icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
evittam
7. apr 2017

@adsumus Daj mi konecne pokoj so svojimi paranoidnymi predstavami o tom,ze som niekomu laikla zelanie tvojej smrti-nic take som nespravila. Tak neklam. Lebo nemam preco, anonym na fore ako ty ma nezaujima.

evittam
7. apr 2017

@adsumus A ty mi este odpustas...nemas co...😂

adsumus
7. apr 2017

@evittam mám, ži si spokojne a neutoč na očko rodičov a neželejate im smrť spolu s prevenarom, ktoreho podla teba ani nepoznáš a uistujem ťa nikto sa kvoli nemu a tebe neobesí, bud si týmto istá.

senta_sofia
7. apr 2017

@adsumus to,ze som sa doteraz nezapajala, neznamena,ze som tieto diskusie nesledovala, takze registrujem mnohe, sj vase stopky s podobne.
Ak sa tvojmu dietatu vyhrazali prostrednictvom teba tu na fore, je to smutne, bohuzial na ludsku blbost este liek nevymysleli.
Ak sa ti vyhrazali akokolvek inak, predpokladam,ze to riesis v trestnopravnej rovine.
A skutocne neviem, co s tym ma fakt,ci mam alebo nemam deti.

dadka180
7. apr 2017

@adsumus nikto tu na nikoho neutoci,okrem teba,ved sa pozri akym stylom pises komenty uz utocis aj na ockujucich...a je rozdiel medzi utokom a obranou

aristka
7. apr 2017

@evittam vcera si riesila mna ,dnes adsumus a zajtra bude senta sofia....pozri si laskavo nazov temy a uz konecne za ten nejaky rocik daj nieco k teme ocko neocko ....pretoze tvoje prispevky su len o urazani ,trollovani ,sikanou .....a velmi dobre vies co si laikla prevenarovi a vies preco je cloveku z toho na grc,pretoze sa pysis ,ze si matka a dieta matku potrebuje a keby aj bola matka psych.chora ,ziadna normalna ina matka jej nepoda lano a neukaze na luster a nepovie ,vsak hod si to a vies preco ,pretoze na nu caka dieta ,ktore ju potrebuje .....

peter952
Odpoveď bola odstránená
evittam
8. apr 2017

@aristka Nic take o com pises som nespravila. A to dobre vies ty aj tvoja kamoska. Ty mas stale "bludne" predstavy o nejakej sikane,ktora neexistuje a ona zase,ze sa jej vyhrazam. Ani jedno ani druhe nie je pravda. Nemam to preco robit-nikomu a tym duplom nie neznamym nickom na nejakom fore. A som psychicky aj fyzicky uplne zdrava a ano pysna matka dvoch deti.
A dufam,ze viackrat toto nebudem pisat a vy dve ma uz konecne prestanete prenasledovat a klamat o mne.

evittam
8. apr 2017

@adsumus Nemas a ani o nejake tvoje odpustanie nestojim. Nikoho nepoznam-ani teba, ani tvoju kamosku (ktora tu mimochodom nedavno splietala " bludy" ako ma pozna), ani prevenara a ostatnych. Nikdy som ti ani nikomu inemu nezelala smrt ani nic podobne.
Zi a nechaj zit a este raz-daj mi pokoj so svojimi paranoidnymi predstavami.
Uz mam dost tvojho prenasledovania a ze sa ru stale musi slusny clovek branit proti ludom ako si ty.

xxxxxnnnnn
8. apr 2017

Milí diskutujúci,

opätovne Vás žiadam, aby ste dodržiavali Kódex správania
https://www.modrykonik.sk/rules-kodex/

Osoby, ktoré urážajú, klamú, očierňujú spoludiskutujúcich budú mať zákaz prispievania do fóra. Fórum neslúži na ventilovanie osobných problémov a v snahe presvedčiť. Diskusiu zbytočne zapĺňate nevhodnými príspevkami a vyvolávate zlú atmosféru.

Aj keď nesúhlasíte s názormi iných musíte dať osobné pocity bokom a debatovať navzájom naďalej s rešpektom a konštruktívne.

Pekné diskutovanie
Adminka fóra

adsumus
8. apr 2017

@evittam a ešte aj píšeš ohovaračske IP o mne iným užívatelom. to je moj posledný príspevok k tebe, lebo naozaj mi nestojíš zato aby som na teba reagovala, ale dodržuj, čo napísala adminka, nenavážaj sa do mna.

evittam
8. apr 2017

@adsumus Ty dodržuj pravidlá a neklam o mne, neočierňuj ma, neosočuj ma a neprenasleduj ma v každej diskusii a nerob zo mňa aj v iných diskusiách hlupaňu. Ja sa do teba nikde nenavážam - robíš to sústavne a stále dookola len a len ty. Ja sa len bránim. Poslednýkrát ťa slušne žiadam.

adsumus
8. apr 2017

@evittam Ja nemám problém ta ignorovať ako to aj robím, ak sa do mna nebudeš nonstop navážať a očiernovať ma verejne aj pozachrbát, pretože ma absolutne nezaujímaš a nezabudni admini si vedia lahko overiť kto tu klame. pekný den a dufam, že sa vyhneme konfliktom do buducnosti.

evittam
8. apr 2017

@adsumus Daj mi pokoj a prestaň o mne šíriť klamstvá. A áno admini si môžu overiť kto tu klame - našťastie. Prestaň vyvolávať konflikty a vyhneš sa im - to je moja slušná rada pre teba do budúcnosti.
A deň budem mať krásny aj bez tvojho želania, ktoré ma nezaujíma od osoby tvojho charakteru, ktorá ma tu sústavne len očierňuje.

adsumus
8. apr 2017

Sprostosti XXL: Osýpky nie sú, Brazília je v USA, Rostasa zakazujú a ďalšie žarty.

