(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@peter952 Neviem, lebo taku diagnozu ako ja nikto nema. Aspon tak mi bolo povedane, ze este nikoho s takýmito hodnotami nevysetrovali a v NURCH-u maju zaznamy o vsetkych ochoreniach spojiva. Stretla som sa osobne s kamarátkou, co ma diagnostikovany lupus, lebo ma pozitivne ANA protilatky a ockovanie mala velmi davno, U nej to pravdepodobne spustili porody, hormonalne zmeny.
@peter952 hlúposť ..zavadzas...AI nie je sposobene očkovaním. Mame známych,ktorí maju 4 deti a ziadne nie je ockovane a bohužiaľ jedno.ma vážne AI ochorenie.
Tak isto ako tvrdia,že očkovanie spôsobuje zápal stredného ucha u detí...uz som to písala..kamaratkyna dcéra nie je vôbec ockovana a trpí neskutocnymi zapalmi usiek
@peter952 ty sedis na ich rokovaniach za zatvorenymi dverami, alebo ti niekto podstrcil adresu na deep web, tak mas pocit, ze vies cosi viac.
Keby bola vyroba vakcin zlata bana, tak v nej ryzuje ovela viac firiem. Nebudu sa politici delit o uplatky, alebo cakat, kym ich oslovia a ponuknu im ich.
Alkohol, tabakovy priemysel, drogy, ine lieciva ako vakciny, ... to vsetko vyraba X firiem a pribudaju nove. Lebo sa to oplati.
Vakciny, podla teba zdroj neskutocnych prijmov a poskytujuci velku moc, kde nic, tu nic.
Kup si okuliare.
@peter952 ako si uz raz povedal: sukromnej osobe a obcianskemu zdruzeniu nikto zdrav dokumentaciu neda. Vtedy si sa vyhovaral, preco ty vyskum sice kritizujes, ale sam organizovat nebudes.
Tak co teraz pytas od monky?
@toskanka tak poznáš moj osobný názor, teba v čase alebo tesne predtým ked uvádzaš že ta zaočkovali ani nevieš ako a kedy v bolestiach z chrbtice a nemáš o tom záznam kvárila nejaká choroba a ja si myslím, že ta ti spustila to ochorenie, ale to je len moj názor, nič viac. myslím si to na základe faktu,že už vedci skumali, či očkovanie sposobuje autoimunitu a vyvrátili to, naopak autoimunitu sposobuju niektore vírusy a bakterie.
@adsumus Presne tak. Je to len tvoj nazor. V mojom pripade je infektolog potvrdene, ze je vylucene, ze moj organizmus prekonal taku zavaznu infekciu, o ktorej by som nevedela a po ktorej by sa mi uplne vsetky zapalove markery dostali do normalnych az nizkych hodnot bez medikamentoznej liecby. Co ale nevies a japonski vedci to dokazali, ake nebezpecne je preockovanie. T.j. opakovane vpravovanie toho isteho antigenu do organizmu. Existuje take nieco ako imunologicka pamat a kazdym dalsim preockovanim je imunitna odpoved silnejsia. Systemova autoimunita je logickym vyustenim tohto nezmyselneho procesu. Kazdou dalsou vakcinou sa riziko zvysuje a kazdy organizmus ma latku nastanenu inde, az sa dzban s vodou rozbije. O pocte mojich vakcinacii tu uz nebudem diskutovat. Boli celkovo 3 za poslednych 8 rokov. Dokazat sa neda len jedno. Pekny vikend )
Studia o tom, kto moze mat riziko autoimunitneho poskodenia po ockovani:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25277820
Zadefinovali 4 skupiny u ktorych moze vzniknut ASIA vyvolana vakcinou
...we defined four groups of individuals who might be susceptible to develop vaccination-induced ASIA: patients with prior post-vaccination autoimmune phenomena, patients with a medical history of autoimmunity, patients with a history of allergic reactions, and individuals who are prone to develop autoimmunity (having a family history of autoimmune diseases; asymptomatic carriers of autoantibodies; carrying certain genetic profiles, etc.).
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26275795
Vaccines, adjuvants and autoimmunity
Autoimmune/autoinflammatory syndrome induced by adjuvants (ASIA syndrome) in commercial sheep.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23579772
prednaska MD Lujana na 4. medz. sympoziu o Vakcinach v Lepzigu, nemecko v aprili 2016
@adsumus budes si stale hust svoje ). Pozri uz aj dve preockovania, ktore sa dokazat daju, su dost. A ani to nebolo celych 8 rokov, 7 rokov aj 3 mesiace. A kazdy organizmus ma svoju schopnost sebaregulacie. Ked uz tak stale vypichujes to jedno nedokazatelne .... Keby mna este raz isiel niekto ockovat, tak mu na mieste paprce dolamem.
@kvieta nasa pediatricka mlcky s nami suhlasila a dokaz je, ze som nebola nahlasena, teda pardon bola v obdobi, ked uz bolo vsetko premlcane, dostacujuci dokaz?
@maciatkolulu Peter tu stále pýta dôkazy, štúdie... tak preto taká nezmyselná poznámka z mojej strany.
A čo sa týka Teba... nie, nepostačuje mi to ako dôkaz. JPP neberiem. Možno si normálne očkovala, len tu robíš "ramená" 😉
@peter952 Ja ti poviem, co mi povedal lekar na dochodku, ktory robil svojho casu primára v Martine, ked som cez neho vybavovala gastro vysetrenie. S nim som vlastne prisla na to, ze moje problemy mohlo spustit ockovanie. On ako lekar mi povedal, ze by sa ockovat nedal.
Druhy pripad: onkolog mojej mamy, kam s nou chodievam na kontroly. Vie o mojich zdravotných problémoch a ked sme boli chvilu sami, lebo aj ja som bola na vysetreni prsnikov u neho, a on mi povedal, ze lekarom usiel, ked ho isli ockovat. Ze to sposobuje autizmus a ine svinstvo. Ma styri deti a ani jedno nedal ockovat.
Prisaham na zdravie mojej mamy teraz, ze tieto dva pripady som si nevymyslela a na vlastne usi pocula od oboch spomínaných lekarov.