icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
adsumus
14. dec 2017

@evittam možeš doložiť zdroj o nestabilnej vakcíne? celkomby ma zaujímalo, kde si to nabrala, dakujem.

evittam
14. dec 2017

@adsumus Bolo to v správach. Dohladaj si.

tin007
14. dec 2017

http://www.tvnoviny.sk/domace/1898845_nakazili-...

Tu je odpoved na to, ze som si dovolila uviest, ze s najvacsou pravdepodobnostou bol muz (ten prvy nakazeny) ockovany.

evittam
14. dec 2017

@adsumus A o zdroj ziadaj tych co to "vypustili" .....Mna to len pobavilo. Museli priznať, že boli očkovaní tak museli aj niečo vymyslieť preco chorobu dostali....ked mame také bezpečné a nevyhnutne vakcíny.

adsumus
14. dec 2017

@evittam ok, to je pochopitelné, v zahraničí bežne preočkuju ludí očkovaných pred rokom 1980, u nás sa zatial šetrí, sama som sa chcela preočkovať mmr, ale moja doki to odmietla, asi sa to bude teraz už meniť. kedže chorý na osypky stojí viac ako vakcína a možno nie, uvidíme.

adsumus
14. dec 2017

@evittam a prečo by muselu priznať? ved lekári a farmafirmy všetko taja a iba ultra inteligentní ludia, ktorí sučastne predávaju neočkujucim vysávače vzduchu su schopní tieto klamstvá prehliadnuť, nie dokázať.

tin007
14. dec 2017

Muz, ktory ma 35 rokov sa narodil v 1982, muz vo veku 39 r. sa narodil v 1978. Od r. 1977 sa ockovalo proti osypkam dvojdavkovo (dostavali ich deti, takze obaja spadaju do kategorie, kde dostali 2 davky.

Treba si pozriet trochu historiu ockovania na Slovensku (resp. Ceskoslovenska)

evittam
14. dec 2017

@adsumus Tvoj názor a presvedčenie ti neberiem. A btw.si nejak mimo diskusiu.

eva8
14. dec 2017

@adsumus čo sú vysávače vzduchu?

maciatkolulu
14. dec 2017

@evittam som zvedava, co bude o 10 - 20 rokov, naco sa budu vyhovarat, ze pitku, preco ta, ci ona vakcina urobila viac skody ako uzitku, skladovanie.....ach jaj

evittam
14. dec 2017

@maciatkolulu Tak museli dat info,ze boli očkovaní a teraz co povedať "oveckam"?! Prečo dostali chorobu keď boli očkovaní? Ved ju dostat nemali?!....Treba napísať mail p.Kristufkovej,ze čo poradí...

adsumus
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
14. dec 2017

@peter952 váž slová peter, nikoho som za blázna neoznačila, ani dokonca teba. napísala som to, čo je pravda, začo odškodnuju v usa v suvislosti s očkovaním, tebe sa to podarilo skopírovať, ešte sa skus zamyslieť nad tým. držím palce, hlavne kvoli tým drobcom, ktorí zostanu neočkovaní a nechránení kvoli tomu, že ty si nevieš dať dve a dve dokopy.

adsumus
14. dec 2017

@peter952 čo keby ty si preposlal studie, že očkovanie sposobuje autoimunitu. vieš potom by sme už nikto neočkovali, dostaneš nobelovu cenu.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
14. dec 2017

@peter952 čo keby ty si preposlal studie, že očkovanie sposobuje autoimunitu. vieš potom by sme už nikto neočkovali, dostaneš nobelovu cenu.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
14. dec 2017

@peter952 no dodal si porušenie pravidiel, nemáš právo dávať osobne informácie iných ludi, daj tu tvoj mudry ksicht, ale nato nemáš gule, že? radšej dáš ženu, ty, kuko.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
14. dec 2017

ale mna to napríklad zaujíma, čo za odborníka ma silou mocou odhovára od očkovania, svoj ksichtík ale nedáš, dáš naopak tvár lekára, aby na neho utočili.

adsumus
14. dec 2017

@peter952 ale kde tu daj svoju tvár ako dávaš iných nikto to schvalovať nebude, ty hrdina.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
14. dec 2017

@peter952 mna zaujíma, prečo svoju identitu tajíš a identitu iných ludí dávaš na verejnosť.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
14. dec 2017

@peter952 teraz hned možeš dať tuná svoju foto ako si dal kristufkovu. páči sa som zvedavá kto tak velmi chceš dobre mojmu dieťatu či možno až tak velmi nie?

adsumus
14. dec 2017

smelo peter dávaš foto cudzích žien, daj foto seba rovnako hrdinsky

peter952
Odpoveď bola odstránená
eva8
14. dec 2017

téma sa mení na zoznamku? Daj foto a pod.... Však protiklady sa vraj priťahujú - antivax a vax....