(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
inak, nevidím nič zlé v tom, keď niekto propaguje čomu verí a je mu za to aj zaplatené
moj názor sa nedá kupiť
@adsumus farma firmy zarabaju na ockovani a nasledne na chronickych ochoreniach, ktore mozu vznikat po ockovani a liecia sa dozivotne. To je moje presvedcenie. A ludia z Venezuely trpia obrovskou biedou, tak osypky nebude jedine ochorenie, ktorym trpia bez ohladu na ockovanie.
@katharines chronicke ochorenia vznikaju na základe uplne iných vecí ako je očkovanie, takže ja antivax chápem a sučastne nech zistuju prečo sme chorí naozaj, nie sme chorí kvoli očkovaniu.
Cez 400 vysetrenych pacientov (t.j. cez 400 podozreni na osypky)
Neočkujcim rodičom zomrelo dieťa na podvýživu, odmietaju lekárov kvoli svojej viere, ludia maju zomierať, ked su slabí, chce to boh, otec nechápe, prečo čelí doživotiu.
@adsumus a co ma nedostatocna vyziva, teda podvyziva, s ockovanim?! Aj minule si tu uviedla, od veci, status o skodlivych latkach z tetovania v suvislosti s neockujucimi rodicmi, akoby boli vsetci neockujuci potetovani. Preco zavadzas?
dnes v rádii hlásili, že sa upustilo od opatrení v Michalovskom okrese. Ráta sa ešte s pár nákazami, ale situácia je pod kontrolou
https://dolnyzemplin.korzar.sme.sk/c/20890989/m...
https://domov.sme.sk/c/20890995/mimoriadnu-situ...
V Michalovciach ústup, problém vo Veľkých Kapušanoch
@katharines ja som nikdy nenapísala, že potetovaní neočkuju, ani že podvýživa výlučne suvisi s neočkovaním, v tomto prípade suvisela, už som čítala obdobne prípady, že mamka, chcela silou mocou kojiť, aj ked sa nedalo, dieťa zomrelo, podla mna, sme prvá generácia, ktorá nežije komunitný život a výlučne ideme podla reklám. niekedy si tetky sadli a pokecali podvečer, že čo a ako a starší poradili mladším, dnes mamka, čo kde prečíta na nete, čím krajšie sa jej prihovoria tým viac im verí alebo ide podla fanatika ako v tomto prípade a potom tu máme umrtia drobcov.
a či budu vedieť dopredu, že su nakazení a infekční, možno pomožu veštecke gule.
@eva8 😂
@katharines neodolala som....
Hospitalizovaný sa určite zlepšili mnohé podmienky; pravidelna strava, kľud na lôžku, vlastná posteľ, sprcha, záchod, nezávadna tečúca voda a pod. Ale kto chce rýpať, tak bude, miesto toho, aby porozmyslal.

@adsumus tak načo sa pýtaš? A tvoju info máš odkiaľ? nie je totiž z mojej 🙂 (nepozdrav mama 👎 - pokým neviem čo to znamená) 🙂