Zodpovednosť za odporúčania v zdravotnej oblasti
Austálsky parlament práve prerokúva zákon, ktorí bude vyžadovať, aby alternatívni liečitelia ale aj antivakcinisti niesli zodpovednosť za rady, ktoré poskytujú občanom v otázkach zdravia. V praxi sú totiž chránení takouto formulkou, ktorú uvádzajú pri všetkých informáciách, ktoré poskytujú:
"© 2010-2013 Občania za slobodnú voľbu v očkovaní | Tento článok môžete voľne použiť na nekomerčné účely, ak uvediete zdroj.
Obsah článku je názorom autora a je určený výlučne na informovanie verejnosti.
Nesmie sa chápať ako lekárske odporúčanie. Autori nepreberajú zodpovednosť za prípadné škody."
Viac tu: http://www.slobodavockovani.sk/
Znamená to, že občania, ktorých zdravie bolo vďaka ich radám poškodené sa nemajú na koho obrátiť. Vieme, že na Slovensku existuje Úrad pre dohľad nad zdravotnou staroslivosťou( http://ekonomika.sme.sk/c/5925157/na-lekarov-a-...), kde sa môžu občania obrátiť ak nie sú spokojní s lekárskou starostlivosťou. Nemali by rovnakú zodpovednosť niesť aj antivakcinisti, homeopati, chiropraktici a ďalší alternetívní liečitelia?
@sorciera24 Môžeš mi, prosím ťa, objasniť svoj postoj? Tie choroby, ktoré si uviedla, že je trestné ich šíriť..AIDS, besnota, botulizmus, čierny kašeľ, meningokoková meningitída, mor, kiahne (variola vera), prenosná detská obrna, salmonelóza, šarlach, tetanus, tuberkulóza, brušný týfus, záškrt alebo žltá zimnica .....ty stým akože nesúhlasíš?
Podľa teba ľudia, ktorí vedome šíria napr.aids nemajú zato niesť zodpovednosť? Zatoto idete štrajkovať? Aby ste mohli slobodne šíriť infekčné ochorenia? Dúfam, že vás zahádžu vajcami.
@adsumus boooze, ty si fakt nechapava alebo co.....aj tak ti to tu vysvetlim a ty to azs nepochopis, no naco? napsiala som niekde, ze s tym nesuhlasim? ja som ochotna niest zodpovednost, ja som sa pytala, ci aj ty? 😅 (jedina, kto tu zatial odmietol zodpovednost si ty.....lebo smrt z chripky napr. pre teba nie je taka zavazna ako smrt z osypok.....) viac k tomu nemam co dodat, ak stale nechapes, dorob si nejaku skolu (mozno pochopis) alebo si kup slovnik, encyklopediu, mne je to jedno....ak nevies porozumiet textu, tazko sa tu budes obhajovat aj pri inych veciach.....
@sorciera24 Jediný, kto sa tu bude musieť obhajovať, budeš ty a tebe podobní, hned ako zomrie (ale na Slovensku stačí, že len vážne ochorie) prvé nezaočkované dieťa na čierny kašeľ, osýpky, mumps alebo iné vakcínami preventabilné ochorenie.
@adsumus A deti, ktoré zomreli na meningokokovú sepsu, ti nevadia? Ročne ich býva viac, ako stačia prsty na dvoch rukách. Veď aj naňho je očkovanie (aj keď nie na všetky sérotypy). Koho chceš trestať v tomto prípade? Kto je zodpovedný u týchto prípadov???
Zákonodárcovia, lebo nezahrnuli toto očkovanie do povinných? Rodičia, že si nepriplatili tento "nadštandard"? Hm?
Rozmýšľaj, som zvedavá, čo za múdre a alibistické perly sa zase dozvieme.
Opakujem otázku: kto je zodpovedný za smrť detí, ktoré zomrú na infekciu meningokokom?
@adsumus Po včerajšej debate okolo rubeoly konečne viem odpoveď na moju 100 krát položenú otázku či si chorá alebo zaplatená. Nie je ti fakt čo závidieť, takto sa tu zhovadiť, no gratulujem!
