizikové skupiny.
@lucinka511 a vcelku ja beriem, že všetko je biznis a veci nie su zadarmo a obchodníci vedia presadzovať svoj tovar všelijako, treba zvažovať na základe faktov čo ano čo nie.
@lucinka511 z povinneho ocka dr.nema absolutne nic.vybera sa z lekarne a nejde to cez nikoho okrem lekarne ...a body za im inj.su moc malo...mozno to vychadza na 1.50 eur.

https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&... tu je trošičku o ej nešťastnej sepse ,aj na mk ,keby sa čitalo pozorne sa dá nájsť aj niečo užitočné ....