(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@peter952 a nezabudni povedat, ze maly mal teplotu a vlastne, ty si taky strateg, ze nikto na teba nema, lebo si to cele spickovo vymyslel. Ty si predpokladal, ze sa to tak vyvinie. Ked si taky macher, mal si so sebou vziat dieta, vypytat letak a ked ta odmietla, mal si rezolutne vstat, povedat jej do oci, ze v tom pripade neockujes, povedat jej, ze je necestna a odist ako hrdy chlap. Nie tu ohovarat, ponizovat. A ukazovat sa este ako superman, ktory tymto ukazuje pravu tvar lekarov. Si zbabelec.....
@peter952 tvoje uvažovanie ide z cesty, ak ti lekárka povie, že nemá leták v ordinácii, tak ho nemá, mal si ju ako normálny človek požiadať, nech si ho zaobstara a nech si ho s tebou prečíta, jediný kto tu šíri bludy si ty, lekári su inštruovaní aby s rodičmi nediskutovali, paranoja ako zámok.
Ja sa ozaj prestavať diviť, prečo sa tu niektorí na tých, čo neockuju, resp neockuju plne, pozeraju ako na úplných hlupákov a sprosté ženy, čo len koňa čítajú. @peter952 - toto je ozaj tragikomedia, čo tu ty predvadzas
@peter952 a ked odhalujes necestnych lekarov, tak sprav verejne. Zavolaj do medii, zverejni svoje meno, meno lekara a tam ukaz, ako sa sprava muz, ktory si stoji za svojim slovom. To , co tu predvadzas je smiesne. Dostali sme termin, tak som poslusne siel k lekarke. Pokorne som si vypytal letak, a ked nic, tak som povedal, ze dieta je prechladnute. Potom si si zapol net a spravil ramena, aky si ty hrdina.....😂ubohe
@peter952 jednaj ako chceš ja si nemyslím, že rovnako stačilo mi ako si jednal som mnou, obvinenia, farma firma a bububu aka som zlá, ale nebovinuj ludí ked nič zle neurobili, lebo ty máš nastavene vnímanie, že lekári su zlí, a všetci čo očkujeme sme ovce, nie je to pravda, skor naopak, ale ty dalej necestuješ, nikdy neprehodnotíš svoj pohlad.
@peter952, prečo lekárku ohováraš ako anoným na mamičkovskom portáli? Prečo si nepovedal jej, že nekopíruje letáky zámerne? Plačeš na nesprávnom hrobe. V minulosti mi lekár predpísal liek, ktorý mi mal pomôcť odvyknúť si od závislosti na nikotíne. Tiež ma neinformoval, že môžem počas užívania spáchať samovraždu (ako som sa doma v letáku dočítala). To, že najaký pomätenec spáchal samovraždu práve v čase užívania lieku, ešte neznamená, že samovraždu spáchajú všetci, ktorí liek budú užívať. Určite po prečítaní letáku veľa jednoduchších hodilo liek do koša . Čiže, keď u jedného z xy detí vakcína vyvolá nežiaducu reakciu, neznamená, že ju vyvolá u detí všetkých. Už dlho čakám, kedy prispeješ najnovšími vedeckými poznatkami, ktoré si objavil prostrednictvom WoS. Verím, že sa dočkáme informácií z dôveryhodného zdroja. Zatiaľ tu tvoja parta šíri len bludy babky pedagogičky Struneckej (a jej podobným), ktorá sa na staré kolená rozhodla živiť "vedou" pre prosťáčkov.
@adsumus - nie som plne neockujuca 🙂
Som človek ktorý na jednej strane verí klasickej medicine a na druhej strane nie som odporcom ani alternatívy (nemyslím tým MMS a podobne hlúposti)
A takisto nepopieram ani význam očkovania, ale na druhej strane som za to, že nie každý je "vhodný" na očkovanie.
Ale to, čo tu predvádza peter, by som povedala, že už je nejaká diagnóza.
@rebellefleur suhlasím, aj ked o tom kto je vhodný na očkovanie maju rozhodovať lekári a nie tetky na mk.
@jajka257 - ja viem, preto som už reagovala,lebo to sa nedá citat, aj ked do očko/neocko tém nikdy neprispievam