Toľko môj posledný príspevok do témy, nemám viac čo dodať. 😝
@natas4 Nikde som nikoho nenabádala, aby neočkoval psa proti besnote, mýliš si pojmy a dojmy. Možeš mi to nájsť v nejakej diskusii? Neuvedomujem si, že by som niekomu napísala niečo také. Náš pes je očkovaný, to je pravda. Je aj pravda, že je silný alergik, potravinová alergia a x ďalších alergií vrátane dýchacích problémov v "detstve".
sorciera24 @kvieta ja enviem, aj niekto verejne navadza pachat priestupok? (mozno je par takch, ale teda za seba poviem, ze ja som teda nikomu este nepovedala, ze neockuj, skor vysvetlujem a odpovedam ludom, preco ja neockujem, co ma k tomu viedlo,a le ze rozhodnut sa predsa musi kazdy sam).....
Včera o 18:54 • 1 dieťa • Odpovedz • Páči sa mi to • • Pošli IP •
Náhodou som natrafila na Tvoje odporúčanie "Odmietnuť" aj s linkom ako ďalej...
Tvoj príspevok je prvý v tejto téme.
https://www.modrykonik.sk/forum/ockovanie-deti/mumps-rubeola-osypky-dat-ci-nedat-ockovat/
Slová, slová, slová....... Ako kedy pasuje...
@kvieta ano, ja som reagovala presne na tu pani, ze co ma robit, ked nechce dat ockvoat.....no, ze ma odmietnut, ked enchce ockvoat a?....vy tu tiez balachate ludi do vasej temy a viem ako to vov asej teme chodi;)....ja si za tym stojim....nestala som jej s pistolou pri halve, ze odmietni....sama pisala, ze enchce dat ockvoat.....inak ty si dobry spicel, ti poviem 😀 (to rozhodne nebola nahoda, dobre sa ponizujes, ale to si ty, chvalabohu nie ja...) co aj ty sa nudis ako adsumus, nemate muzov doma, ci co? 😀 (skor mam pocit, ze niekoho tu sere, ze v jednej teme je vyse 100ludi a vy ste toho nedosiahli, ale to fakt nie je moj problem, ani ma to netrapi......ale asi to nejaky dovod bude mat;))
Tu si prečítajte do čoho vás tu nútia tieto osoby aby ste pchali do vašich detí výrobky plné jedov.Firma Glaxo je výrobcom najväčších jedovatých prípravkov.
4066
31
(NaturalNews) Dvaja z najvplyvnejších alternatívnych mediálnych organizácií na "net - InfoWars.com a NaturalNews.com - vyhodili veko otvorené dokorán na masívne Big Pharma úplatkárstva sieti. Vďaka exkluzívne rozhovory s zasvätenci Pharma, Infowars a NaturalNews urobil to, čo médiá hlavného prúdu odmieta robiť: poskytnúť platformu pre dôveryhodných informátorov, ktorí vystavujú systematické, trestné Big Pharma podplácanie lekárov , ktorí ochotne prijímajú úplatky písať recepty pre vysoko ziskových liečiv . Tieto zjavenia sú povrchovej úpravy na päty farmaceutického priemyslu je najväčší osídlenia v histórii: GlaxoSmithKline výške 3 miliárd USD v poriadku a viny k páchaniu trestných činov (zločin http://www.naturalnews.com/036416_GlaxoSmithKli... ... ). NaturalNews editor Mike Adams (Health Ranger), bol schopný sa spojiť s jedným z kľúčových informátorov, ktorí začatých že deväťročnú ministerstvom spravodlivosti vyšetrovanie, a šiel na zázname s šokujúcim tvrdením o off-label marketingu farmaceutického a systematické podplácanie lekárov ( http://www.naturalnews.com/036499_Glaxo_whistle... ). Video rozhovor s Blair Hamrick je k dispozícii bol tiež rozhovor Adams na Alex Jones Show ( www.InfoWars.com ), kde odhalil ďalšie informácie o aktivitách spoločnosti Glaxo je ako "koučovanie" farmaceutických obchodnými zástupcami zapísaní lekárov v komplikovaných systémoch spätného vrhu. Video tohto rozhovoru je k dispozícii nižšie.
