(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@petot neocakavam servis len odpoved a to je rozdiel
@tatko_bebe v tvojom prispevku nie je ani zmienka o autorovi tej informacie.tak sa pytam este raz.kto ti tuto informaciu poskytol? pretoze ty alebo ten dotycny si uz mal informovat policiu o tomto fakte.nie vypisovat to na nete.
pretoze ak by to bola ozaj pravda,tak su v ohrozeni mnohi obyvatelia SR.
takze ako to je? nesir poplasnu spravu takehoto rozsahu,ak nie si schopny dokazat jej pravost .to je tiez trestny cin.a verim,ze ho nechces pachat. 😉
a na zaver,prosim ,krot sa vo vyrazoch.ja na take v konverzacii nie som zvyknuta.a mala som za to,ze ani ty. 😉
už som na nervy z toho čo čítam nielen tu ale aj všeobecne poradte mi niekto ako sa vypnúť a nečítať nerozmýšlať a proste nič ...len žiť a starať sa o dieťa najlepšie ako sa dá, lebo zdá sa mi že čím viac informácií sa mi dostáva za či proti,tým je to horšie a človek ma plnú hlavu a potom sa nesustredí na to podstatné.takže nech sa vám všetkým darí ja skusim pauzu a čo najdlhšiu....pekný zbytok dna
@kreativna clovek dojde dostadia rozcarovania a potrebuje niekedy vypnut ale netreba zatvorit oci pred otazkami co clovek ma 🙂
@mariuskaa o tom je polovica farmakológie. Čiže dosť rozsiahla téma. Pozri si to napríklad tu: http://www.scribd.com/mobile/doc/122465341
@tatko_bebe Rozumiem.
Pozerám si archív správ, ale za celé prázdniny som našiel jedinú neodpovedanú, zo 4.7. Ak to nie je ona, tak Tvoja otázka k nám možno vôbec nedorazila.
@mariuskaa tak ako napísala
@miskap2111 je to rozsiahla téma a nedá sa to len tak jednoducho ,ak si si hodila absorcia liečiva je tam veľa aj odborných článkov ako to liečivo postupuje od aplikácie až po samotnú bunku čím všetkým je to ovplyvnené ,jednoducho celý metabolizmus ,aby sa dosiahla účinná dávka v org.....
@alice107 vies co alica asi si uplne ale uplne mimo. Za prve ak si pravnik tak vies co je sirenie poplasnej spravy tak nebud smiesna.. za druhe ak mas pocit ze sirim poplasnu spravu je Tvojou povinostou to oznamit prislusnemu PZ SR 😉
Za druhe povedali mi to pocas riesenia priestupku na RUVZ cize ako spravny organ mi nebudu hovorit bludy, cize to riesia a urcite to uz riesi aj PZ SR aj UDZS. Takze si konaj svoju povinnost.
Varujem Ta a Ty to dobre vies ze TZ pamata aj na krive obvinenie v pripade TO 😉 takze smelo do toho. A to co mi povedali mam vo zvukovom zazname, takze je to aj dolozitelne. Ocakavam ze sa mi verejne ospravedlnis za toto naivne krive obvinenie a bububu z brucha
@tatko_bebe alica je samozvany "pravnik, socialny pracovnik, lekar a.i." Modrehokonika... Udanim sa vyhrazala uz vacerym uzivatelom a celkovo je podla mna nezmysel s nou komunikovat... Podla mna zije v dakom paralelnom svete
ako tak čítam,tak tu niektorým už statočne hrabe...
@leishmania nech je co chce s tym trestnym oznamenim ma dost vytocila, bud nevie o com pise alebo je uplne mimo, nech len ide na tu policiu a poda ho sama a na mna, najlepsie aby sme to mohli potom konkretne riesit ako krive obvinenie+ ujma a poskodzovanie dobreho mena, co na to potom povie vysetrovatel a prokurator 😀 bud sa zasmeju a nic sa konat nebude alebo dotycnu alicu obvinia sami
@anatalia77 mna so toho nerataj napisal som len fakt a takato reakcia v ramci ockovania 🙄 nemam slov
@tatko_bebe be je spravne.... Uplne mimo...
@tatko_bebe to akože pojde nick alica a udá nicka tatko bebe 😀
je to horšie ako som si myslela 😀
@anatalia77 😀
ja uz v tejto teme nebudem reagovat na nic len na to co sa tyka ockovania
@tatko_bebe slubuješ?? 🙂
Všimla som si, že aj po vypoklonkovaní adsumus to tu ide dolu vodou. Prebuďte sa konečne a začnite prosím medzi sebou komunikovať, nie sa donekonečna doťahovať kvôli nezmyslom.
Je tu pár takých čo všetko vedia najlepšie a pasujú sa za odborníkov v každej oblasti. Na tieto indivíduá sa vôbec neoplatí reagovať.
@anatalia77 ja som tu na nic ine nikdy nereagoval, bubulka ja sa v ziadnej oblasti nepovazujem za cloveka co vs vie, jedine co viem je ze nemam cas zaoberat sa hlupostami

@alice107 alica neser ma precitaj si este raz co som napisal a kto mi to povedal