icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
adsumus
3. mar 2018

@soldi ludia utekaju k alternatíve ale ked ide do tuheho tak ti alternatíva nepomôže, alternatíva navyše zodpovednosť nenesie, vyinkasuje za cukrovú vodu a tradá, rob si čo chceš ani sťažovať sa nemáš kde. a naši lekári su len odrazom našej spoločnosti, neznamená, že sa netreba očkovať, práve naopak.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. mar 2018

@peter952 zasa ti mám posielať to iste? máš niečo s pameťou?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. mar 2018

@peter952 problémy s pameťou, stáva sa,nevadí, život ide dalej.

bb6
3. mar 2018

Nejak to tu cele prestalo byt roztomile a nevdojak som k tomu asi prispela. Chcem aby raketo diskusie existovali, napriek dezinformaciam co sa v nich zjavuju a chcem byt trpezliva. Ja som sa napriklad vcera hadala s lekarkou a NEMALA SOM PRAVDU ako sa neskor ukazalo, pri dodatocnom googleni. Nastastie to bola trpezliva osoba a ja som sa sice strapnila, ale ujasnila som si nieco a zbavilo ma to jednej konkretnej obavy. (To nebolo o ockovani, bola to detska koziarka).

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. mar 2018

@peter952 ty si odpovede na svoje otázky dostal, možno si nepametáš, možno nečítaš, čo keby si začal odpovedať ty, reprezentuješ tu neočkujucich rodičov, nie vo velmi dobrom svetle. už mnohí z nich dávaju od teba ruky preč. možno si časom uvedomia viac.

adsumus
3. mar 2018

Zufalstvo antivax matky, ktorej dieťa sa dá v 19 zaočkovať nemá hraníc. Podobne zmýšlajuci mumáci dievčinke želaju samozrejme aby utrpela akesi nežiaduce učinky, ked sa necháva dobrovolne otráviť aj napriek matkinej celoživotnej snahe.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-54517...

adsumus
3. mar 2018

Zaujímave su aj komenty ludí, v akom svete to žijeme, ked deti musia robiť zodpovedne rozhodnutia, lebo ich rodičia su imbecili, je jedným z nich. tiež názor.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. mar 2018

@peter952 neprosíš troluješ, aj napriek odpovediam sa pýtaš to iste. na oplátku na otázky neodpovedáš, prečo chodíš so synom k ludom, ktorých opakovane hrubo verejne napádaš?

adsumus
3. mar 2018

@peter952 a velmi sa čudujem, že dávaš dieťaťu atb, čítal si si príbalový leták, poruchy krvotvorby..... odrazu už nevadí? ked dieťa niečo bolí a trpí tak už je farmafirma použitelná?

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. mar 2018

@peter952 ty kludne využívaj čo chceš len mna zaráža, prečo atb ok a inzulín a lieky proti hiv a diabetu nie, vychádza mi, že ked ti horí pod zadkom všetko ok, vtedy nie si kritiik.

adsumus
3. mar 2018

@peter952 link som preposlala, teraz ty napíš prečo je užívanie atb ok a inzulínu nie alebo očkovanie. nepísal si, že si syna sadroval dal si mu produtky farma firmy, smiešna figurka ako ťa označuju neočkujuce matky.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. mar 2018

@peter952 prečítaj si prosím ťa čo ti ludia odpovedaju a odpovedaj sám, prečo ked burcuješ ludí proti farmaceutickemu priemyslu, dávaš synovi antibiotiká, samozrejme máš na to právo nikto ti to neberie, ale nemáš pocit, že ludí klameš, ked vodu kážeš a víno piješ?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. mar 2018

@peter952 kludne nám vysvetli, prečo atb od farma firmy su ok ale očkovanie a inzulín nie, lebo tvoj drobec ich potreboval?

adsumus
3. mar 2018

ešte som zabudla lieky proti hiv tiež podla teba nie su ok

peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
3. mar 2018
adsumus
3. mar 2018

@peter952 peter952

Dnes o 14:03
@adsumus nuz niedy si majstri pocinaju profesionalne a niekedy sa spravaju ako alchymisti. Inymi slovami, niekdy skladatel skomponuje majstrovske dielo a niekdy hodi noty do kosa...
adsumus

Dnes o 14:10
@peter952 no ved špecifikuj prečo su atb profesionálne a očkovanie nie. lebo synček pochorel?
peter952

Dnes o 14:15
@adsumus lebo zdravotne poskodenia po ATB nie su zbavene pravnej zodpovednosti ako vakcinacia.
adsumus

Dnes o 14:17
@peter952 poprosím ako nie su atb zbavene zodpovednosti? možem dostať odškodnenie ked moje dieťa po atb zostane autisticke?

adsumus
3. mar 2018

kedže prebiehaš z diskusie do diskusie

peter952
Odpoveď bola odstránená