(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@maciatkolulu presne o tom píšem, stat si nemá vynucovať očkovanie, chceš očkuj nehceš neočkuj, stát má podporovať očkovanie benefitmi, pretože je vyhodne pre ludí a ak odskodnovať tak všetko, nielen to, že rodič dobrovolne zaočkuje, ale aj to, že dobrovolne začne užívať homeopatiká alebo vitamín c a ublíži to. zodpovednosť za svoje vyrobky nech nesu všetci.
@peter952 nie je to zlata bana. Keby bola, je dost farmafiriem, ktore by na tom tiez ryzovali. Preco to nerobia? Dokonca by sa zakladali specializovane len na to. Spekulantov je vzdy dost. Vsak ked je to zlata hus, nech znasa, cert ber spotrebitela.
Ale to zaslepeny clovek ako ty nepochopi.
@peter952 meno manazera a firmu, kde robi - dopln to.
Lebo "Povedal jeden manazer" je iba tvoje JPP.
@adsumus Môj prípad riešiť musia, lebo je taký špecifický, že na SK niet človeka s takou kombináciou laboratórnych výsledkov, že je takmer vylúčené, aby si ich organizmus vedel vykonštruovať sám. Preto aj taká zložitá a komplikovaná diagnostika, ktorá aj tak skončila diagnózou M35.8 ako Iné špecifikované systémové postihnutie spojivového tkaniva. Všetky predošlé diagnózy boli odvolané ako nedokázateľné. A v prípade, že môj prípad nebude uznaný s odôvodnením, že moje AI ochorenie bolo v procese už pred spomínaným očkovaním, zapojíme do procesu vyšetrovania Dohľad nad zdravotnou starostlivosťou, pretože týmto tvrdením by išli proti lekárom, ktorí ešte v decembri tvrdili, že u mňa niet ani náznaku po AI ochorení. V tom prípade napadneme lekárov, ako to, že som už dááááávno nemala zodpovedajúcu liečbu.

@toskanka niektorí antivaxeri chodia a tvrdia ludom, že akekolvek choroby maju z očkovania, reklama za darmo. plus im predávaju alternatívnu liečbu, netvrdím, že to je tvoj prípad ☹