icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
sardinka336
8. apr 2017

@lauritka Toto su jej slová z toho článku: Ak každý z nás bude vedieť, že za svoje zdravie a chorobu si zodpovedá on sám osobne, a nie vírus, ktorý niekde nachytám. Keď to viem, a riadim sa tým, čo sa stane potom? Potom už žiaden farmaceutický priemysel nepotrebujem! Potom som sám sebe lekárom. Potom si viem pomôcť sám.

Asi mala rakovinu predpokladám, nenašla som nič konkretne len ze zomrela po dlhom trápení...takze parafrazujem ju, asi jej telo rakovinu potrebovalo pre svoj vývoj a čudné ze si teda nevedela pomoct sama nie??? Velice plamené reči o tom ako citujem z članku: ja sám rozhodujem o tom, či budem chorý alebo zdravý. Tak to fakt neviem kto sa dobrovolne rozhodne v 51 rokoch pre chorobu podla jej tvrdení...no...o mrtvych len dobre lebo inak by som si neodpustila pár štiplavých poznámok.

kvieta
8. apr 2017

@peter952 Ja som prišiel nato..., že on na to prišiel... To konkuruješ Dankovi a jeho výroku ...iba človek človeku...😀

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
8. apr 2017

@peter952 Prišla som na to, že za tu celý čas snažíš manipulovať ľudí s úplnými hlúposťami.
A je to užitočnejšie poznanie ako to Tvoje.

peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
8. apr 2017
sticker
zdenka7887
8. apr 2017

@senta_sofia kto nema deti,nevie pochopit pointu toho ake to je ockovat deti....

kvieta
8. apr 2017

@peter952 Trestuhodné je to, čo tu predvádzaš Ty a Tvoji súkmeňovci. Očkovanie píše svoju históriu viac ako 50 rokov a do praxe ho zavádzali ľudia, ktorí mali v hlave viac, ako máš Ty, čo vie prísť iba na to, načo niekto prišiel a aj to si vyberieš alebo niekoho, čo ťahá lajnu, alebo iných skrachovancov s nenaplnenými túžbami.

kvieta
8. apr 2017

@zdenka7887 A čo je pointou toho, aké to je očkovať deti? Ja dieťa mám a neviem o čom hovoríš.

lauritka
8. apr 2017

@kvieta pozor aby ta nezavreli.ze "porusujes zakon" a nabadas ľudí k povinnemu očkovaniu 🙉 yuk

kvieta
8. apr 2017

@lauritka Ja nemám strach. Nebála som sa v 89.-tom, tak nejaký peterko ma nerozhádže😉

peter952
Odpoveď bola odstránená
zdenka7887
8. apr 2017

@kvieta ja viem rozdiel nakolko mam dieta ockovane a neockovane...je smutne,ze tu niekto pise o ockovaniach a sam dieta nema a netusi o com to je...

lauritka
8. apr 2017

Amen

kvieta
8. apr 2017

AV tu bolo od kedy očkovanie existuje. A bude ešte dĺĺĺĺho.

kvieta
8. apr 2017

@zdenka7887 Na to, aby človek mal názor na očkovanie, nemusí mať dieťa. Nemyslíš?

zdenka7887
8. apr 2017

@kvieta coho sa bojis? ide z Teba strach a obava z neockovanych ...

carolenka
8. apr 2017

@peter952 si sa len teraz naucil citat? tato info o hiv a aids ku mne prisla uz pred rokmi 😉

kvieta
8. apr 2017

@zdenka7887 A to si ako na to prišla? 😀 Ja mám strach a obavu o neočkované deti. Moje dieťa je očkované.

zdenka7887
8. apr 2017

@kvieta nemyslim,ze mas pravdu ... kto nepresiel ockovanim netusi o com to je...

zdenka7887
8. apr 2017

@kvieta preco ludi presviedcas,aby ockovali?

kvieta
8. apr 2017

@zdenka7887 A o čom to je?
Očkujem dcéru, seba, okolo mňa je každé dieťa očkované a nebadám nič, neviem o žiadnych NÚ ako sa tu píše.
A ešte by ma zaujímala tá pointa.

kvieta
8. apr 2017

@zdenka7887 Kde si čítala, že by som niekoho presviedčala?

carolenka
8. apr 2017

@zdenka7887 ja tusím, o com ockovanie je. staci si precitat tvoje a petrove prispevky. nastastie, ako sa i v pribalovych letakoch pise, len jeden z 10 000 ostane poznaceny.