(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@teegreen budme realisti, pri tom vsetkom, co sa dnes dostava do ludskeho tela, je obvinovat jednu latku alebo jeden proces (ockovanie) zo zapricinenia nejakej diagnozy dost na vratkych nohach.
ale to len k Petrovym neustale sa opakujucim obrazkom so vsetkymi diagnozami, ktore ma sposobovat ockovanie. ze korelaciu mozes potvrdit, ci naopak vyvratit, uz takmer hocicoho s hocicim.
@teegreen No ja nechcem nic zlahcovat a vobec netvrdim, ze ockovanie nie je vyzva pre organizmus, ktora moze mat aj neziaduce ucinky...
Ale na druhej strane podla mna nie je fer tvrdit, ze ockovanie potom plosne sposobi to more chorob (uvadzane istymi obrazkami). Lebo v dnesnej dobe sme, zial, vystaveni kazdodennej zaplave chemickych podnetov pre organizmus z roznych zdrojov - plasty, fajcenie, exhalaty z aut, priemyslu, vyprazanie, pesticidy... takze by rozhodne neprehliadala ani ich vplyv.
@teegreen ked chceš tlačiť na niekoho a pushuješ aj iných do toho, mala by si najprv hádam poskytnuť matkám dokazy ktoré vylučia čo tvrdia vedci a lekári, že očkovanie je bezpečne a učinne, zatial tu len urážaš, nadávaš a staršíš ludí ktorí sa očkuju že pokapu z očkovania. a oni nie a nie pokapať. takže čo ked sa mýliš vo svojich tvrdeniach a zastávaš nesprávnu vec?
@teegreen ako tá vakcína poškodila dieťa, ktorí lekári to potvrdili? nehnevej sa ale dávať foto cudzích detí na internet ako obeť očkovania je cez, už to robili antivaxeri vela krát, neskor sa vždy ukázalo, že dieťa bolo poškodene chorobou alebo s okčovanímnemalo nič spoločne toto su velmi vážne veci, lebo sa dotýkaju sukromia detí, ich zdravotneho stavu. k otázkam sa mi vyjadri, dakujem.
žasnem kde všade sa napchá antivax propaganda, obec malatiná dezinformuje občanov o očkovaní
http://www.malatina.sk/index.php?option=com_con...
vakcíny idu do krvneho riešišťa, choroby potlačila čerstvá strava, hiv virus rozšírilo očkovanie, patogeny zavedene priamo do krvného riešičta vyvolávaju infekčne choroby, detske choroby su super, poslinuju imunitu, očkujuci su pripravení obetovať kohosi v prospech stáda, myslia si, že príroda je nedokonalá, okčovanie spsoobuje rakovinu a tak dalej príšerný článok plný klamstiev.
V rokoch 2009 az 2010 program v Usa na odskodnovanie poskodeni zdravia nasledkom vakcin zamietol skoro 5000 zalob .odskodnenie len v 2 pripadoch aani tam nebola dokazana pricinna suvislost.ze vakciny sposobuju autizmus...
https://www.skepticalraptor.com/skepticalraptor...
"In 2009-2010 the NVICP handed down six decisions in six test cases chosen by a steering committee representing over 5,000 cases in which claimants claimed vaccines caused their child’s autism. Two of the cases were appealed to the United States Court of Federal Claims and then to federal circuit courts. As the decision in this case explains, “All told, the 11 lengthy written rulings by the special masters, the judges of the U.S. Court of Federal Claims, and the panels of the U.S. Court of Appeals for the Federal Circuit unanimously rejected the petitioners’ claims, finding no persuasive evidence that either the MMR vaccine or thimerosal-containing vaccines could contribute in any way to the causation of autism.”
@adsumus aaaaaaaaaaaaaaa, to co ma byt??? 😨 v tej Malatinej niekomu fakt hrabe 😨
super clanok so super dokazmi, ako vzdy 😎
ale nech mi niekto nehovori, ze jeden clovek so selskym rozumom moze zozrat TAKETO tvrdenia!!!???
"Obezita postihuje takmer pätinu detí, čo je trojnásobok oproti roku 1980.......
Objavili sa znovu nedostatky vo výžive detí, ktoré v USA už neboli počas desaťročí, alebo tie, ktoré boli, stále pretrvávajú.
Čo sa stalo? Mnohí tvrdia, že čiastočne to má na svedomí aj rozšírené a agresívne očkovanie."
ja sa asi pos...m 😅 😂 jasne, aj to ma svedomi pockovanie, a nie zradlo same polotovary, chipsy, megadavky vsadepritomneho cukru, decka jediace ako drevorubaci a sediace na riti cele dni pred pocitacmi a vsade rozvazane autami...
@teegreen ja žiadnu realitu netutlem!!!!! ved sa ťa pýtam na detaily, akí lekári uznali, že dieťa je poškodene z očkovania a ako je poškodene, normálnemu človeku foto nestačí, pretože jednak dieťaťu može byť čokolvek a jednak antivax pravidlene zneužíva foto detí na širenie strachu bez reálneho základu. a skus prestať kydať špinu na iných ludí a krivo ich obvinovať ako to robíš mne.
@bmuller podla mna to zožere kde kto, článok može byť plný klamstiev ale je tam jedna dve veci ktoré ta oslovia a už si tam, namotaná. a bohužial na slovenskom vebe je málo ludí ktorí čelia antivax propagande, ja to považujem za vopred prehratu vec, ludia sa uvedomia až ked budeme čeliť epidemiam. už im začíname čeliť. neviem kolko ludských životov bude stáť tento omyl.
Kto chce da ockovat a kto nechce tak neda a je ro vyriesene

@teegreen to dieťa nevieme čo sa mu stalo a ani nič viac, tvoje vyhlásenie, že bolo poškodene vakcínami, jednoducho nestačí, hlavne ked uvažuješ napriek tomu, že si rada kopneš, že ten druhý je hlupák nevedomý to stačí akurát na vyvolanie hysteria a paniky u niektorých žien, navyše ked odmietaš uviesť detaily. ale to tak býva s odmietačmi očkovania, ked sa dotazuješ viac, tak bud ta vyhodia zo skupiny alebo dourážaju, zvyčajne aj aj alebo ti daju nesplnitelnu ulohu, hladaj matku alebo čítaj sto kníh od elekovej. alebo tým len zakrývaju, že sami nevedia
@teegreen ale mna naozaj zaujíma ten prípad akurát, že neviem o nom nič, ty si dala akurát obrázok choreho dieťaaťa a to je všetko, som vydesená na smrť ako všetci, čo ho videli, ale dalšie info nedávaš, neviem prečo. práve preto ti neverím, uprimný človek nemá čo skrývať, ty udaje tajíš.
@teegreen ja nemám ako matke napísať kedže neviem kto to je, rovnako ako nemám ako kontaktovať lekárov o ktorých tvrdíš, že uznali, že dieťa je poškodene z očkovania, takže moj strach, ktorý si vyvolala, je neopodstatnený, nemám informácie, mám sa báť? čoho? už nie sme deti, že sa bojíme duchov.