Volajúceho fúka píšťalka na podzemí lekára úplatkárstva
Po rozhovore Blaira na Alex Jones Show, žena, ktorá sa identifikovala ako "Ally" volal do šou a popísané v autentickom jazyku a tónu, ako pôsobila vo vnútri firmy , ktorý riadil "spätného rázu" vzťahy medzi farmaceutickými firmami a lekári . Na živé celonárodné rádiu, ona pokračovala popísať podrobnosti o tom, ako lekári by zarobiť až 6.000 dolárov za deň ako súčasť reproduktorov úradov Big Pharma. V jej vlastných slov, pod vysvetľuje ako lekári a lekári sa zoradili v hotovosti na úplatkárstva úplatky , šťastný predať svoju dušu Big Pharma, zatiaľ čo kupliarstva z liekov, ktoré boli často ukázali ako nebezpečné - dokonca smrtiace - na . náročnej verejnosti počuť jej volanie v rozhovore s Health Ranger na:
https://www.youtube.com/watch?v=dEbWrNL4_SY"Ally" fúka na píšťalku, na bežné Big Pharma podplácanie lekárov
Čo bude nasledovať, je mierne skrátený prepis jej volania v na Alex Jones Show 17. júla 2012, hovoriť s Mike Adams, ktorý bol hosťom hosting Alexa. Tučné zvýraznenie pridané: Kedysi som pracoval pre spoločnosť, ktorý dokázal, že predsedníctvo reproduktora program. Zaplatili sme sa na tie "honorariums" hovorcom ísť okolo a oznámiť ostatným lekárom predpisovať ... Radi by sme zaplatiť až $ 3200 pre hodinu to stojí práce . Títo lekári sa dostal do, že to boli rockové hviezdy. Oni by ísť okolo v domnení, že sú tak v pohode. ... Robili si na živobytie hovoriť s inými lekármi. Jediná vec väčšej než ich hlavami bola ich peňaženky. Boli tak sebecký, a tak z neho bohatý. čo Blair hovoril predtým o diapozitívov, že lekári by použil, naprosto tí písali ľudia z marketingu. Moji klienti boli priamymi ľudia z marketingu u Sanofi Aventis, AstraZeneca, Wyeth, a naprosto lekári boli platení predpísať. Mike Adams : Wow, takže to, čo bolo správanie lekárov? Boli ochotní predať von? Robíš si srandu? Oni sa to páčilo! Oni by pripináčika na týchto prejavov na dovolenku. Oni by ísť preč a mať večeru, obed alebo raňajky s inými lekármi, a potom si hotel zaplatil, a získať ich letenku zaplatil, a oni by si vybral pár dní naviac a jednoducho ísť na dovolenku! Mike Adams : Zapamätaj si, že ľudia , keď idete navštíviť svojho lekára, ste pravdepodobne čo do činenia s zločinca, ktorý prijal úplatky . To je to, čo to je, to sú úplatky, to sú úplatky. [Pre záznam, GlaxoSmithKline je na zázname prosbe vínny k tomuto použitie s americkým ministerstvom spravodlivosti.] ( http://www.quitam-lawyer.com/GSKcase.html ) Absolutely ... Som si istý, všetci poslucháči teraz sú šokovaní tým všetkým. To bol každodenný zrejmé pre nás. Vedel som, že to bolo zlé v mojom srdci a mojej duše som vedel, že to bolo zlé, čo je dôvod, prečo som musel dostať von. Bolo to tak nehanebne zrejmé, čo sa deje, ale všetci, rovnako ako ovce pokračoval v chôdzi smerom k okraju útesu, stále to robí, len to jedno, lekári chceli peniaze, že opakovanie bolo získanie peňazí, tým viac, že predpisy dostali lepšie ich predaj bol, tým viac sa dostali úplatky. Všetci boli spoluvinníkmi, to nebolo veľké tajomstvo. Všetci vedeli, čo robia . Mike Adams: Takže koľko lekárov sa vaša spoločnosť sa zaoberajú vo svojom odhade? Bolo lekármi pre každého jedného lieku. Napríklad, Sanofi Aventis mal ich celkový zoznam rečníkov, a potom každý jednotlivý liek mal ich reproduktory. Musel to byť tisíce ... Mike Adams : Aká bola najvyššia suma, ktorú ste videli venovať lekári pre tieto