icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
16. mar 2018

vedomosti typu, že virus hiv je neskodný 😉

blairgossip
16. mar 2018

@teegreen a z kade? z google

blairgossip
16. mar 2018

@adsumus hahaha asi tak ;D

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
blairgossip
17. mar 2018

@peter952 ale stale si nepovedal kde v zdravotnictve akoze co konkretne aka pozicia.. aj uprTovacka v nemocnici “pracuje v zdravotnictve”

blairgossip
17. mar 2018

@teegreen cize ked ta bude treba operovat pojdes do google ?

teegreen
Odpoveď bola odstránená
evittam
17. mar 2018

@teegreen Je len zaujímave ako tu niekto riesi kde pracuje v zdravotníctve ten co ma výhrady voči vakcínam. Taktiez ked napises,ze sa riadis radami lekárov tak potrebuješ mena,adresy,tel.cisla, ich specializaciu a podobne- proste nic nestaci. Ale ked tu uz ista osoba co proti vakcínam nic nemá napise,ze robi v zdravotníctve to už nikoho nezaujima kde a co, podstatne je,ze ma pravdu lebo tvrdi, že robí v zdravotníctve.😁😉

senta_sofia
17. mar 2018

@peter952 Petko, namiesto tychto obrazkov, ktore sem donekonecna postujes, radsej popracuj po veceroch s pani manzelkou na prirastku c. 2 a za par rokov potom pochopis, ze ten cisty, uplne neockovany jedinec, kedze tvoj prirastok c. 1 ockovany je, bude mat takisto ekzem a alergiu, lebo si nesie geneticku zataz od teba a plus zataz prostredia. Budes si moct zaroven spravit konecne svoju porovnavaciu studiu ocko vs. neocko.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
17. mar 2018

@blairgossip ved ked si das spinal, si umrtvena od pasa dole, to sa v pohode podla googla odoperujes, aj videa na youtube su 😂

senta_sofia
17. mar 2018

@teegreen keby sudim podla teba, ty nemas asi ani ruku, ked sa tu ventilujes sustavne

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
17. mar 2018

@peter952 ty si zdravotník hiv infikovaný, ktorý neverí, že hiv je škodlivý, prosím ťa kde pracuješ, pre zujímavosť aby si sa nedostal do kontaktu s mojimi blízkymi? a vobec s nikým... kto chce byť infikovaný?

adsumus
17. mar 2018

nejakým človekom ktorý si myslí, že hiv nevadi, lebo on ho má, neviem ako nazvať takeho človeka ale ak by nakazil moje dieťa, menovať ho nebudem.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
18. mar 2018
luxikate
18. mar 2018

@soldi len vdaka ockovaniu umrtnost klesla , na tom nieco bude, a ake neziaduce ucinky ma ockovanie??? Ja som sa doteraz stretla len so zvysenou teplotou, este som nikoho nespoznala kto by mal nejake zavazne reakcie po ockovani.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
18. mar 2018

@peter952 prosím ťa ako vysvetluješ ludom, že si hiv infikovaný a sučastne zdravotník, to sa vylučuje.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
luxikate
18. mar 2018

@peter952 ale mňa usa nezaujima,tam sa odskodnuje aj to,keď niekto zakopne na chodníku a bude odskodneny.No nhl,skôr mám pocit ze tu Bytocne robíte vývinu,a nechoem ako ty keď si zástanca neockovania dáš zaočkovať vlastné dieťa a potom sa ešte zaujimas o pre očkovanie

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
18. mar 2018

@peter952 ty pracujes v zdr.,co ako udrzbar v pivnici,prosim ta neurazaj zdravotnikov.