(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@peter952 Skus pozriet stranku Clinicaltrials.gov
Tam najdes klinicke studie na vakcinaciu vs. nevakcinaciu. Ucinnost vakciny sa v prvotnom stadiu musi vzdy preukazat v dvojito zaslepenych klinickych studiach oproti placebu (teda neockovaniu). Tak je to so vsetkymi liekmi pred ich registraciou, vratane vakcin.
@janka279 sa ani nenamahaj takymto nevysvetlis, to bude dokola hucat len to svoje a otazky su len recnicke.
Chcela by som vediet ako by tie bludy o HIV a AIDS vypraval niekomu, kto ho ma. U nas raz za cas taka maminka rodi a to su ine opatrenia, hlavne aby sa babatko nenakazilo, ale to je Len tak naoko, aby sme ju vystresovali, tej zene vlastne nic nie je a antivirotika davame len tak, pre zabavu, vsak to vobec nie je nakazlive 😡
nevie zadať do vyhladávača a ide brať životy našíci detí do svojich paprč. 😠
ked chc 🚑 eš porovnávať očkovaných a neočkovaných chod do pub medu a zadaj si svoje čarovne slovíčka, dvakrát si skontroluj, či nemáš preklepy, aby si sa zasa totlálne nezhovadil a čítaj si.
@adsumus no bohuzial asi sa poniektory nim ohladom hiv riadia ,kedze na sk ma hiv stupajucu tendenciu a bohuzial aj napriek dost velkej propagacii chraneneho sexu ,je mladez velmi nezodpovedna .A petkove vyroky ohladom hiv maju urcite az trestnopravnu stranku ,kedze zjavne ako hiv pozit sa sam podiela na sireni tejto pliagy ,kedze podla toho co tu pise ,jednoducho praktizuje nechraneny pohl.styk.....
Neviem preco by mal nejaký neznamy nick na fore brat život mojich deti do svojich "paprc".....Esteze som svojpravna a dokážem sa rozhodovat sama.
teraz to tu zasa zalepí fotkami aby jeho do neba volajuca hluposť a neznalosť bola čím skor preč, ale zbytočne.
Hnutie piatich hviezd proti vakcínam
Zdravotná sestra, identifikovaná úradmi iba ako P.E., je obvinená z toho, že v rokoch 2009-2015 skazila očkovanie u tisícov detí, či už úmyselne alebo neúmyselne.