icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
26. aug 2018

@peter952 no to určite, ale na desenie ludí super správl, ale časuj todlhšie, lebo zachvílu to už nezožerie ani ten najbojazliveší rodič. tuto tvoju propagandu a vymývanie mozgov, bez dokazov, bez ničoho.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
26. aug 2018

@peter952 aký? zatial čo tu je podvod su antivax staršenie a dezinfomrácie.

peter952
Odpoveď bola odstránená
katharines
26. aug 2018

Uz Napoleon ockoval muzov pravymi kiahnami. Naverboval len tych, co prezili.

adsumus
26. aug 2018

@peter952 ano jasne všetci pomreli z očkovania, my sme tu len takí zombíci asi, ty s tvojou teoriou o tom ako kanalizácia zabráni šíreniu infekcíí, lebo akosi dezinfikuje vzduch, a ked príde epidemia, tak vysvetluješ to ako?

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
eva8
Autor odpoveď zmazal
adsumus
27. aug 2018

@peter952 ono ak niekto klame a tu ide podla teba o klamsvo, do ktorého su zapojene miliony ludí, tak to klamstvo sa dá dokazmi vyvrátiť, ale antivax aktivisti, ked dojdu s dokazom, tak musia smutne konštatovať, že okčovanie deťom neubližuje ale ich chráni, takže ono to je postavene na viere, že sa netreba očkovať a treba chorieť a mrieť, lebo to chce boh alebo príroda alebo nejaké energie aby sme v dalšom živote postupili do vyššieho levlu,lebo život je asi počítačová hra, ako som to tu už niekolkokrát ilustrovala. len keby ten človek chorel vylučne tak aby neohrozoval iných, potom by sme sa nemuseli vobec baviť na tuto temu.

adsumus
27. aug 2018
teegreen
Odpoveď bola odstránená
kubko111
27. aug 2018

"V roku 2015 bolo v SR evidovaných 623 kompletných odmietnutí povinného očkovania. Čiastočné odmietnutie, len proti niektorým ochoreniam, bolo zaznamenané v 1131 prípadoch. Nižšia ako 95-% zaočkovanosť sa zistila v rámci základného očkovania proti osýpkam, mumpsu a ružienke v ročníku narodenia 2013 až v piatich krajoch. Pokles zaočkovanosti proti osýpkam, mumpsu a ružienke pod 95-% hranicu znamená hrozbu vzniku epidémií osýpok."

Martina Merková, Úrad verejného zdravotníctva SR, 13. marca 2016 (TASR)

adsumus
27. aug 2018

@teegreen autoimunita nie je z očkovania, vyvolávaju ju vírusy a bakterie, ktoré sa tvária ako bunky vlastneho tela aby prežili, telo potom začne napádať samo seba, lebo si myslí, že to je nepriateľ.

adsumus
27. aug 2018

napríklad vedci prichádzaju nato, že herpes vírusy su vo vzťahu k alzheimerovej chorobe, to je na zamyslenie, však?

http://outbreaknewstoday.com/alzheimers-disease...

eva8
27. aug 2018

@kubko111 čiže najviac chorých by malo byť 5-ročných. V michalovskom okrese bola údajne zaočkovanosť nad 95%. Kde sa stala chyba? V obci Drahovce nezaznamenali odmietanie očkovania? Žiadne postihy? Prečo? Vari bol potrebný "dôkaz" o šírení osýpok? Alebo sú na vine mamičky z iných okresov, ktoré odmietli očkovanie?
Áno, táto informácia potvrdzuje teóriu, že očkovanie chráni pred epidémiami. Ale nielen očkovanie

adsumus
27. aug 2018

@eva8 čítaj pozorne,čo sa deje, romovia pendluju medzi krajinami a ani boh nevie kto je a kto nie je zaočkovaní, chorobu privliekli nezaočkovaní z uk, a rozšírili v rámci svojej komunity. tak to funguje pri epidemiach všade, plus niekto to schytá aj mimo komunitu.

eva8
27. aug 2018

@adsumus rozšírili ju v svojej komunite - prečo?
S upozorňovaním "čítaj pozorne" ma už, prosím, nerozčuľuj, ty niekedy nevieš ani čo píšeš

adsumus
27. aug 2018

@eva8 asi si nečítala pozorne, čo píšem, romovia pendluju medzi krajinami a nikto netuší, či su alebo nie su očkovaní. na to upozornuju naši lekárí už pár rokov.

evittam
27. aug 2018

@eva8 A ostatní (okrem romov) co pendluju medzi krajinami a nikto nevie ci su alebo nie su očkovaní nikoho nezaujímaju.😁😉

adsumus
27. aug 2018

prečo by nezaujímali, lekári zistuju každeho, kto prenáša choroby, nielen romov, to len nackovia vyberaju jednu národnosť, že je zlá.

eva8
27. aug 2018

@evittam najprv ma zjazdí, keď píšem o pohybe Rómov, potom sa ohradí, že pendlujú. Najprv dá nezmyselný graf a ešte nezmyselnejší koment k nemu, potom význam prekrúti na niečo iné. A mňa opakovane upozorňuje, nech čítam pozorne 🙂 Podľa seba súdim teba
@adsumus preto som citovala tvoje "výroky" na moju adresu, nie preto, že si ssenilná

eva8
27. aug 2018

@adsumus áno a politika v Číne je na vine za stiahnutie vakcín vyrobených v usa a vraj si mi dala aj dôkaz, že i v Rusku boli nejaké chybné vakcíny...

i ja viem písať kraviny, však všetkému na vine sú náckovia... (v Číne sú komunisti)

adsumus
27. aug 2018

@eva8 ty kludne píš o pohybe romov fakty a nikto na teba reagovať nebude, ked píšeš klamstvá tak sa nečuduj.
@eva8 čína stahovala americke vakcíny, to máš odkial zasa?

evittam
27. aug 2018

@eva8 Ako som ti už napisala-zbytocne sa namahas. Ale raz na to prides 😉

eva8
27. aug 2018

@adsumus keď si nepamätáš čo píšeš a začo zjazdíš druhých, tak nepochopíš ani nadsádzku vytvorenú z tvojichh výplodov 🙂 Tú nadsádzku som vytvorila ja, aby si to náhodou nevztiahla na seba

eva8
27. aug 2018

@evittam všade bude ťahať náckov?
pretože som sa sťažovala na jej citoslovcia či častice čo to vlastne bolo?