Máme tu piatok a s ním nové, týždenné vydanie najväčších chobotín, aké len internety vyvrhli, zaznamenané na facebookovej stránke Prečo ľuďom hrabe, ktorá zbiera a niekedy aj komentuje sprostosti najrôznejších kategórií.

Začneme našimi obľúbencami, antivax. Európou sa šíri epidémia osýpok, to je skrátka fakt. Slovensko zatiaľ ešte nepostihla, lebo preočkovanosť je pomerne vysoká, aj keď už klesla na kritickú hranicu 95 percent, a to už prestáva byť sranda.

No ale podľa odporcov očkovania je to samozrejme propaganda a žiadna epidémia neexistuje, vakcinuje sa preto, aby sa osýpky rozširovali (!!!). A farmafirmy si potrebujú pred dovolenkami namastiť vrecká. Inak som počul, že farmafirmy najradšej chodia na Bahamy.

Zdroj: https://www.aktuality.sk/clanok/461218/sprostos...

lauritka
8. apr 2017

@adsumus priznaj sa.že každorocne na tie Bahamy lietaš 😂👍

senta_sofia
8. apr 2017

@lauritka ked budes pekne prispievat,poletis tam tento rok s nami 😀

adsumus
8. apr 2017

@lauritka bodaj by.

adsumus
8. apr 2017

@lauritka ale zasa ja sa na tie bahamy ani nelakomím, mne stačí posedieť podvečer s rodinou na dvorčeku, teraske, zájsť do aqua centra, prečítať dobru knihu....obyčajne veci.

peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
8. apr 2017

"Zastavte očkování, žádá homeopat a nabízí „detoxikaci“ "
http://www.zdravotnickydenik.cz/2016/04/lez-se-...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
8. apr 2017

"Paveda pani Anity Petek"
http://www.vpl.sk/files/file/ockovanie file/pav... .otazky a odpovede nizsie su TOP 😨

peter952
Odpoveď bola odstránená
sardinka336
8. apr 2017

@lauritka citujem tu ženskú : Dieťa dostane detskú chorobu iba vtedy, ak ju pre svoj vývoj potrebuje.....

Toto by mohla ist plkat na detsku onkologiu...a dalšie perly o tom ako si za chorobu mozeme sami a nie virus...
Riešenie:
1. takýto človek potrebuje sam ochoriet na choroby ktoré bagatelizuje alebo sa im reálne vystavit aby dokázal ,,svoje teorie,,
2: okamzite opatrovat obete týchto chorob niekde v ustavoch, pracovat na infekčnom oddelení nejaku dobu atd...lebo to su ludia uplne odtrhnutí od reality a to je škoda nie?

lucylka25
8. apr 2017

Ja pracujem ako homeopat a nikomu nehovorim, aby dal svoje dieta ockovat, alebo neockovat. To je rozhodnuti kazdeho rodica, iba on jediny zodpoveda za svoje dieta, ani ziaden lekar, ani nejaky alternativny terapeut. Ja vsak ako homeopat mam uz bohuzial momentalne vela deti poskodenych po ockovani v liecbe. Niektore sa vyliecili ihned, hlavne ked sa jednalo o zasah bezprostredne po ockovani a niektore su nadalej v liecbe, hlavne ked sa jedna o vaznejsi stav. Stretavam sa s takymito detickami uz na tyzdennej baze. Dnes (ano, aj v sobotu), som dala homeopatikum po silnej vyrazke po celkom tele po ockovani na Zltu horucku. Dieta som nevidela, iba fotky, ale poviem vam, vyzera to dost zle, pediatricka sa vyjadrila, ze to nemoze byt z toho a ze sa jedna o alergicku reakciu na jedlo....dnes mi zase mamicka svojho autistickeho pacienta - ano, ktory dostal autizmus v 1 roku po ockovani - ktoreho mam v liecbe asi 4 mesiace napisala nadsenu SMS, ze homeopatika, ktore momentalne dostava su doslova uuuuuzasne...chcela som teda len troskou prispiet svojim nazorom k tejto kontroverznej teme...vzdy sa treba rozhodnut, coho sa rodic viacej boji - ci moznych chorob, ktore dieta dostane ak nezaockuje, alebo moznych neziaducich ucinkov z ockovania...

lauritka
8. apr 2017

@sardinka336 bohužial, alebo / vdaka bohu / už nie je medzi nami...

sardinka336
8. apr 2017

@lauritka fuha...