Pomoc pre Tomáša so zbierkou na Donio
Ahoj, volám sa Tomáš, mám 49 rokov a pochádzam zo Slovenska. Od narodenia som telesne postihnutý a trpím Charcot-Marie-Tooth (CMT), čo je neuromuskulárne ochorenie. Prejavuje sa svalovou slabosťou, zvýšenou únavou a studenými končatinami. Horšie chodím a na rukách nedokážem úplne vystrieť prsty. Prosím prispejte na moju zbierku na Donio. Za každé euro budem veľmi vďačný. https://donio.sk/pomoc-pre-tomasa-s-cestou-na-f...
Budem zlá. Keby si pýtal na rehabilitácie,lieky, pomôcky to pochopím. Ale toto? Toto už môj mozog neberie. Na tom doniu už ludia pýtajú snáď na všetko. Keď sa odstahujes z čoho tam budeš žiť? Či nebodaj budeš poberať naďalej ID zo Slovenska?
A kde tam chces byvat a co tam budes robit?
Som to nepochopila- on tam planuje zit, alebo len na "dovolenku"? Prve nerealne a to druhe nema zmysel.
Lebo sa tam prestahoval kamarat,tak ked je taky super kamos,mohol ti tu letenku zaplatit,ked ti zrejme aj ubytovanie vybavi.
Hned pod tebou,pod tvojou prosbou mi tam vyskocil 2r chlapcek,tam by som radsej prispela ako takemu to staremu chlapovi,aj ked choremu ale ty si si odzil svoje,ten 2r si zaslu viac,jemu zivot ani nezacal a uz sa musi pasovat s chorobou.
Dufam,ze takto bude rozmyslat vela ludi a tomu chlapcekovi prispeju.
@tomas49 ako fakt ? Letenky na Filipíny a elektrobike ? .. ako nehnevaj sa , ale keby tie peniaze boli na liečbu, neppviem ani pol slova, ale na takuto somarinu ? Toto, čo uz tam vie niekto prodat to je na zaplakanie
Ešte nie je ani 7 hodín a ja som dnes už videla všetko.
Na letenku a elektrobajk 🙄
Nie je nic blizsie ako filipiny 😂😂😂
To donio je otras: na prsia, 2 hnidam lenivym co zobru s fotkou syna, a tu na bicykel a vylet 🤦♀️. To uz je snad vysmech naozaj chorym, ktori potrebuju na liecbu...
Ja sa divim, ze nieco taketo tam schvalia. Vsak to je nenormalne. Ja chcem ist na Sardiniu tento rok. Skusim? 😃
Ja sa divim, ze nieco taketo tam schvalia. Vsak to je nenormalne. Ja chcem ist na Sardiniu tento rok. Skusim? 😃
@anonym_a07819 A nejaky darcek k tomu este nechces? Napr. kolobezku, bicykel, novu umyvacku, susicku atd. Vies, uz ked zbierku tak vylet+ darcek 😀
@anonym_a07819 A nejaky darcek k tomu este nechces? Napr. kolobezku, bicykel, novu umyvacku, susicku atd. Vies, uz ked zbierku tak vylet+ darcek 😀
@anonym_3285e7 Nj, dobry napad. Ked uz budem zobrat, treba to vyuzit a rozsupnut sa. Think big😃
@anonym_3285e7 Nj, dobry napad. Ked uz budem zobrat, treba to vyuzit a rozsupnut sa. Think big😃
@anonym_a07819 😀
Bude robit dalsiu zbierku na byvanie a stravu na Filipinach
Pitche... mam 50 rokov, od skončenia nepretrzite školy makam odvadzam odvody, platim dane, s vynimkou 2xMD, 20 rokov mam do*ebane krize, povysuvane platnicky, rozidene SI klby, odlomeny kusok kostrce, krcove zily, ledva nohy taham za sebou, tyzdne na liekoch, infuziach, rehabilitaciach, cvicim aby som dokazala fungovat, cysty v mozgu, porucha videnia, cukrovka ale nikdy mi nenapadlo pytat ani halier. Od nikoho. Hanba by ma fackovala.

Tak to som zvedavý na tie príspevky v téme....