(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
treba si uvedomit, ze pridavanie akychkolvek ilustracnych fotiek (tzn. nezachytavajucich nieco konkretne ohladne ockovania ci chorob) je irelevantne. ze sem niekto opakovane prida foto Kristufkovej, smrtiek, alebo placuceho dietata, ktore zaockoval zly ujo doktor, nijako neovplyvni ludi, aby sa dali ci nedali zaockovat 😉
našla som toto:
"Imunita po prekonaní osýpok je celoživotná, po očkovaní dlhodobá.
Ako som už predtým uviedol, pri očkovaní po prvej dávke očkovacej látky sa vytvára 93% imunita a po druhej dávke 97%"
https://najmama.aktuality.sk/clanok/249885/osyp...
Čiže tí, čo sa nakazili ()2xočkovaní) majú podľa vyššieuvedeného smolu a spadajú do tých zvyšných 3%
@lenadka Ako som uz napisala-foto tu mam. A nie,nemam sa za čo hanbit. A aky máš problém s mojimi komentármi? Osoba tu žiada od niekoho identitu a fotky a sama sa schováva za "obyčajnú matku"....Ako som už napísala-ak žiada niekto nieco podobne nech zacne od seba. To je všetko. Na to som reagovala.
bolo by super ak by sa prestalo klamať tuná, ja som od petra foto nežiadala, mne je jeho alebo ake foto tu dá ukradnté, mna zaujímalo, či ak dáva identitu iných ludí do diskusie o očkovaní s urážlivými komentmi na ich adresu, či je schopný dať aj svoju identitu na verejne lynčovanie, pekne meno adresu, fotografiu, zamestnanie tak ako to on robí iným ludom.
@adsumus nežiadala, to je oravda, žiada sa inak. Urážlivo si ju priam vynútila.
I ja stále považujem očkovanie za kolektívnu ochranu. v súčasnom "štádiu" spoločnosti. Len ako som písala, treba pred očkovaním dôkladné vyšetrenie (aj genetické ak tá cukrovka je overená ako dôsledok) No obávam sa, že po zistení prdispozícii nk určitým chorobám by sa nezaočkovalo požadované percento obyvateľstva a strácalo by účel tej kolektívnej ochrany. Moje deti sú očkované
@peter952 to pán doktor nevedel??? "Zistil, že pri určitej genetickej predispozícii ich môže spôsobiť práve očkovanie". Všimni si slovko "môže" to mi pripomína jednu dookola otravne bežiaci reklamu ako pri použití výrobku môžu bradavice zmiznúť. Tak isto to môže spustiť chrípka, stres či prekonanie iného ochorenia, ak to má raz človek geneticky dané je to ako časovaná bomba, niekedy nepomôže nič a aj tak to prepukne.
Pekny prehlad historie ockovania v Ceskoslovensku:
Osypky/spalnicky
- zavedene 1969, druha davka pridana 1975
- nahradenie vakcinou Trivac v 1996
Takze vsetci od 1969 do 1996 ockovani menej ucinnou vakcinou (citujem odbornikov, ktori sa vcera vyjadrovali k faktu, ze obaja dospeli muzi s osypkami boli ockovani).
@peter952 a niekde som čítala článok o štúdií toho typu cukrovky a zatiaľ je to v štádiu že štúdia sa robí, ale je predpoklad, že ak matka prekonala určitý druh virózy (bol tam presne uvedený vírus len do už nepamätám ktorý) v tehotenstve deti ochoreli na cukrovku prvého typu. Nemám čas ti to hľadať lebo s deťmi pečieme vianočné pečivo práve, ale myslím že si ujo Google to nájde 😋

Nemôžu byť tie nosiče osýpok nejakon zmutované, t.j. akosi sa obrnili voči vakcínam a našli si svoju vlstnú cestičku. Som úplný laik, preto takto zuvažujem