(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
No deaths or permanent sequelae were reported in a published post-marketing surveillance study in Finland involving 1.5 million children and adults who were vaccinated with M-M-R
II during 1982 to 1993.{61}
Ziadne umrtie alebo permanentný následok u 1,5 miliona očkovaných detí a dospelých za desať rokov očkovania vo fínsku, tak kde su tie vážne ťažke poškodenia o ktorých tu fabuluješ?
Peltola, H.; et al: The elimination of indigenous measles, mumps, and rubella from Finland by a 12-year, two dose vaccination program. N. Engl. J. Med. 331:1397-1402, 1994.
Takže rpečo máme podla teba nechávať detí bez ochrany vystavene ťažkým následkom po chorobe, zápalom mozgu, pluc, umrtiu?
každý liek má vedľajšie účinky.
@peter952 ja som sa ťa normálne, slušne pýtala ako človek človeka ako matka ktoru presviedčaš, že si nemá očkovať dieťa odkial berieš tie mudrosti, čo tu dookola prezentuješ, dáš odkaz na leták a tam nič take nie je ako ty tvrdíš, tak čo si mám o tvojich informáciach myslieť? bludy nič viac.
@peter952 ty prepošli že si nemáme očkovať deti a prečo, ja som už preposlala, očkovanie je bezpečne a učinne. a možem preopsielať stále dokola, lebo ty ine nevieš len omielať to iste bez akýchkolvek dokazov a vnucovať svoj nepodložený názor za kazdu cenu.
@peter952teraz som ti dala desiatky studii v ktorých su miliony deti a ticíce vedcov, všetci klamu, len tvoje obrázočky hovoria pravdu a preto necháme deti zomierať na choroby, že? lebo ty máš obrázky
Aj chripka zial stale zabija https://www.theguardian.com/society/2018/jan/25...
Neočkovaný chlapík v austrálii hospitalizovaný v kritickom stave kvoli záškrtu.
@lauritka ale vraj v uk je zaočkovanosť proti chrípke vysoká, dokonca aj detí.... Myslím si, že vírusy sú vynaliezavé, mutujú sa, aby prežili...... Každé úmrtie je smutné.....
Otázne je, prečo sa mutujú prevažne vírusy chrípky a nie napr. osýpok a pod..... Alebo tieto osýpky sú iné, ako proti ktorým sa očkuje?