icon

Pomoc pre deti bez domova na Ukrajine

3. feb 2025

Ahojte mamicky, prosim vas potrebovala by som pomoct. Stredoskolak Matyas založil zbierku na pomoc detičkám bez domova na Ukrajine, mal uz aj viacero reportazi na TV JOJ. Vyrába spolu s kamarátmi sviečky, ktore ohrievaju tieto deti, kedze elektrina funguje len na 2 hodiny denne a preto by som vás chcela poprosiť o pomoc, kedze vosk je veľmi drahý, tak je založená zbierka, prosim pomôžte ako len mozete, každý cent mu pomoze 💛💛

Tu najdete zbierku: https://donio.sk/ukrajina-2025

https://www.facebook.com/share/v/1BDzLktYUJ/

Strana
z5
jaja20
5. feb 2025

@lonely66 V tejto diskusii sa rieši pomoc ukrajinským deťom, ktorých životy sú závislé od tepla zo sviečok od stredoškolákov zo Slovenska.
Naša vláda je úplne iná téma.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
jaja20
6. feb 2025

@stanulienkat "by si sa čudovala"
Zrazu aká strohá odpoveď. Oproti tým ostatným litániam, ktoré mi tu vypisuješ.
Veď napíš konkrétne.
Uvidíme, či je tvoja osobná pomoc ukrajinským deťom počudovania hodná.

jaja20
6. feb 2025

@lonely66 Mne nemusíš písať, prečo neprispeješ.
Už od začiatku diskusie si nechcela prispieť.
Mňa zaujíma, koľko na ten vosk prispeli tí dvaja, ktorí tu už tretí deň najviac politizuju a počujú.
Ale vyzerá to tak, že majú len kopu rečí ako koza bobkov,a skutek utek.
0,00 €

vevesh
6. feb 2025

@sevrin
@hiro skuste si nieco nacitat o filme "Offshore 95" a hned bude jasne, ci ukrajinsky prezident ma -nema a co ma a kde ma...

stanulienkat
6. feb 2025

@vevesh a badi ti aj co ma rusky prezident, alebo slovensky nakradnute? Ci ta trapi len ten ukrajinsky?

stanulienkat
6. feb 2025

@jaja20 na ten vosk som neprispela ani centom. Spokojna? Pomohla som na Ua inou formou a nie raz. Staci?😉

vevesh
6. feb 2025

@stanulienkat ano, aj ten americky ci cinsky...len zo selenskeho sa tu robi neviniatko, na rozdiel od ostatnych...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

hiro
6. feb 2025

@vevesh Pogooglil som a vyzera to ze pred rokmi vyuzival tieto spolocnosti aby neplatil vysoke dane pre svoje firmy ktore produkovali televizne programy. No, taka bola doba, tisice politikov a podnikatelov sa objavili v tych uniknutych dokumentoch ze to tak robili. Nikomu tie uniky moc neublizili - napriklad Babisovi.

"O co šlo? Velmi stručně řečeno, dokumenty ukázaly, že Zelenskyj založil v roce 2012 spolu se zaměstnanci své tehdejší produkční společnosti síť offshore společností, přičemž se objevilo podezření, že prostřednictvím této sítě inkasovala Zelenského produkce nezdaněné desítky milionů od ukrajinského oligarchy Ihora Kolomojského, vlastníka televizních stanic, pro něž vyráběla zábavní pořady. Toto podezření se však neprokázalo.
I tak ale bylo zřejmé, že Zelenskyj offshorové společnosti využíval. A protože své podíly v nich převedl před svým zvolením většinou na své blízké spolupracovníky, nebylo vyloučené, že si nad nimi určitou kontrolu udržel i nadále. Podle tehdejších politických analytiků jej však tato kauza v prezidentském úřadu vážněji neohrožovala, protože Ukrajinci byli k přesunům peněz do daňových rájů poměrně tolerantní."
https://www.denik.cz/z_domova/volodymyr-zelensk...

sevrin
6. feb 2025

@jaja20 nemám potrebu nič kopírovať z Google. Takže podobné slaboduché výplachy si nechaj pre svojich blízkych, Ale zdá sa, že disponuješ informáciami hodnými CIA. Tak schválne, kde sa nachádza Zelenskyj, keď nie v Kyjeve? Trvalý príkaz nemám, ale už som poslal viac pomoci ako si ty na dávkach dostala za celý rok. Ešte nejaká dementná reakcia?

jaja20
6. feb 2025

@sevrin Nič iné sa od teba ani nedalo čakať,len že opäť potvrdíš svoj charakter zo 4. cenovej,ako si to tu na Koníkovi už toľkokrát urobil.
Zúfalec a úbožiak, ktorý sa zaregistroval na ženskom fóre o tehotenstve a anonymne pindá, lebo nemá gule ani na to,aby zverejnil svoju fotku 😆
Na dávky pre mňa nezostali €, lebo sa na nich už tretí rok priživujú Ukrajinci, takže holt musím stále chodiť do práce...
Málo si im poslal,keď sa slovenskí žiaci musia skladať na sviečky pre deti.

sevrin
6. feb 2025

@jaja20 sú tí, čo pomôžu a neriešia. Sú tí, čo nepomôžu a tiež nič neriešia.