rečnícke vystúpenia? ... mohli veľmi ľahko, niekedy by sa robiť $ 1500 - 1800 dolárov na hodinu, návšteva, obed , raňajky alebo večera, ale oni mohli ísť robiť raňajkách, a potom na obed a potom večera, odložte ho a potom boli kombinovanie päť alebo šesť tisíc denne. ... Bolo tam toľko málo vecí, ktoré by sa mohli preplatené. Čistenie odevov, jedla na letisku. Čokoľvek, čo bolo vedľajšie cesty, ktoré zobrali taky. Áno, chcem získať tie doktorov na základe podnetov od farmaceutických opakovania. Takže oni by mohli nájsť lekára, ktorí si mysleli, že "v na riešenie", takže by predkladať svoje papiere, aby si to lekár prihlásilo na kancelárii hovorcov, a potom by som len fyzicky organizovať stretnutia a znížiť kontroly. Chcel by som nastaviť, aby hovorcu letenku, hotel a získať mu diapozitívov, všetko, čo potreboval ísť na toto stretnutie. Chcel by som nastavit na mieste stretnutia, to by mohlo byť stretnutie, ktoré malo 50 až 60 ľudí, alebo to môže byť len jeden lekár. Tam sú časy, lekár by dostať zaplatené dva podnosy hovoriť s jedným chlapom ! Mike Adams : Je to obrie orgie korupcie, ktorá sa volá liek. Ak budete mať tieto lieky, ak užívate tieto vakcíny, vy ste blázon z týchto odvetví, ktorí používajú svoje telo, aby sa zisky pre svoje vlastné zazobaný vedenie. Ak dôverujete svojmu lekárovi, že ste blázon. Myslím, ako ste povedal, nenechajte sa používať svoje telo, a nenechajte sa používať svoju myseľ jeden. Bol som mladý chlapec robí túto prácu, a ja som potreboval peniaze, a keď som sa hlbšie a hlbšie do toho, som vedel, že sa mýlil. Bola som nešťastná každý deň. Len som sa cítil zle a fuj v mojej duši, a tak som sa dostal von. Začal som svoje vlastné podnikanie nemajú absolútne nič spoločné liečiv, a ja som začal po svojej vlastnej vášne a moje vlastné srdce. Tu na Stredozápade, že je to tajomstvo, že každý vie, ale nehovorí o tom. Každý vie, že kocky sú načítané, a je na čase začať hovoriť sa o tom. Je na čase začať robiť životné zmeny. Ďakujeme, že ste ma nechal hovoriť. Dúfam, že informácie boli užitočné pre vás.
Je váš lekár prijímanie úplatkov Pasák z vášho tela na Big Pharma?
Podľa súdnych dokumentov už bolo popísané tu na NaturalNews.com ( http://www.naturalnews.com/036499_Glaxo_whistle... ), GlaxoSmithKline sám mal rečnícky úrad sieť 49000 platených reproduktorov . Jedná sa o 49.000 lekárov a lekárov, ktorí vedome a zámerne prijaté provízie a úplatky tlačiť GSK propagandu vo forme "lekárskeho vzdelávania." Jednalo sa o masívnu sieť inštitucionalizované úplatkárstvu a korupcii . Desiatky tisíc lekárov boli na dohode, zbierať obscénne "Keď už hovoríme poplatky", pričom plne platenej dovolenky tak dlho, ako pokračoval písať príslušný počet receptov pre farmaceutický priemysel. Táto odhalenie zdiskreditovať celú inštitúciu konvenčnej medicíny. To, čo bolo účtované ako systém tzv "medicíny založenej na dôkazoch", kde inteligentný, informovaný Lekári súcitní rozhodnutie o blaho svojich pacientov sa ukázalo byť nič viac než banda MD dievky pharma kupliarstva sa ich duše pre rýchly prachy. Prostredníctvom svojich akcií, ktoré stoja Medicare, Medicaid a súkromné poisťovne miliardy dolárov v predražených predpisy len preto, aby mohli zarobiť na Big Pharma žľabu kŕmenie. Ide o licencovaný, MD, ďalej len "lekári", že štátne zdravotné dosky certifikovať ako jediní ľudia, ktorí môžu diskutovať ochorenia liečbu pacienta. Tieto úplatkárstvo prijímanie neetické