icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
adsumus
27. apr 2017

@lauritka konečne aj nejaká zábavná žabička. 😂

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
28. apr 2017

@peter952 nie neušlo mi nič, žiadny vírus sa bežne z vakcíny nešíril, šíril sa velmi zriedkavo a to vylučne v populácii, kde vznikli vakcinačne diery, keby sa šíril bežne tak tu stále je, ale nie je, našťastie.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
28. apr 2017

@peter952 ak by sa šíril tak tu máme chorých, kde su chorí na obrnu, kde su dokaličene deti, ked s tu podla teba bežne šíri tento vírus? nechýba ti niečo?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
28. apr 2017

@peter952 nikto netvrdí, že jedina spása ludstva je očkovanie iba antivxeri. 🙂
s tou virulenciou je to naopak, ak vakcínový vírus nenatrafí na imunnych ludí, replikuje sa v ich utrobach a stáva sa silnejším a nebezpečnejším. takže zasa vedla, nie očkovaní šíria vírus ale neočkovaní, ale zas nie je o čom, fakty jednoducho napustia, rovnako ako to bolo v prípade neočkovaneho taliana, on tu zaniesol vírus, nie očkovaní ludia, naštastie v jeho veku je včeko na sk preočkovane, takže vyzerá, že okčovaní zabránili epidemii, uvidíme ako bude ked populáci už taka preočkovana nebude.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
28. apr 2017

@peter952 same tajomstvá mi dneskaj prezrádzaš, uplne idem do kolien. 🙂

adsumus
28. apr 2017

@peter952 a zika sposobila nevyslovne utrpenie deťom a ich rodičom v brazíli toto je smutna realita chorob, ktoru niektorí velice prehliadaju.

https://www.statnews.com/2017/04/27/zika-microc...

lemontak
28. apr 2017

@peter952 @adsumus
Chcem sa opytat ked mate deti ci ich mate zaockovane?

adsumus
28. apr 2017

@lemontak prečo ta to zaujíma?

lemontak
28. apr 2017

@adsumus Vidis prekazku mi odpovedat?

adsumus
28. apr 2017

@lemontak nie ale ma zaujíma prečo sa pýtaš.

lemontak
28. apr 2017

@adsumus Slusne som sa ta opytak tak mi odpovedz,dakujem

adsumus
28. apr 2017

@lemontak to su sukromne informácie o mojom dieťati, takže ma zaujíma načo ti to je dobre.

evittam
28. apr 2017

A že zrazu aké novinky...Niekto tu má problém napísať či má alebo nemá dieťa očkované. Donedávna sa tu ako dôkazy žiadala zdravotná dokumentácia, mená, adresy, tel.čísla lekárov a podobne - to už nie sú súkromné informácie.....😎

adsumus
28. apr 2017

nežiadala si ma niekolkokrát dorazne by som sa k tebe nevyjadrovala, tak sa dodržuj svojich priani aj čo sa teba týka, žiadne adresy ani čísla ani dokumenáciu ani podobne som od nikoho nechcela, klameš ako vždy a stále, priam patologicky.

adsumus
28. apr 2017

Dosť často si tu kladieme otázky, čo sposobuje narast vyskytu rakoviny, antivxeri samozrejem vinia očkovanie, tak dávam do placu na zamyslenie pre biomatky ale aj nás ostatných bežných spotrebitelov.

http://www.pluska.sk/rady-tipy/z-obchodov-stahu...

evittam
28. apr 2017

@adsumus Ja som sa vobec nevyjadrovala k tvojej osobe.
A zas a znovu ta ziadam aby si ma prestala osocovat a klamat o mne.

lemontak
28. apr 2017

@adsumus
@adsumus tak mas zaockovane deti ci nemas?a mas ty vobec deti?...ci len mutis tu zamerne svoj myslienkovy chod aby si nas postvala medzi sebou...hmm?

lucinka511
28. apr 2017

@peter952 ty si nejaky pometeny sa mi zda.Bolo by dobre naor ludi kt nie su ockivani a dostanu naor osypky ako teraz to z Levic.nech si vsetko zaplatia sami jospitalizaciu a celu liecbu....Stake tu ponukate linjy ale tu mas fajt.osypky su zasa v kurze uz aj v Ke a Leviciach.dostalu to nezaockovanci a ohrozuju nimi male deti..teraz sa mozem bat rok.kym nezaockujem...a co su tvoje fakty neickovat???ziadne....autizmus???vedek si ze ten frajer robik vyskum len na 12detoch???a co esfe alergie.??siabetras??same kraviny..fakt ste tu na smiech s tymi vasimi argumentami...

evittam
28. apr 2017

@lucinka511 Ešte stále nie je vôbec na 100% isté či to dieťa v Leviciach má alebo nemá osýpky, nakoľko laboratórne výsledky mali byť až dnes. A je nejak "podozrivo" ticho....Takže sa vyjadruj o osýpkach až keď to bude potvrdené a nie len "JPP". A takto potom vznikajú dezinformácie.

aristka
28. apr 2017

@lemontak teraz sa ta opytam ja ,ked ti hocijako odpovie ,,aj ked v tejto teme to povedala adsumus asi tisickrat ,co si kludne dohladaj ,,ako si vies informaciu overit ,ja si tiez neviem overit nic o tebe ...takze jedine kto tu muti vodu si ty a typycky av ...mas deti a su zaocko ....no dovolim si povedat ,dohladaj si ,lebo sme tu ako opakovacie papagaje ...

evittam
28. apr 2017

@lucinka511 A este jedna vec ked si budu platiť fetaci a alkoholici co v živote nepracovali a neodvádzali dane a odvody, hospitalizaciu a celkovu liecbu tak si potom aj ja zaplatim co mam-ale az po odpocitani toho co som do tohto "super" zdravotneho systemu za 20rokov zaplatila.😉

evittam
28. apr 2017

@lucinka511 A zatial to dostalo -mozno- dieta,ktore nemohlo byt ockovane,nakolko ma len 13mesiacov. Cize aj tvoje dieta bude ten "nezaockovanec" do urciteho veku.
Fakt si najskôr over informacie a potom tu pis co pises.....

lemontak
28. apr 2017

@evittam @lucinka511 @aristka
Prijemny zvysok dna vam prajem mile damy a zakopte prosim vas vojnovu sekeru :-*

adsumus
28. apr 2017

moje drobca je plne zaočkované v sulade s očkovacím kalendárom, plus rotavirus, začo som bola vdčna ked sme ležali v nemocke s angínou, lebo hnačkovalo sa tam a grcalo vo velkom a moj drobec nič a zvažujem, že oslovím lekárku o druhe preočkovanie proti osypkam, ked sa začne epidemia na slovensku. rovnako som ja preočkovana v sulade s očkovaním potrebným pre dospelých ludí, navyše čierny kašel. ten sa mi tiež zišiel, lebo som bola v kontakte a nenakazila som sa.

adsumus
28. apr 2017

Okrem toho som moderátorka skupiny pre očkujucich rodičov. 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/6646/