(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@peter952 minuky tyzden si sa chcel dat preockovat????ale akoze.ved co citam.tak si tu hadam aj rok tu bojujes za neockivanie a teraz sa dozviem.ze sa ides dat preockovat????teda nie seba ale syna...aha takze vodu kazem vino pijem????
@peter952
No ty kokso, chápem správne, že vy ste dostali termin na PREočkovanie infanrixom a ty si jednoducho rovno neodmietol a nevyhlásil, nech ta dajú hoci rovno na súd, ale ty neockujes a basta? Že u vás už len prirodzená imunita? Ty si sa rovno nespýtal, že kde máš doktorke podpísať, že odmietaš vsetky očkovania, lebo to je len biznis farmamafie a nech vás už neotravujú?
Ty si normálne zvažoval, že idete dať zaočkovať?
Po tom všetko, čo sa určite vášmu dieťaťu stane?!
Autizmus, cukrovka, nádory, alergie? Časovana bomba v organizme?
Vymenúvas tu rizika každý deň, capes obrázky deti a scanov stranok, čo mas predchystane na ploche a ty, ty veľký vodca antivax na mk, ty si pýtaš príbalový leták, aby si zistil, či teda preockovat, či nie?
A ešte mas aj dieťa zaočkované?
Tak o čom tu cely čas točíš, preboha, keď ty si deti ockujes?
@lucinka511 Mozno aj o dalsie 3. MMR sa ockuje od 15.-18.mesiaca, ak dieta nie je zdravé tak aj neskor.
Inak pekny obraz o tebe. Nehnevaj sa,ale ty tu niekoho oznacujes za "neockovanca", ze sa hadam mamicka "spamata" lebo ma najvyssi cas dat dieta,ktore ma 13.mesiacov ockovat a ty ani len zakladnu informaciu nevies o ockovani.....
@peter952 a to dokonca nie pred rokmi, ale teraz?! Pred týždňom?!
Mmch, ja som si rovno vypýtala leták z krabicky v lekárni. Normálne tam mali z neho kópiu a dali mi ho prečítať. Lebo x rodičov pýtalo. Prečítala som a rozhodla som sa deti ockovat. Robíš tu z toho aféru ako z toho, že ta predbehli v jedálni na obede.
@peter952 niemoj zlatý. Nezavádzam. Písal si ty, že preočkovať. Takze ockovani už ste. Držím palce. Prirodzenú imunitu asi predsa len neriskujete. A daj si príspevok zmazať.
Ja som čakala, že spustis obhajobu o tom, že to mal byt chyták na doktorku a kecy-kecy.
A ešte skús tu o tom, že to si len zle použil slovíčko. Že si chcel napísať ockovat. A že to prepísal telefón.
Vieš čo? Chudák decká rodičov, čo ti naleteli a vzali to vážne a fakt dôverčivo neockuju, lebo veria, že vakcína je neúčinná a iba škodí, ako im podsúvaš ty.
Ty si ako naši politici. ked už ich spomínaš.
Ja ockujem a stojím si za tým. Ja Nezavádzam ako ty.
Ja som za to, aby ten co ockovat nechce, neockoval.
Ale nenávidím ľudí ako ty, čo si iba na novej módnej vlne honia svoje ego. A potom sa vyfarbila.
@peter952 no dost zabadzas.ved si precitaj co si pisal...no nemyslela som si.ze tak tu bojujes za neockovanie a doma ockujes a preockujes.no pekne...potom neviem.co si sem dokazijes.
@ziwa1 aspon vidis ako to je.tu robibhrdinu a bojuje za nevuemkojo.kedze sam ockuje .dokonca aj preockuje.☺😊😀Ale nevetim.ze niekto dal na jeho rady..teda aspon dufam.
@lucinka511 @ziwa1
Nechcel byt ovca v stade na rozdiel od vas...peter mas like 😉... neboj ja som bol na koberci,damy v bielom mi dali jednym ockom za pravdu a predomnou guglili info ktore som na nich sypal🙂 🙂 🙂,mily pokec,pokuta vyplatena a cakam tentokrat na cipovanie rfid kde uz pojde do tuheho ale to je uz na inu tema...🙂 🙂 🙂
@lemontak na to si ako dosiel?..Skor tvojmu kamosovi by si mal piradit.kedze doma ockuje a tu sa hra na doktora.kt ziskal titul na googki..Okrem toho.nechaoem tejto stranke.ved si neockujte .naco to tu rozoberate.je to vasa veci..naco si sem chodite dokazovat.preco neockovat?kto chce zaockuje.kto nie neockuje..ale zasa musim spomenut peter925@.lebo tu hra hrdinu .argumentuje informaciami ziskanymi z google a stacila mala nepozornost a vsetci uz vieme.ze sam rad ockuje svoje deti.dokinca aj preockuje a sam bol ickivany..no to je celkom zabavne☺
@peter952,chlapä, ty, ktorý tu 24 hodín denne robíš antiočkovaciu kampaň , nemáš gule povedať názor na očkovanie lekárke?! Veľa to o tebe vypovedá. 😉 S obľubou a opakovane propaguješ pani Struneckú, tak i ja si dovolím: "Paní profesorka Strunecká šíří falešný obraz vědy, ale nejen to. Nabízí veřejnosti líbivé pseudovědecké představy, jako by mělo jít o hodnověrná, objektivní fakta... Doc. MUDr. Rastislav Maďar, PhD. obvinil prof. Struneckou z manipulace s daty, nedostatečné kvalifikace a radikalizace společnosti. Struneckú označil za seniorku, která není lékařkou, ani odborníkem na očkování a nikoho nikdy neočkovala..."
@peter952 ani moja pedina leták v ordinácii nedržala, prišla som na preočkovanie, vypísala mi recept a s ním som išla do lekárne a tam som dostala vakcínu a predstav si, že s letákom, takže neviem s čím si mal problém, či si len potrebuješ kopnuť do lekára? alebo to je prejav tvojej inteligencie, neviem posudiť. rovnako to bolo aj ked som bol na prečokovanie je, s lekárkou sme sa dohodli na vakcíne, objednala som si ju v lekárni a tam som si ju aj vybrala, doniesla domov a mohla studovať leták do aleluja, okrem toho su na nete. Okrem toho som presvedčená, že ak by si svoju lekárku požiadal, že si chceš s nou prečítať leták, tak by ti isto vyšla v ustrety, ale kto sa cche nvážať sa naváža a kto cche veci riešiť, ich rieši.
@peter952 jaaaj, ty hlineny hrdina. Ty si nemal odvahu hrdo povedat doktorke, ze ty uz nebudes ockovat??? Hlavne, ze vsetky matky tu na nete ucis, ake maju byt odvazne a odmietnut. Nuz, som sa dobre zabavila na tvoj ucet. Ty, ktory tu hlasas , ako maju matky bojovat za pravo neockovat, si sa zlozil🙂🙂🙂tak to mi staci😉😉🙂😂
Mile damy ja podavam navrh si to vsetko prediskutovat pri okruhlom stole jak ty nasi drahy" politici"a mame po zbytocnych nedorozumeniach,ktore vznikli 😉 🙂 :-*

@lucinka511 osypky sa ockuju od 15 mesiacov veku