(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
Uz Napoleon ockoval muzov pravymi kiahnami. Naverboval len tych, co prezili.
@peter952 ono ak niekto klame a tu ide podla teba o klamsvo, do ktorého su zapojene miliony ludí, tak to klamstvo sa dá dokazmi vyvrátiť, ale antivax aktivisti, ked dojdu s dokazom, tak musia smutne konštatovať, že okčovanie deťom neubližuje ale ich chráni, takže ono to je postavene na viere, že sa netreba očkovať a treba chorieť a mrieť, lebo to chce boh alebo príroda alebo nejaké energie aby sme v dalšom živote postupili do vyššieho levlu,lebo život je asi počítačová hra, ako som to tu už niekolkokrát ilustrovala. len keby ten človek chorel vylučne tak aby neohrozoval iných, potom by sme sa nemuseli vobec baviť na tuto temu.
Ako funguje kolektívna imunita.
"V roku 2015 bolo v SR evidovaných 623 kompletných odmietnutí povinného očkovania. Čiastočné odmietnutie, len proti niektorým ochoreniam, bolo zaznamenané v 1131 prípadoch. Nižšia ako 95-% zaočkovanosť sa zistila v rámci základného očkovania proti osýpkam, mumpsu a ružienke v ročníku narodenia 2013 až v piatich krajoch. Pokles zaočkovanosti proti osýpkam, mumpsu a ružienke pod 95-% hranicu znamená hrozbu vzniku epidémií osýpok."
Martina Merková, Úrad verejného zdravotníctva SR, 13. marca 2016 (TASR)
napríklad vedci prichádzaju nato, že herpes vírusy su vo vzťahu k alzheimerovej chorobe, to je na zamyslenie, však?
@kubko111 čiže najviac chorých by malo byť 5-ročných. V michalovskom okrese bola údajne zaočkovanosť nad 95%. Kde sa stala chyba? V obci Drahovce nezaznamenali odmietanie očkovania? Žiadne postihy? Prečo? Vari bol potrebný "dôkaz" o šírení osýpok? Alebo sú na vine mamičky z iných okresov, ktoré odmietli očkovanie?
Áno, táto informácia potvrdzuje teóriu, že očkovanie chráni pred epidémiami. Ale nielen očkovanie
prečo by nezaujímali, lekári zistuju každeho, kto prenáša choroby, nielen romov, to len nackovia vyberaju jednu národnosť, že je zlá.
@evittam najprv ma zjazdí, keď píšem o pohybe Rómov, potom sa ohradí, že pendlujú. Najprv dá nezmyselný graf a ešte nezmyselnejší koment k nemu, potom význam prekrúti na niečo iné. A mňa opakovane upozorňuje, nech čítam pozorne 🙂 Podľa seba súdim teba
@adsumus preto som citovala tvoje "výroky" na moju adresu, nie preto, že si ssenilná