A sú tí, čo nepomôžu, ale prskajú a skáču do každého ešte aj na piatej strane tejto témy, chcú deportovať utečencov a presídľovať ľudí v rámci krajiny. Toto navrhovali pošahaní rusofilní náckovia z Republiky a robil to aj Hitler. Ako ľahko si ukázala svoj skutočný charakter, zamotávaš sa do svojich klamstiev plných nenávisti a namiesto odpovedí len útočíš na druhých. Nenávisť a závisť ťa zožiera, liečiš si tu mindráky z Ukrajincov, ktorým závidíš aj dávky, lebo sama sa musíš živiť predajom lacných handier za pár eur. Ty musíš byť veľmi zlý človek, ale ja tebe nadávať nebudem, nebudem sa znižovať na tvoju úroveň, čo sa ani úrovňou nazvať nedá, tými nadávkami si sa ukázala pred celým fórom čo si zač.
A ešte jedna vec moja, ty nebudeš nikomu dávať rozumy, kto sa kam má a môže zaregistrovať. Ty si na to veľmi malá ryba, aby si sa do takýchto vecí montovala a možno preto si aj stará dievka.

jaja20
6. feb 2025

@sevrin Ty na čom fičíš? 😁 To je matroš od Zeleného?
Ako si prišiel na to, že sa živím predajom oblečenia a som stará dievka? Ty si fakt riadne vymlety 😆
No veru, Nostradamus z teba nebude,nezarobil by si si ani na slanú vodu 🙈
A ani rozprávaním trápnych vtipov by si sa neuživil.

sevrin
6. feb 2025

@jaja20 zas samé útoky... Ty máš vážny psychologický problém. Zamysli sa nad sebou a svojou vtipnou existenciou. Či skôr trápnou?
Dohovoril som, nebudem tu strácať čas s nejakým pošahaným dezolátom, večer sa dá stráviť aj lepšie ako reagovať na mindráky nejakej starej dievky čo za celý život nevytiahla päty z rodnej Kremnice. A keď už si dávaš fotky do profilu, tak aspoň svoje a nie nejakej dôchodkyne 😂 😂 maj sa dezolát! 😝

jaja20
6. feb 2025

@sevrin Ty si si čo šľahol? 😂💩
A aké nosíš dioptrie? Som tu na MK už 15 rokov a napríklad v skupine o cestovaní ma poznajú desiatky žien, a aj môjho manžela a dcéru.
Máš pravdu,pre chlapa sa dá večer stráviť aj lepšie,ako trollovanim na tehotenskom a mamičkovskom fóre. Ale to by musel byť normálny chlap,nie taký anonymný trapko,ako si ty.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
mircalla
Autor odpoveď zmazal
jaja20
8. feb 2025

@mircalla Táto diskusia nie je o smerovaní Slovenska,ide tu o Ukrajinu.

mmatasovsky
11. feb 2025

@anna777115 ,
lonely66 moje zlaté, čo tak prestať hltať bludy na Infovojne a Hlavných srávach? Ste úpne mimo!

mircalla
11. feb 2025

@mmatasovsky Co si nevytvarat dnes profil, aby si mohla trollovat? V Novom case ta ta uz nebavi?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
mmatasovsky
15. feb 2025

@mircalla Nový čas (penťácky bulvár) nečítam. Netrolujem, len ragujem na tvoje stupidity.. a btw som chlap

mmatasovsky
15. feb 2025

@lonely66 nie, nič si nedokazujem, len reagujem na tvoje stupidity..

ekobaba
6. mar 2025

@alickapusinka Treba čítať s porozumením 😉 A aj na tých "aktualitách" je to pekne vysvetlené, že zdrojom tohto klamstva sú ruské tlačové správy na diskreditáciu ukrajinského prezidenta. Prosím, prečo si neoverite zdroje predtým ako niečo tvrdíte iným? Takto sa šíria medzi ľuďmi klamstvá a polopravdy. 😞 https://www.stopfake.org/en/fake-zelensky-buys-...

mircalla
Odpoveď bola odstránená
mmatasovsky
Odpoveď bola odstránená
Strana
z5