(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@aristka A? Co ze som uctovnicka?! Ty ani nemas sajnu co taka sikovna uctovnicka ako ja zarobi.... Ja nie dom typ co sa uspokoji s par stovkami....totiz by sa mi to minimalne neoplatilo...😉
Taka obycajna zdravotacka ako ty (ze vraj) by mohla len ticho zavidiet....
Poradim ti -staraj sa sama o seba a nerieš ludi,ktorych nepoznas.....😉
@amoremio26 si hrdinka ze...zjavne si neriesila ani jeden z tychto problemov a nie si ani na diete cely zivot ,ktora ide dost do financii a nemas rapavy ksicht .
@aristka to ti nevyrieši očkovanie kriste pane ! a mala som akne v puberte, prešlo samo 😉
ona mala akne v puberte a prešlo to samé, akne a záškrt, tetanus, hepatitida je asi to iste, prejde to samé. toto rozhoduje o živote a smrti. akne jej prešlo samé, tak neočkuje.
zase niekto trepe piate cez deviate , link je o celiakie a akne , co sem splietas zaskrt atd. 😖
@amoremio26 mas pocit ,ze pisu o par pubertalnych jebák...bud rada ,ze si mala len to....je akne a akne a su ludia z tazkymi formami a nielen pubisi ,ale aj dospeli a koncia z tazkym zapalom a jazvami ,zhyzdeni dozivotne .
@amoremio26 vazne ,citala si vobec co si sem pridala alebo si tomu neporozumela ...
To, ze tu niekto desi ludi osypkami, ktoré nie su ani potvrdene a označuje ich za neockovancov co si maju sami hradiť liečbu, to je ako vidim v poriadku.
@peter952 ale tak aké máš dokazy, lebo taketo veci ako ty šíria kdeakí ludia, psychicky narušení, naboženskí fanatici, takí, čo potrebuju čo to popredať, ale ak chceš presvedčiť rozumných rodičov aby neočkovali, čo sme väčšina musíš dodať dokazy, nie bludne obrázky a omielanie toho isteho dookola, my tu sme takí, čo nie sme sektársky založení, že opakujeme mantru dookola po guruovi.
@aristka sposobuje to hormonalna nerovnovaha a ziadna akne bakteria podla "americkych vedcov" uz len ked pocujem slovne spojene americky vedci tak sa mi nozik vo vrecku otvara
@amoremio26 poprosím na základe čoho si myslíš, že americkí vedci klamu ohladom bakterie ktorá sposobuje akne, lebo sa ti nožík otvára, ked počuješ amerika?

@evittam no ako nejaka uctovnicka ,asi moc nie ....no ,ale viem co to o zdr.vykonoch a ich cenach ...