(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
Nejak to tu cele prestalo byt roztomile a nevdojak som k tomu asi prispela. Chcem aby raketo diskusie existovali, napriek dezinformaciam co sa v nich zjavuju a chcem byt trpezliva. Ja som sa napriklad vcera hadala s lekarkou a NEMALA SOM PRAVDU ako sa neskor ukazalo, pri dodatocnom googleni. Nastastie to bola trpezliva osoba a ja som sa sice strapnila, ale ujasnila som si nieco a zbavilo ma to jednej konkretnej obavy. (To nebolo o ockovani, bola to detska koziarka).
Zufalstvo antivax matky, ktorej dieťa sa dá v 19 zaočkovať nemá hraníc. Podobne zmýšlajuci mumáci dievčinke želaju samozrejme aby utrpela akesi nežiaduce učinky, ked sa necháva dobrovolne otráviť aj napriek matkinej celoživotnej snahe.
Zaujímave su aj komenty ludí, v akom svete to žijeme, ked deti musia robiť zodpovedne rozhodnutia, lebo ich rodičia su imbecili, je jedným z nich. tiež názor.
ešte som zabudla lieky proti hiv tiež podla teba nie su ok
@peter952 peter952
•
Dnes o 14:03
@adsumus nuz niedy si majstri pocinaju profesionalne a niekedy sa spravaju ako alchymisti. Inymi slovami, niekdy skladatel skomponuje majstrovske dielo a niekdy hodi noty do kosa...
adsumus
•
Dnes o 14:10
@peter952 no ved špecifikuj prečo su atb profesionálne a očkovanie nie. lebo synček pochorel?
peter952
•
Dnes o 14:15
@adsumus lebo zdravotne poskodenia po ATB nie su zbavene pravnej zodpovednosti ako vakcinacia.
adsumus
•
Dnes o 14:17
@peter952 poprosím ako nie su atb zbavene zodpovednosti? možem dostať odškodnenie ked moje dieťa po atb zostane autisticke?
kedže prebiehaš z diskusie do diskusie

@soldi ludia utekaju k alternatíve ale ked ide do tuheho tak ti alternatíva nepomôže, alternatíva navyše zodpovednosť nenesie, vyinkasuje za cukrovú vodu a tradá, rob si čo chceš ani sťažovať sa nemáš kde. a naši lekári su len odrazom našej spoločnosti, neznamená, že sa netreba očkovať, práve naopak.