(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@adsumus ten článok z topiek mal nahrať tým, ktorí považujú očkovanie za podstatné. Bohužiaľ, ty absolútne nie si za spoluprácu, stále hľadáš rozdiely miesto styčných bodov.
Tie údaje, keď som ich porovnávala s Topkami - vlastne ukázali, že naozaj bolo najviac chorých vo vekovej skupine, ktorú udával lekár, teda v tom "limite ročníkov", kedy bola najnižšia zaočkovanosť.
Takisto z grafu, ktorý si udala sa dá všetko vyčítať, ty píšeš o farbosleposti.... Teda tak
Miesto vyjadrenia sa k napísanému (nepochopila si ho, inak by si tak nereagovala) dáš mnou absentujúcu info o robení statusu očkovania, či ho neudávam preto, lebo to nepovažujem za dôležité.. Však keby sa nerobil, odkiaľ by sa brali info?
Na to som ti napísala, že za dôležitejšie považujem robenie imunologického profilu od júla. Link som tiež udala, nájdi si, 2 - 3 strany dopredu.
Teda tak
@eva8 kasli na @adsumus ona je niekym platena, nedivila.by som sa,keby to bola jedna z tych farmadebilkov,co chodia do lekarni a k lekarom nahovarat vetami typu: tento liecik je sladucky, deti sa na to budu tesit, ano, nema take ucinky ako jeho predchodca, ale je vyyyyborny. Grciam. Ona ma overene zdroje vzdy,ktore nikdy nekonkretizuje. Nie si povinna jej nic dokazovat. Ona dokaze spochybnit aj oficialnu statistiku,vzdy nieco vyhrabe,aby to vyzeralo,ze len ona vie vsetci ostatni su nevzdelanci.
@adsumus, divim sa,ze clovek taky zbehly v problematike nevie,ze.ide.o mesacnu spravu ruvz.
@zaba22 i mne presne napadlo, ze je to zastupkyna farmafirmy.
jasne ked rodič očkuje a neverí antivax bludom, tak je zaplatený, inak to nemože byť akoby mohlo? miliony rodičov zaplatených po celom svete.
@adsumus nechtiac som zmazala komentár, keď som chcela dopísať. Tak len v krátkosti. Tu nejde o to, že z presvedčenia píšeš o správnosti očkovania, pre mňa je problematický tvoj spôsob komunikácie. Nabehneš, prečo niečo od niekoho kopírujem, následne doplníš akože mnou zámerne vynechanú info z toho zdroja s výčitkou, že vynechávam dôležité info o skúmaní očkovacieho statusu, následne sa pýtaš na zdroj, odkiaľ tú info mám. Kde je tu logika? Však si čerpala z toho istého zdroja akože, teda ten zdroj máš 🙂 Alebo jpp povedala, že tie info boli z netu stiahnuté? A následne rozhovor o ničom. Na také naše príspevky sa naozaj (požičiam si slovné spojenie od teba) dá pozerať ako na kôpku hnoja 🙂 Až na to, že v kôpke hnoja aspoň nejaký proces prebieha 🙂 A tak ako sa ja sama zhovaďujem, zhovaďuješ sa aj ty sama. V tomto sme na tom rovnako 🙂
@adsumus Pekne zaradom tvoje správy pre mňa:
Včera o 18:23
@eva8 čo sa deje že opakuješ tu istu správu miesto tinky?
Včera o 19:37
@eva8 ked kopírujem správu z ofi zdroja, nevynechávam niektoré info, ty ano, neviem prečo.
Včera o 19:45
@eva8 toto ti tam chýba pre uplnosť, neviem ako sa to mohlo stať - udaný prefotený obrázok o očkovacom statuse
Škoda, že obsah,ktorý ti nahrával, ti úplne unikol. Ty sineprišla komunikovať, ale zapárať 🙂
@adsumus a zdroj tvojej info som si pýtala prvá, lebo som ťa napodobnila vetou - poprosím zdroj (ešte som sa aj zamyslela nad množným číslom - poprosíme) keď sa hráme na deti v škôlke 🙂 A neudala si 🙂 tak tak 🙂 Znova mlátime prázdnu slamu - kto z koho? Mňa to nebaví, ale tvoje poznámky už nebudem prehliadať 🙂
Turci upozornuju rodičov neočkujucich, že očkovacie látky neobsahuju žiadne bravčové produkty. Tiež dovod prečo neočkovať.
Ludia utekajuci z venezuely, kde sa neočkuje su zdrojom nákazy osýpkami v brazílii, kde utekaju.
rodičia dieťaťa s oslabeným imunitným systemom žaluju rodičov neočko deti, kvoli ktorým ich drobec nemože navštevovať skolku.
@adsumus nápodobne: nemáš nemáš, nič sa nedeje. to je normálne informovať ludí a nemať zdroj. nová doba.
Z mojej strany sa ale deje, zapárala si s tým, že prečo kopírujem zdroj od neviem koho, teda si vedela o čo sa jedná, doplnila si ho s podozrením, že zámerne vynechávam info. Keď si zistila, že si sa kopla, začala si mudrovať. Darmo vzdycháš, že taká je doba - doba je taká akú ju vytvárajú ľudia. Medzi nimi ty aj ja

@eva8 tynemáš zdroj odkial dávaš informácie?