lekári boli udelené lekárske ošetrenie monopol štátnych zdravotných rád, ale ukáže sa, že niektoré z najviac nečestné, sebeckými "profesionálov" súčasnosti. Jediná vec horšia ako whoring z vlastného tela ako prostitútka je whoring z tiel svojich pacientov Big Pharma, a to je to, čo títo 49.000 ľudia robili deň čo deň, rok čo rok, trvať desaťročia korupcie s pod-tabuľky úplatkárstvo zamaskované ako "hovoriace honorariums." A čo to kúpil a-platených lekári oznámiť svoje pacientov, aby sa? Vaccines , liekov, značkové lieky. Chemoterapia! Čokoľvek, čo robí pre prachy Big Pharma dostane pasákmi týchto profesijných kontrolných cashers, ktorí využívajú tela pacientov za účelom dosiahnutia zisku. Jerry Sandusky znásilnil chlapca v štáte, spŕch Penn šatni, ale lekári sú finančne znásilnil celý národ s podvodmi utečeného zdravotnej starostlivosti a podvodných peňazí zužovanie operácií. Cez polovicu všetkých osobných bankrotov v USA sú dnes kvôli nákladov na zdravotnú starostlivosť, a vyletenia monopolné ceny liečiv sa bankrotu mestá, štáty a dokonca aj celý národ, ktorý je balansuje na hrane finančnej krízy. Prečo Amerika povolené farmaceutické firmy, aby Bilk celú populáciu za miliardy dolárov nelegálnych ziskov, a potom, aj keď sú farmaceutické firmy chytený v trestnej činnosti, nikto nechodí do väzenia? Nikto berie "páchateľa prejsť." Médiá hlavného prúdu ani spustiť príbeh o tom! A potom Obama hovorí nám, že všetci budú nútení na podnikanie s týmito veľmi rovnaké spoločnosti pod Obamacare! To je nová Amerike, kde sú občania finančne penalizované federálnej vlády v prípade, že nie sú zapojené do spotreby smrteľných chemických výrobkov z lekárskych spoločností pristihnutý zaoberajúca sa trestným podvodu.
Learn more: http://www.naturalnews.com/036510_doctors_bribe...
STOPVRAHYNIAMDETÍ
@nae v skupine nesuhlas s povinnym ockovanim si pisala, ze ockovat psov proti besnote nie je potrebne...sama mas pritom psa zaockovaneho...toto je pre mna pokrytectvo najhrubsieho zrna...a pokial viem, zaockovala si ho kvoli cestovaniu...ak raz niecomu verim, ak mam nejake principy, tak sa ich drzim a nebudem ockovat svojho domaceho milacika, ale zariadim sa inak
Tu je čítanie o odbornosti v skutočnosti ako to funguje.
@sorciera24 😀😀😀 ...že špiceľ 😀😀😀
...bol tam práve pridaný príspevok, tak sa téma "vysvietila" a ten Tvoj príspevok je hneď prvý... inak by som si ho nevšimla, takže fakt náhoda. To sa nedalo nevšimnúť a pamäť mám vcelku normálnu, tak som si pamätala, čo si včera napísala. A bola to tým pádom lož. Máš to tam jasne napísané - ODMIETNUŤ!
"Baláchame" ľudí do témy s cieľom diskutovať, nie navádzať na neočkovať. A to je to, o čom som písala. Si schopná to pochopiť, aký je v tom rozdiel? Či ešte stále nie? Ak nie, tak potom tu neútoč a najprv si urob poriadok pred vlastnými dverami čo sa chápania týka.
@misaha od tvojho vylucenia z tejto temy, boli vymazane prispevky z dovodu neurazaj a neprovokuj tymto nickom:
Irenkask..................5 prispevkov (je proti ockovaniu)
Bubulka722............2 prispevky (je proti ockovaniu)
Kveta........................1 prispevok (je proti ockovaniu)
Natas4......................1 prispevok (zatial nerozhodnuta, ale skor za ockovanie)
Moj jediny prispevok, ktory bol vymazany sa tykal irenkysk, reagovala som na jej agresivny, vyslovene provokujuci prispevok, kde urazala moju mamu, ktoru nepozna a ktora sa tejto diskusie nikdy nezucastnila.
