(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
Prispievatelia, zaujíma ma naozaj, kto je za očkovanie detí proti chrípke a prečo? Poprípade od akého veku by bolo vhodné očkovať? Ja som proti takémuto očkovaniu detí.
Ahojte, zaujima ma ci tu je niekto, kto neockoval deti a nakoniec sa rozhodol ich zaockovat v starsom veku napr. po 3r. zivota..ak tu niekto taky je, zaujimal by ma postup, lebo mne vsade hovoria inak. Kludne aj do SS. Dakujem🙂
@mahalo ono zavisi aj proti comu, starsie dieta bude mat inu schemu ockovania a aj ine vakciny, neviem teda, co konkretne ti hovoria inak
Ako sorry..nas ociernujes Peter .ze sme plateni farmamafiou.ale ze ty tu davas pomaly 24 hodin non stop tuto "uzasnu" av propagandu.to nikomu nevadi...👿👿👿 zorganizuuj uz nejake hnutie a chodte do ulic.od pc je kazdy hrdina.
@peter952 mne proste nejde do hlavy, ze v dnesnom prechemizovanom svete, plnom polotovarov, cukru, vyprazania, umelych hnojiv, pesticidov, potravinovych aditiv, konzerv, plastov, exhalatov, smogu, cigaretoveho dymu, vsadepritomnej a cely den zapnutej elektroniky, mobilov, pocitacov, tristvrtiny prepravy autom, minima pesieho pohybu, fyzickej aktivity, pobytu v prirode, otuzovania... za takmer vsetky choroby moze ockovanie 🙄
a predsa napíšem. Zaujala ma súvislosť medzi výskytom SM a očkovaním proti hepatitíde B.
Našla som k tomu toto:
http://rizikaockovania.sk/dok/vran/Hep-B_hazard...
„Patológie, ktoré sú bežné
pre infekcie vírusom hepatitídy B, sú rovnakými typmi symptómov, aké sú
spojené tak so starou vakcínou derivovanou z plazmy, ako aj novou kvasinkovo
derivovanou rekombinantnou vakcínou proti hepatitíde B. Zahŕňajú syndró
my typu reumatoidnej artritídy, očnej neuritídy, symptómy podobné
skleróze multiplex, demyelinačné ochorenia a škálu cievnych ochorení
a syndróm chronickej únavy.“ Dr. Dunbar hlási, že „nachádzame 3 základné
kategórie nežiadúcich reakcií. Keď sa pozriete na správy publikované v literatúre,
máme tu väčšinu symptómov neurologického typu,
reumatické /reumatologické, autoimúnne typy symptómov a škálu
iných – cievnych atď.“
pokračovanie:
" „deti do 14 rokov majú 3× väčšie riziko
nežiadúcich účinkov – vrátane smrti – po očkovaní vakcínou proti
hepatitíde B, než riziko nakazenia samotnou chorobou.“ Kým kanadské
štatistiky o nežiadúcich účinkoch vakcíny sú skromné, systém hlásenia
nežiadúcich účinkov VAERS v Spojených Štátoch poskytuje nasledovné
štatistiky. "
S týmto súhlasím - načo očkovať, keď hepatitída bola tak málo v danom "regióne" rozšírená?
a asi táto veta zo skrípt, na ktorú som sa pýtala:
"Pri niektorých infekciách však protilátky proti vírusovým proteínom môžu pôsobiť imunopatologicky.... Podobný účinok preformovaných
antivírusových protilátok sa popisoval po následnej infekcii vírusom osýpok ako aj po neskoršej infekcii divokým vírusom morbíl pacienta očkovaného starším typom živej vakcíny proti morbilám."
má súvislosť s vetou z linku, ktorý som udala:
"..., koľko ochorení nastalo priamo dôsledkom
očkovania. Viaceré vakcíny dokážu vyvolať ochorenie (TBC, polio,
osýpky) alebo jeho príznaky (čierny kašeľ, tetanus, hepatitída 😎.
Navyše, aj vypuknutie prirodzeného ochorenia môže byť zapríčinené
v skutočnosti očkovaním, kvôli efektu negatívnej fázy (potlačeniu
imunity)."
cca "Pri niektorých infekciách však protilátky proti vírusovým proteínom môžu pôsobiť imunopatologicky.... " = cca "Navyše, aj vypuknutie prirodzeného ochorenia môže byť zapríčinené
v skutočnosti očkovaním, kvôli efektu negatívnej fázy (potlačeniu
imunity)."
@didi35 aj male dieta moze byt precukrovane a prechemizovane, nesie si “zataz” svojich rodicov a prostredia uz od pocatia, casto nie je ani pocate prirodzene alebo je tehotenstvo udrziavane umelo, maloktora zena sa vzda v tehotenstve farbenia vlasov, mobilneho telefonu, pomlcim o tych, co vypaluju zobaky, netreba opomenut ani volnopredajne lieky, vitaminove doplnky, stravu a uz sa to vezie a dieta este nie je ani na svete
@didi35 nuz, uz pri 9mesacnom vyvoji v maternici ide kopa veci cez placentu...
len tak mi napadla ista skupina chem.latok - ftalatov, o ktorych som citala, ze boli detegovane v pupocnikovej krvi, tzn.sa dostali do krvi dietata od matky. zadam nazov do googlu - a skoro mi oci vypadli
The role of phthalate esters in autism development: A systematic review. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27567353
Autistic features linked to prenatal exposure to commonly found fire retardants, phthalates https://www.sciencedaily.com/releases/2015/03/1...

@tin007
ešte predtým bolo písané:
To byl můj svět — dokonce ani můj zájem o homeopatii nenarušil mé nadšení pro očkování. Nejhlouběji, jak jsem byla schopná na věc nahlížet, bylo to, že se jedná vždy o ten samý proces — dát malou dávku něčeho a to vás učiní imunním, — žádný konflikt.
Tak co se stalo?
V roce 1994 probíhala očkovací kampaň proti spalničkám a zarděnkám, v níž bylo naočkováno 7 milionů dětí školního věku proti spalničkám a zarděnkám. Hlavní hygienik zaslal dopis všem praktickým lékařům, lékárníkům, hlavním sestrám a dalším zdravotním zaměstnancům, oznamujíce, že se blíží epidemie spalniček.
Důkazy pro příchod epidemie nebyly v té době zveřejněny. Později se zdálo, že předpověď byla založena na komplikovaném matematickém modelu, tudíž je možné, že by k epidemii vůbec nedošlo.
Bylo nám řečeno: „Všichni, kdo měli pouze jednu dávku této vakcíny, nebudou nevyhnutelně chráněni, až epidemie přijde. Takže potřebují ještě jednu.“ ….„No, to je OK,“ pomyslela jsem si, „protože víme, že žádná vakcína není 100% účinná.“
Výstražné znamení: Nyní potřebujeme až tři dávky MMR vakcíny?
Opravdu mě znepokojilo, když oznámili, že dokonce i ti, kdo již měli dvě dávky vakcíny proti spalničkám, nebudou bezpodmínečně chráněni, kdyby se objevila epidemie, a že potřebují třetí dávku.
Možná si to nepamatujete, ale v té době bylo v očkovacím kalendáři pouze jedno očkování proti spalničkám. Byla to živá virová vakcína, takže to bylo jako kontakt s divokým virem, jen virus byl lehce pozměněn, aby byl bezpečnější a vyvolal imunitu. Od té doby byla samozřejmě přidána druhá dávka v předškolním věku, protože jedna dávka nestačila, ale v té době byla pouze
„jedna injekce na celý život.“ (!!!!!)
http://www.consciousrebels.com/lekarka-zvitezil...