icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
evittam
Odpoveď bola odstránená
evittam
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
evittam
Odpoveď bola odstránená
evittam
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
evittam
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
evittam
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
evittam
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
lauritka
19. jún 2017

Vaccines are not for trivial diseases that are easy to treat.

adsumus
Odpoveď bola odstránená
xxxxxnnnnn
19. jún 2017

Ahojte,
vzhľadom na to, že diskusia sa opäť uberá nesprávnym smerom, musím zasiahnuť. MK je fórum verejné. Vaše názory sa nikdy nebudú zhodovať. Preto prosím rešpektujte jedna druhú a reagujte slušne.

Osobné útoky, vyhrážky, kyberšikana a obťažovanie sú neprípustné. Vulgárne a obscénne vyjadrovanie sa je na celej stránke zakázané.

Je zakázané vkladať príspevky obsahujúce, podnecujúce alebo obhajujúce násilie, fanatizmus, rasizmus, nenávisť ku konkrétnej osobe alebo skupine ľudí, či šíriace strach.

Nezverejňuj klamlivé a nepravdivé informácie.

Proti správaniu a príspevkom, ktoré porušujú Kódex správania, slušné mravy, platné zákony, obťažujú ostatných používateľov alebo narúšajú kľudný chod stránky zasiahneme. Náš zásah závisí od vážnosti prehrešku. Z našej strany môže ísť o upozornenie používateľa, zmenu viditeľnosti jeho príspevku pre ostatných používateľov až po blokovanie prístupu na stránku.
@evittam
@adsumus

Kódex správania https://www.modrykonik.sk/rules-kodex/

Príjemné diskutovanie
Adminka fóra

adsumus
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
alexandramaria
19. jún 2017

Je vobec mozne, ze vas to este stale a stale bavi? 😂
Nonstop tie iste nicky v kazdej teme co len zacina na "o". Pozoruhodne.

evittam
Odpoveď bola odstránená
aristka
20. jún 2017

@evittam doteraz co sa pohybujes v ocko temach si nepochopila jednu a podstatnu vec ,ze detom sa ockovanim protilatky nepichaju ,ale antigen...co sa tyka ip ,bohuzial jednu peknu som od teba dostala aj ja a ohovarala si v nej mna a asi to malo byt urcene niekomu inemu a poslala su mne ,no mozno sa ti to stava casto ,len je smutne ,ze tu sa robis anjelikom a neviniatkom ,,ty nič ,ty muzikant ,,co ju teba bohuzial plati.

evittam
Odpoveď bola odstránená
aristka
20. jún 2017

@evittam pravda nie je ohovaranie ...vies co je sranda ,ze my s @adsumus sme si o nikom ip nepisali a ani o tebe ,jednoducho povieme vam na rovinu ,
@adsumus takze zienky mier .

adsumus
20. jún 2017

@aristka ťažko dufať v nejaký mier, ked na uplne normálnu otázku kto jej poradil aký lekár, že netreba očkovať, reaguje klamstvami ako jej ubližujem.

aristka
20. jún 2017

@adsumus jaaaaj tych lekarov bolo co av ma ....no ja mam skor pocit ,ze ide o googl lekarov...kasli na to ...

evittam
20. jún 2017

Ano, dievcata, kaslite na to. Vy ste tie co máte pravdu a ostatni co vas nazor nezdielaju su ti co len "googlia". Fakt ste "vtipne"...

@aristka O mne klame, osocuje ma, dehonestuje moj nick - a to je pravda. A nezabudnite to dat zmazať.

evittam
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
evittam
20. jún 2017

@aristka A este jedna vec-ty sa tu prezentujes ako odbornicka v zdravotnictve...Nikto nevie aka...Ked som sa ta pytala-ziadna odpoveď-tak som len vyslovila svoj názor. A ja ked nedam mena lekarov,ktorym verim a odporučili mi co mi odporucili tak som len nejaka uboha "av",ktora nevie o com rozprava a len googli...

evittam
Odpoveď bola odstránená