(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
vedomosti typu, že virus hiv je neskodný 😉
@teegreen a z kade? z google
@adsumus hahaha asi tak ;D
@peter952 ale stale si nepovedal kde v zdravotnictve akoze co konkretne aka pozicia.. aj uprTovacka v nemocnici “pracuje v zdravotnictve”
@teegreen cize ked ta bude treba operovat pojdes do google ?
@teegreen Je len zaujímave ako tu niekto riesi kde pracuje v zdravotníctve ten co ma výhrady voči vakcínam. Taktiez ked napises,ze sa riadis radami lekárov tak potrebuješ mena,adresy,tel.cisla, ich specializaciu a podobne- proste nic nestaci. Ale ked tu uz ista osoba co proti vakcínam nic nemá napise,ze robi v zdravotníctve to už nikoho nezaujima kde a co, podstatne je,ze ma pravdu lebo tvrdi, že robí v zdravotníctve.😁😉
@peter952 Petko, namiesto tychto obrazkov, ktore sem donekonecna postujes, radsej popracuj po veceroch s pani manzelkou na prirastku c. 2 a za par rokov potom pochopis, ze ten cisty, uplne neockovany jedinec, kedze tvoj prirastok c. 1 ockovany je, bude mat takisto ekzem a alergiu, lebo si nesie geneticku zataz od teba a plus zataz prostredia. Budes si moct zaroven spravit konecne svoju porovnavaciu studiu ocko vs. neocko.
@blairgossip ved ked si das spinal, si umrtvena od pasa dole, to sa v pohode podla googla odoperujes, aj videa na youtube su 😂
@teegreen keby sudim podla teba, ty nemas asi ani ruku, ked sa tu ventilujes sustavne
nejakým človekom ktorý si myslí, že hiv nevadi, lebo on ho má, neviem ako nazvať takeho človeka ale ak by nakazil moje dieťa, menovať ho nebudem.