Nech si z vyssie uvedeneho spravi kazdy usudok sam .
Zamyslam sa nad tym, preco tak strasne antivakcinistom zalezi, kedy bude tato (ale aj vsetky ostatne diskusie tykajuce sa ockovania) uzamknute ci vymazane.............???
Este som sa nestretla s vyzvou od ockujucich, aby nejaku temu uzamkli, naopak neockujuci na to priam cakaju a zda sa mi to alebo robia vsetko preto, aby sa tak stalo ???
Chcu tym nieco zakryt??? Boja sa pichlavych otazok??? Boja sa niecoho ineho???
@sorciera24 😀😀😀 Sex je nááááš.....😀😀😀
@sorciera24 vies aky je dovod, ze v skupine suhlas s povinnym ockovanim je menej ludi ako v skupine nesuhlas? Lebo ockujuci nemaju potrebu sa pridavat do skupiny o ockovani, ked uz su rozhodnuti alebo uz svoje deti zaockovane maju 😉
Černý kašel - dávivý kašel, pertuse - je vysoce infekční onemocnění, které může postihnout každého. V roce 2012 bylo v Česku evidováno 738 případů, což představovalo dvojnásobek nemocných oproti roku 2011. Podle dosavadních záznamů bude letos údaj z minulého roku pravděpodobně překročen, uvedla Kateřina Fabiánová z Oddělení epidemiologie infekčních nemocí (CEM, Státní zdravotní ústav).
Hmmmmmmmmmmmmmmmmm nejako nám to očkovanie čoraz menej účinkuje, čím viac sa očkuje a nežiadúcich účinkov narastá ako húb po daždi.
Sakra sakra to Glaxo by malo viacej financií vložiť na výrobu nezávadných vakcín ako na podplácanie vakcinacistických hnutí a snemov .
@natas4 Prosím ťa, pošli mi IP, kde som o to písala, nechce sa mi to hľadať. Neuvedomujem si to, že som písala, že očkovať psov proti besnote nie je potrebné. Díky.
p.s. asi pachtíš po senzácii, ale na viacerých miestach som písala, že mám psa očkovaného (a prečo), aj že starší syn je očkovaný. To nie je žiadne tajomstvo, takže si možeš dať obklad a niečo ešte o mne pozisťovať. Lichotí mi tvoj záujem, myslela som, že ma nemáš rada, ale vidím, že ťa očividne zaujímam. Vďaka, potešilo 😉
@avokimada Ty nevieš že na slovensku je najviac udavačov na m2 ? Veď tu sa dobre žilo aj gardistom lebo vlastizradcami sa to tu len tak hemžilo.
A teraz už nastúpili ich potomkovia,lebo veľmi málo ich bolo za to potrestaných a neskoro keď už boli pomnožení a hlavne zaočkovaní. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Sa nečuduj, dejiny nepustia.......................Máme vedomosti dobré.
Len teraz je smutné že ťa okupujú a bonzujú vlastní spoluovčania.
@nae pisala si o tom v skupine nesuhlas s povinnym ockovanim....kedze v skupine nie som (a nie som ani u kamosky) , tak ti nemozem skopirovat tvoj prispevok...leda, ze by ste mi tam na chvilu umoznili vstup 😀 som presvedcena, ze vies, ze kde a kedy si pisala o tom, ze psov proti besnote netreba ockovat, nepodcenujem tvoju pamat 🙂
Nepachtim po senzacii, to ta mozem ubezpecit 😉 len sa mi bridi pokrytectvo a poukazujem na to
@avokimada je vonku hnusne a tak som si dala tu namahu, aby som si pozrela spatne o akych vymazanych prispevkoch misaha, tvoja dcera, pisala...a koho to vlastne chce silou mocou vylucit z tejto dikusie 😉 ver tomu, ze ja nie som za mazanie prispevkov, najradsej by som bola keby tu ostali, tak si citatel diskusie spravi lepsi prehlad o jednotlivych nickoch
Ja som nahlasila jeden jediny prispevok, ktory sa tykal mojej mamy....a snad uznas, preco som ten jeden prispevok nahlasila 😉
@irenkask Len taky dotaz ...prave vdaka Tomu ze coraz viac ludi si mysli ze ockovanie je nepotrebne a neockuju sa tieto choroby opet vyskituju ;) pretoze si myslite neockujuci fanatici ze ked je rok 2013 a mame spickove lieky tak pandemie nie su mozne...ale Len dalej neockujte a budu rovnako unierat ludia ako kedysi ...prave ockovanim sa vyskyt tychto chorob potlacil je to prevencia...nie zazrak!poznam maminy ktorym vdaka tymto chorobam zomreli deticky ...takze tato vasa traaaapna vojna je uplny nezmysel pretoze na oboch frontoch su rovnake obete!
