icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
tatko_bebe
29. aug 2013

@alice107 alica neser ma precitaj si este raz co som napisal a kto mi to povedal

tatko_bebe
29. aug 2013

@petot neocakavam servis len odpoved a to je rozdiel

alice107
29. aug 2013

@tatko_bebe v tvojom prispevku nie je ani zmienka o autorovi tej informacie.tak sa pytam este raz.kto ti tuto informaciu poskytol? pretoze ty alebo ten dotycny si uz mal informovat policiu o tomto fakte.nie vypisovat to na nete.
pretoze ak by to bola ozaj pravda,tak su v ohrozeni mnohi obyvatelia SR.
takze ako to je? nesir poplasnu spravu takehoto rozsahu,ak nie si schopny dokazat jej pravost .to je tiez trestny cin.a verim,ze ho nechces pachat. 😉
a na zaver,prosim ,krot sa vo vyrazoch.ja na take v konverzacii nie som zvyknuta.a mala som za to,ze ani ty. 😉

kveta
29. aug 2013

@alice107 Ked tam nie je zmienka o autorovi vyroku, podaj teda trestne oznamenie na neznameho pachatela. 😉

alice107
29. aug 2013

@kveta akonahle mi autor tej spravy odpovie, od koho to ma,oznamim to policii na sk samozrejme.aj s poukazom na zdoj,kde som to citala,cize na mk. 😉

kveta
29. aug 2013

@alice107 Na to nepotrebujes jeho spolupracu.. uz o tom vies... vies kde sa rozhovor konal... mozes konat. 😉

alice107
Odpoveď bola odstránená
kveta
29. aug 2013

@alice107 Oznamovacia povinnost zalezi od miesta pobytu? To som v zakone necitala.. Asi preto, ze je to loz. Pekny den Ti prajem.

alice107
29. aug 2013

@kveta ja som sa k veci uz vyjadrila.takze nechapem,naco tvoj zbytocny nic nehovoriaci komentar .ak chces este o veci debatovat,napis ip.

aristka
29. aug 2013

@mariuskaa toto je omnoho väčšia problematika ,hoď si do googlu absorcia liečiva a určite niečo nájdeš 😉

kreativna
29. aug 2013

už som na nervy z toho čo čítam nielen tu ale aj všeobecne poradte mi niekto ako sa vypnúť a nečítať nerozmýšlať a proste nič ...len žiť a starať sa o dieťa najlepšie ako sa dá, lebo zdá sa mi že čím viac informácií sa mi dostáva za či proti,tým je to horšie a človek ma plnú hlavu a potom sa nesustredí na to podstatné.takže nech sa vám všetkým darí ja skusim pauzu a čo najdlhšiu....pekný zbytok dna

leishmania
29. aug 2013

@kreativna clovek dojde dostadia rozcarovania a potrebuje niekedy vypnut ale netreba zatvorit oci pred otazkami co clovek ma 🙂

mariuskaa
29. aug 2013

@aristka nenašla som to. Staci mi to jednou vetou popisat. Aka je absorbcia. Ja len viem ze oralne podávajú látka ide cez traviaci trakt a vylučuje sa pričom do svalu ostáva v tele.
Ty máš 3 druhy. Vysvetli mi to.

miskap2111
29. aug 2013

@mariuskaa o tom je polovica farmakológie. Čiže dosť rozsiahla téma. Pozri si to napríklad tu: http://www.scribd.com/mobile/doc/122465341

petot
29. aug 2013

@alice107 Opýtaš sa riaditeľstva nemocnice... a čo si od toho sľubuješ?

petot
29. aug 2013

@tatko_bebe Rozumiem.

Pozerám si archív správ, ale za celé prázdniny som našiel jedinú neodpovedanú, zo 4.7. Ak to nie je ona, tak Tvoja otázka k nám možno vôbec nedorazila.

alice107
29. aug 2013

@petot schcem vediet ich stanovisko k veci a aj chcem ich informovat,ze na nete je takato informacia .

aristka
29. aug 2013

@mariuskaa tak ako napísala
@miskap2111 je to rozsiahla téma a nedá sa to len tak jednoducho ,ak si si hodila absorcia liečiva je tam veľa aj odborných článkov ako to liečivo postupuje od aplikácie až po samotnú bunku čím všetkým je to ovplyvnené ,jednoducho celý metabolizmus ,aby sa dosiahla účinná dávka v org.....

tatko_bebe
29. aug 2013

@alice107 vies co alica asi si uplne ale uplne mimo. Za prve ak si pravnik tak vies co je sirenie poplasnej spravy tak nebud smiesna.. za druhe ak mas pocit ze sirim poplasnu spravu je Tvojou povinostou to oznamit prislusnemu PZ SR 😉
Za druhe povedali mi to pocas riesenia priestupku na RUVZ cize ako spravny organ mi nebudu hovorit bludy, cize to riesia a urcite to uz riesi aj PZ SR aj UDZS. Takze si konaj svoju povinnost.
Varujem Ta a Ty to dobre vies ze TZ pamata aj na krive obvinenie v pripade TO 😉 takze smelo do toho. A to co mi povedali mam vo zvukovom zazname, takze je to aj dolozitelne. Ocakavam ze sa mi verejne ospravedlnis za toto naivne krive obvinenie a bububu z brucha

leishmania
29. aug 2013

@tatko_bebe alica je samozvany "pravnik, socialny pracovnik, lekar a.i." Modrehokonika... Udanim sa vyhrazala uz vacerym uzivatelom a celkovo je podla mna nezmysel s nou komunikovat... Podla mna zije v dakom paralelnom svete

anatalia77
29. aug 2013

ako tak čítam,tak tu niektorým už statočne hrabe...

tatko_bebe
29. aug 2013

@leishmania nech je co chce s tym trestnym oznamenim ma dost vytocila, bud nevie o com pise alebo je uplne mimo, nech len ide na tu policiu a poda ho sama a na mna, najlepsie aby sme to mohli potom konkretne riesit ako krive obvinenie+ ujma a poskodzovanie dobreho mena, co na to potom povie vysetrovatel a prokurator 😀 bud sa zasmeju a nic sa konat nebude alebo dotycnu alicu obvinia sami

tatko_bebe
29. aug 2013

@anatalia77 mna so toho nerataj napisal som len fakt a takato reakcia v ramci ockovania 🙄 nemam slov

leishmania
29. aug 2013

@tatko_bebe be je spravne.... Uplne mimo...

anatalia77
29. aug 2013

@tatko_bebe to akože pojde nick alica a udá nicka tatko bebe 😀
je to horšie ako som si myslela 😀

leishmania
29. aug 2013
tatko_bebe
29. aug 2013

ja uz v tejto teme nebudem reagovat na nic len na to co sa tyka ockovania

anatalia77
29. aug 2013

@tatko_bebe slubuješ?? 🙂

bubulka722
29. aug 2013

Všimla som si, že aj po vypoklonkovaní adsumus to tu ide dolu vodou. Prebuďte sa konečne a začnite prosím medzi sebou komunikovať, nie sa donekonečna doťahovať kvôli nezmyslom.
Je tu pár takých čo všetko vedia najlepšie a pasujú sa za odborníkov v každej oblasti. Na tieto indivíduá sa vôbec neoplatí reagovať.

tatko_bebe
29. aug 2013

@anatalia77 ja som tu na nic ine nikdy nereagoval, bubulka ja sa v ziadnej oblasti nepovazujem za cloveka co vs vie, jedine co viem je ze nemam cas zaoberat sa hlupostami