icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
adsumus
10. aug 2017

@toskanka niektorí antivaxeri chodia a tvrdia ludom, že akekolvek choroby maju z očkovania, reklama za darmo. plus im predávaju alternatívnu liečbu, netvrdím, že to je tvoj prípad ☹

adsumus
10. aug 2017

@maciatkolulu presne o tom píšem, stat si nemá vynucovať očkovanie, chceš očkuj nehceš neočkuj, stát má podporovať očkovanie benefitmi, pretože je vyhodne pre ludí a ak odskodnovať tak všetko, nielen to, že rodič dobrovolne zaočkuje, ale aj to, že dobrovolne začne užívať homeopatiká alebo vitamín c a ublíži to. zodpovednosť za svoje vyrobky nech nesu všetci.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
10. aug 2017

@peter952 vieš ono nie je v zaujme farma firiem vyrábať vakcíny, ale v zaujme ludí, farma firma zarobí na chorobách viac. len taký pneomokok ked zasiahne tak to ide do desiatok tisíc na liečenie, vakcína stoji odhadujem pár euro.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
10. aug 2017

@peter952 nemusí, si na omyle, očkovanie nie je reálne povinne.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
10. aug 2017

@peter952 z tej slovenskej "pokuty" sa smeju aj deti, tot preveanr tu ukazuje aka je nízka a nepodstatná. situácia na slovensku nahráva antivaxerom. a tým pádom ohrozuje naše deti.

adsumus
10. aug 2017

@vroni tu sa uvádza, že homeopatikum liek je http://www.boiron.sk/faq2.html

vroni
10. aug 2017

@adsumus, kristova noho!!!!! Si robis srandu? Homeopatikum je taky liek ako vestenie vedna disciplina....

adsumus
10. aug 2017

@vroni no uvádza to jeho vyrobca, tak na mna neutoč.

peter952
Odpoveď bola odstránená
vroni
10. aug 2017

@adsumus, neutocim, som v soku (nie z teba, z obsahu tej stranky)

adsumus
10. aug 2017

@peter952 houbeles, deti ohrozuju hlupáci, lebo hluposť nie je choroba ale aj tak je smrtelná.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
10. aug 2017

@peter952ano všetci su idioti. okrem teba.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
10. aug 2017

@peter952 to je tvoj problém.

peter952
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
10. aug 2017

@peter952 nie je to zlata bana. Keby bola, je dost farmafiriem, ktore by na tom tiez ryzovali. Preco to nerobia? Dokonca by sa zakladali specializovane len na to. Spekulantov je vzdy dost. Vsak ked je to zlata hus, nech znasa, cert ber spotrebitela.

Ale to zaslepeny clovek ako ty nepochopi.

moonlight1210
10. aug 2017

@peter952 meno manazera a firmu, kde robi - dopln to.

Lebo "Povedal jeden manazer" je iba tvoje JPP.

adsumus
10. aug 2017

@peter952 dnes lekári funguju na nete a na nete máš každy leták, takže prepáč,ale ja ti neverím.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
10. aug 2017

@peter952 opakujem ked máš zlu pedinu, je to tvoj problem, stazuj sa na nu, nie na očkovanie. mne moje pediny dali všetky info.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
10. aug 2017

@peter952 až nato, že povinne očkovanie zapadna europa nepozná.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
10. aug 2017

@peter952 to určite.

peter952
Odpoveď bola odstránená
toskanka
10. aug 2017

@adsumus Môj prípad riešiť musia, lebo je taký špecifický, že na SK niet človeka s takou kombináciou laboratórnych výsledkov, že je takmer vylúčené, aby si ich organizmus vedel vykonštruovať sám. Preto aj taká zložitá a komplikovaná diagnostika, ktorá aj tak skončila diagnózou M35.8 ako Iné špecifikované systémové postihnutie spojivového tkaniva. Všetky predošlé diagnózy boli odvolané ako nedokázateľné. A v prípade, že môj prípad nebude uznaný s odôvodnením, že moje AI ochorenie bolo v procese už pred spomínaným očkovaním, zapojíme do procesu vyšetrovania Dohľad nad zdravotnou starostlivosťou, pretože týmto tvrdením by išli proti lekárom, ktorí ešte v decembri tvrdili, že u mňa niet ani náznaku po AI ochorení. V tom prípade napadneme lekárov, ako to, že som už dááááávno nemala zodpovedajúcu liečbu.