(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
Tu boli matky, ktore si vymysleli, ze im dieta umiera po ockovani. Porucha nejaka, neviem. Pripad Amalka. A dalsie kryli to, ze si zabili dieta trasenim, ockovanim. To su hrozne veci, ktore ma antivax na svedomi, a este sa bude vyhrazat ludom, ktorym to vadi.
Ako napríklad tu v hlavnom prenose ako sa očkuju politici a ako sa verejnosť manipuluje
A to nemusel zdieľať ani antivax....kde je ta ihla?
https://www.facebook.com/tina.easa1/videos/1015...
🤔
@adsumus a na základe čoho ti to mám veriť? Len preto, že niekto tu niečo o sebe napíše, povie, môže a nemusí to byť pravda predsa. Ale môžme hrať takúto hru. Ja som z Trenčína a pracujem v Nemecku ako zdravotná sestra v nemocnici. Je to pravda alebo lož? Som ucitelka a učim deti nemecký jazyk. Možno toto je pravda. Som predavačka a robím v mäsiarstve. No čo z toho je pravda? Jedno druhé tretie, alebo ani jedno. A teraz si to prehod na antivax a provax. Neverím ani jedným ani druhým, používam vlastný rozum a to odporúčam každému nenechať sa tu zmanipulovať ani jednou ani druhou stranou.
@cianna to je manipulacia, ze napisem, ze sa ockujem? Skor mi dojde zmanipulovany clovek, co neveri takej info. Ty fakt tomu neveris? Kludne ma kontaktuj osobne, si z Trencina, strcim ti nos do mojej karty, pripadne, budes pri mne kontrolovat, ci tam bola ihla na buduci rok. Je to desive, ze inteligentni ludia nechapu, kde je pravda.
@adsumus ja som v mojom príspevku nehovorila o tebe, ale o očkovaní o antivax a provax, že obe strany klamú a zavadzaju. To či sa ty ockujes, alebo nie je podľa mňa tvoja osobná vec. Či tu chces alebo nechceš písať o Tom, či si očkovana alebo nie je tiež tvoja osobná vec a právo. Väčšina dospelých bola v detstve očkovana, tak logicky sa dá vychádzať z toho, že aj ty. Ja ale hovorím o zdieľaní proocko a antiocko článkov, veci, o Tom hovorím, že tam si človek nikdy nemôže byť istý, či zdieľa pravdivé alebo klamlivé informácie. Lepšie to už vysvetliť neviem
@cianna ty si si niekedy preverovala informacie antivax, lebo ja ano a na 90% to boli klamstva, plus osobne utoky na ockujucich ako mas moznost vidiet, co robi so mnou antiva guru prevenar. Vyhrazanie. To je desivy obraz skupiny. Nahlasujem to zbytocne, je v poriadku pisat inym, ze sa maju zabit, pripadne, ze pomocje na blizku, ze mam byt tisko.
@adsumus pozri žiješ v demokracii a keď máš ty právo povedať si svoj názor a zdieľať, čo teba zaujima, to rovnaké právo má aj druhý človek. To, že s tým máš problém a považuješ to za zavádzanie, prípadne za klamstvo je tvoj problém a len ty si ho musíš vyriešiť. Ja s očkovanymi ľuďmi problém nemám rovnako ako s neockovanymi. Ja som si to v ml v sebe už poriešila. Čo uznam za vhodné zdieľam, čo nie nezdieľam. Kto chce prečíta si, kto nie neprečíta si.

https://healthimpactnews.com/2017/retroviruses-...
Retroviruses in Vaccines: Are We Altering the Genes of Future Generations in Unknown Ways?