@itwasajoke Nezazlievam ti ani nevyčítam tvoj názor, ale ja som za hľadanie cesty ako eliminovať aktuálne choroby prípadne infekčné choroby ale inou cestou.
Nemôžeme predsa chodiť stále v tých istých šľapajách ako pred vojnou, predsa mladí ľudia s vysokou školou by mali kráčať v predných šíkoch pokroku a nie sa hrabať v starých veciach ako babky keď nechcú vyhodiť starré handry a neustále sa v nich prehrabujú.
Nemôžeme predsa prežiť život v panickom strachu z niečoho čo bolo alebo by mohlo byť.Musíme hľadieť dopredu ako zlepšiť životné podmienky ľudí, ve´d ľudia hladujú, nemajú doma pitnú vodu, nemajú si za čo kúpiť ani ten otrávený chleba, sú podvýživení.
Také rodiny pribúdajú a najskôr tam vznikne ohnisko chorôb,ale očkovanie nie je predsa riešenie, preboha kde to žijeme?
Veď tento koník to je ako keby človek bol v starobinci a nie s mladými ľuďmi.
Som si myslela že sem chodia len staré tetky ale toto je hrôza, som neverila vlastným očiam také bludy šíriť že len očkovanie nás spasilo.......................
Ty si asi presvedčená že keby tie detičky boli zaočkované tak by nezomreli, však, A to kto potvrdí alebo potvrdil, nikto, takže zase v rovine dohadov a nie dôkazov.
@irenkask nehapem o com tu potom hovorime ...hladanie akej cesty??rozdiel medzi ockovanim a pripadnym ATB???ci pockali by SME na zazrak???prave preto ze ludia uz neziju ako pred vojnou a maju viacej moznosti tak si mozu vyberat...a preto tento vas hon na carodejnice a tlak na ockujucich mi pride chory.navyse to mam brat tak ze ak tvoje dieta,vnuca,pravnuca ochorie na niektoru z tychto chorob nepodas mu ziadne lieky?pretoze v tych liekoch je rovnake mnozstvo bordelu ako aj vo vakcinach...mozno vela x horsie...a co v pripade ze budes Len nosicom a vdaka tebe zomru ciste hypoteticky 100 deti,ludi...to bude v poroadku?a v neposlednom rade ak by si mala inu skusenost aku podla teba mas...lebo podlozene to tiez nemas (predpokladam) tak by si hovorila uplne inak opet raz...cela tato vasa fraska je uplne kontraproduktivna...mas Len svoju skusenost a zijes v oresvedceni ze Len tvoj osud bol 100% poskodeny...preto pisem na oboch frontoch rovnaky pocet obeti...skus sa postavit zoci voci matke ktorej dieta nasledkami pneumokoka nevidi a nepocuje ...ma pdrezane koncatiny a nevie o svete...utiera mu sliny az zadok ktore nekontrolovatekne vytekaju...skus Jej povedat ze keby bolo oclovane tak sa to urcite stane podla teba tiez...Aku pdpoved dostanes???
@natas4 Zaujímavé, že tam nie si, ale vieš, čo tam píšem. Nech ti tvoj špión daný príspevok zoženie, ja si ho schválne vyhľadám a porovnáme si to. Cez IP može byť. Budem čakať, nechám ti voľný víkend.
p.s. pes je starší ako obe naše deti dokopy, len tak by the way.
p.s. Dúfam, že máš dieťa aj seba zaočkované všetkým povinným aj nepovinným ako všetky tvoje proočko kamarátky. Ak nie, potom sa možeme baviť o pokrytectve, ak máš záujem.

to komu je táto téma s týmto koncom dobrá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